Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft by si chtěl získat zpátky náklonnost PC hráčů
22.2.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Uplay? To je asi ta největší chyba na Far Cry 3. Další otravná featura. Trvalo jim několik let, než zjistili, že Steam je jaksi dost výnosná záležitost, a teď bude chtít každej větší vydavatel svůj obchod. Fakt bezva, kolik neherních programů ještě na PC budeme muset mít, abychom ty hry mohli spouštět? Zas někam líst a vypínat si pop-up okna, zas tolerovat, že mě to při každý druhý příležitosti upozorní, že jsem psychopatickej asociál a zážetek s Uplayem je tisíckrát lepší, než když ho zakážu... Chcete prodávat? Fajn, udělejte si svůj vlastní obchod, klidně eshop, je mi to fuk. Ale nese.te se pořád do her a necpěte mi fuknce, o který nestojim. Fuj, to sem se zas nakrk.
-
myslim že po kecech jak jsou všichni pc hráči piráti to pude těžko
-
Já mám někdy pocit že ti kravaťáci navzdory tomu co pořád tvrdí, nikdy komunitě vlastně nenaslouchaly a možná jim je úplně jedno co si myslí.
Nejdřív nas*rou hráče na PC, tou pos*anou DRM sračkou, která je komoušsky nutí být stéle připojen. Teď najednou obrátí a rozhodnou se ji vypustit, ale pro jistotu si založí vlastní verzi online obchodu, čímž ale zase spoustu uživatelů naserou, protože už vidím jak je každý celej žhavej na instalaci dalšího klienta.
Já osobně mám Steam, se kterým jsem naprosto spokojenej. Jenže jsem si koupil Battlefield 3 a tam už nemám na vybranou a musím si nainstalovat Origin, kterej byl navíc v době spuštění BF3 rychle splácnutej a prakticky nepoužitelnej (nenavazující stahování apod - však lidé, kteří to zažily mi jistě dají za pravdu). Steam mi běží pořád, Origin jen když chci hrát.
A teď přijde Ubi s tím svým něčím a já už teď říkám že si to můžou strčit někam. Jednak (jak je řečeno v článku) je Steam už odpočatej za cílovou čárou a právě trénuje na třetí závod, kdežto Uplay ještě ani neprošlo kvalifikací a Origin je rád že zaběhne minimální potřebnej čas na závod první...
A ještě by mě zajímalo jak se bude Uplay chovat, když se odpojíte od sítě. Mám jisté obavy že to bude pořád ta samám DRM sviňárna, která bude akorát schovaná za tím e-shopem... -
-
..a dále Microsoft Games Fro Windows, Rockstar Games Club atd atd.. Asi se s timhle trendem budeme muset smířit :(
-
-
Games for Windows Live je ta nejposranější možná sr*čka. Od doby, co sem koupil GTA IV a nebyl schopnej ten jejich posranej Live účet rozchodit online, nekupuju hry, který jedou přes tuhle zpíčenou kokotinu.
-
Jo Games for Windows jsem úplně zapoměl. Nemůžu si vzpomenout kdy mi tahle pitomost k něčemu vůbec byla. Jediný co to umělo bylo akorát zbytečně otravovat - nějaký pozitivum tam snad bylo propojení achievementů PC + X-360, ale to mi vzhledem k tomu že trofeje apod bordel vůbec nesbírám přijde úplně k hovnu...
-
-
Tak já jsem vydělanou herní měnu vyměňoval za hry:):-D Jediné pozitivum:-D
-
-
-
-
Hry na Steame bez nutnosti Uplayu a potom sa mozme zacat bavit.
-
Vzpomněl jsem si na Švejka :) - Neplač, povídám ti, neplač. Ty se chceš polepšit? To se ti, chlapečku, tak lehce nepodaří. Teď pláčeš, a až se odtud vrátíš do cimry, zas budeš stejně takový lump jako předtím. To musíš ještě moc přemýšlet o neskonalé milosti a milosrdenství božím, moc se starat, aby tvoje hřešící duše mohla nalézt ve světě tu pravou cestu, po které má kráčet.
-
-
To je z toho kázání polního kuráta Otto Katze, když byl uplně vožralej? :)
-
-
ya
http://www.youtube.com/watch?v=1y2lGw5P3Ow
-
-
-
Je smutný, jak se vše upíná na online hraní a z her mizí možnost hrát offline po LAN. Je to pro mě docela pohroma, když pořádám pravidelný půlročníkové LAN Party se svými přáteli. Už mi nestačí si hru zakoupit, musím mít pro rozumné hraní i připojení, což se jeví na chalupě trochu jako problém.
Obecně mě tento trend docela rmoutí a nutnost být online při každé hře, i té singleplayerové, je fakt nepříjemná :( -
-
uprimne, co z her z posledni doby ma vubec cenu zkouset v MP? My jedeme stabile na lankach L4D2, COD4:MW, CS:1.6/Source, DOTA, Dawn of War, C&C: Generals, Unreal 2004, Quake 3, Sturmovik 46 a obcas nejaky ten coop (naposledy Titan Quest), rFactor, Starcraft... smutne je, ze si vazne nevybavuju hru z posledni doby, co by tyhle stare pecky v MP prekonavala
-
-
Ty hereticu! L4D2!? Jedine L4D!!!:-)
-
-
A co takhle Killing Floor, pro mě jedna z nej co-op her. Přijde mi i těžší.
-
Jaký je problém u dvojky? Vždyť obsahuje (nejen) úplně všechno, co měla jednička.
-
-
Jednicka ma temnou atmosferu, dvojka je barevna parodie a trapas.
-
-
-
-
Jednoducha rada: misto LAN party poradej se svymi prateli bukkake.
-
-
Si zabil :-D
-
-
-
"Far Cry 3 a Assassin’s Creed III byly hodně kvalitní PC porty." Tak az to nebudou porty tak si muzete zacit reputaci napravovat.
-
Já jsem přesně ten typ hráče, kterého asi chtějí přesvědčit. Heroes 6 byla poslední hra, kterou jsem si od nich koupil. Chtěl jsem si koupit Anno 2070 hned jak vyšlo, ale poté co jsem zjistil, co všechno do toho UBI zase nacpali za srágory, jsem radši ušetřil dvanáct set a měl jsem lepšího Vánoce. AC3 to samé. Zkrátka jsem přesně jejich typický ztracený PC příznivec, který jim kdysi tleskal za Heroes 5 (nebijte mě, opravdu se mi líbily), ale teď jim nepřijdu na jméno.
A mě, jako ovečku zatoulanou od stáda, chtějí přitáhnout zpět tím, že prý jejich poslední PC porty nejsou taková srajda jako kdysi, a cpaním UPlay, což je podle mě nejhorší malware, který se mi kdy dostal do počítače?
Ubi, dej mi možnost hrát bez Uplay. Ne, nakonec si to možná opravdu zapnu, ale po fašistickém přístupu ze tvé strany prostě potřebuji vidět, že mi dáváš na výběr, aspoň jednou. Další věc, na PC se nedělají porty. Je to o dost jiná platforma než konzole a jestli má být OC hra úspěšná i u hráčů, potřebuje nějakou trošku navíc. Buď trochu lepší UI pro klávesnici a myš, o něco lepší grafiku, cokoliv. Nic velkého, jen třeba drobnost, kterou ale dokážete, že to opravdu není jen přepsaný kód, ale někdo si s tím opravdu dal práci a říkal si "co asi můj PC zákazník bude chtít lépe, než bylo v konzolové verzi".
Až tohle bude, zase budu od Ubi kupovat. Zatím to ale není a po pravdě, nedávám jim šance. Což je škoda. Hlavně jejich. -
-
Naprosto souhlasím, naposled jsem se totálně rozsekal u settlers, kdy mě to jejich posrané juplej dohnalo na pokraj šílenství. Kdysi sympatická firma, která naslouchala, dnes něco na způsob EA. Jak vidím nějakou novinku, kde je nějak namočená EA nebo Ubi, automaticky jdu od toho - a přitom někdy to může být i dobré - ale už jsem na to starej, abych pořád zkoušel, jestli to tentokrát stojí za to.
-
Nazor ti neberu,ale vazne by me zajimalo s cim jsi mel problemy u Anno 2070? Tedy krome DRM
-
-
Přesně, s ANNO 2070 nebyl nikdy jedinej problém. K tomu tam každou chvíli je nějakej novej event, mise nebo challenge zdarma.
-
-
-
Chtit muzou, to je tak vsechno.
-
Assasins Creed 26 : Requires Steam, Origin, Uplay and Games For Windows. We love you PC players!