Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoft si moju naklonnost ziska tak, ze zbankrotuje.
  • Asscreed3 že bol dobrý pc port? HA! To ťažko.
  • Ubisoft mam u rite
  • nadpis = vtip týdne
  • Me jako byvaleho hrace R6 serie by si Ubisoft ziskal jedine tim, kdyby uz konecne zkrachoval.
  • štve mně, jak kvůli špatné smlouvě potopili black hole, který jim udělal Heroes VI. sice jsem hry od tohoto studia nikdy nedohrál, ale je mi jich líto...
  • DRM odstraní, ale otravný Uplay nutný pro spuštění a bezproblémový chod budou rozšiřovat, no to se teda u PC komunity šplhnou *11*
  • "hodně kvalitní PC porty"

oh my god...
    • far cry bylo ok.. zato assassin's creed je dodneška nehratelný kvůli nízkým fps..
      • Radioaktivni_surikata
        Jo, oba Far Cry od Ubi jsou skvělý porty. Trojka má konečně slider s FOV, běží krásně, ovládání je fajn. Co se týče hry, tak jsem si nemohl stěžovat na nic, ale Uplay je pro mě prostě hnusná otravná featura.
  • Ja mam ubisoft rad, na ps3.

Kdyby hraci byli chytri a nebyli stado ovci, tak odmitnou vsechno, co zavani zavislosti, tedy vsechno co potrebuje nejakeho nainstalovaneho klienta. Nic proti digitalni distribuci typu GOG nebotreba GamersGate, ale jak to chce nejakeho dozorujiciho trvale spusteneho klienta, je to cesta do pekel.
    • prudislav
      jak PSN tak Xbox Live jsou podobný klienti :-D
      • Nejsou, ps3 v zivote nemusis pripojit k internetu a singleplayerove hry si zahrajes. Ale zkus si koupit nove pc a zahrat si bez internetu hru, ktera vyzaduje steam.
        • Steam ma offline mod, mozes hrat aj bez pripojenia, len nebudes mat k dispozicii komunitne funkcie, cloud a ine vyhody steamu. Btw. v dnesnej dobe snad nemas problem byt online, takze aj tak nechapem, preco ti to vadi.
        • Jedna z variant jak na piráty, já je chápu, ale zase si nenechám vnucovat okopírované nesmysly typu origin uplay atd. Nejsem HC hráč ani pokud jde tak všeobecně o pc. Jediné co mám je Steam který jsem ale chtěl, možná to byla zvědavost a jsem s ním spokojený, nevidím ale důvod otravovat se s nesmyslnými "malware" kteří si chtějí evidentně jen polepšit po tom jaký úspěch měl Steam. A pokud mám opravdový zájem o nějakou hru, ale jaksi ji bez toho vnuceného programu nerozjedu, jejich smůla pro mě není problém si ji stáhnout.
    • Jenže problém je v tom, že ne každej má možnost volby jiného systému popř. ho hraní na konzoli neláká...
      • Kazdej ma moznost si tu hru nezahrat. Jedinec samozrejme nezmuze nic, ale kdyz to udela vetsina, je razem po problemu. Jenze treba steamu vsichni tleskaj, coz je neuveritelny.
  • Mě spíš vadí to, že těch obchodů je tolik. Rád bych měl vše na jedné hromádce, nebo aspoň jistotu, že mi nikdo nic nezruší protože jsem tam rok nebyl.

Btw. taková perlička: UBI mi zabanovalo SN na Settlers7, který jsem měl registrovaný na Uplay a vesele jsem na něm před rokem hrál. Pak jsem si dal pauzu a rok tam nebyl, když jsem se vrátil tak jsem se dozvěděl že SN je blokovaný. A co mám udělat? Stačí jen fotka SN a doklad o koupi. Asi se zbláznili, snad proto to mám na netu abych tohle nemusel opatrovat ne?
    • No vidis, dalo by se rict "dobre ti tak", kdyby sis sosnul cracklou verzi, zadnej problem bys nemel.

Ale neboj, nase vlada prichystala neco podobnyho do real life ... jednoduse to bude tak, ze kdyz nebudes 3 mesice pravidelne zkoumat vypis z katastru, tak si nekdo tvuj barak prevede na sebe a mas smolika ... bude patrit jemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit