Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • picinovia, radšej nech vydajú patche do AC3 a Heroes VI a opravia lagy v MP AC3 a townscreen freezing s nVidia kartami v Heroeske...
  • jindra.veliky
    nejtrapnejsi ceskej film

to mela byt reakce na shmreck
    • Pilgrim66
      Ty ses taky trapnej a porad tu oxidujes, tak co.
  • moje nejoblibenejsi firma
  • pokial nemaju uplay ani origin achievementy, nula bodov. a ze ich slubuju uz riadne dlho.
  • Spades
    Podle mě by měli vývojářům a vydavatelům antimonopolní úřady zakázat provoz eshopů. Tyto obchody (Steam, Origin, Uplay) by měli provozovat nezávislé společnosti.

Popřípadě u Steamu by nemusel být problém, jestli teda Steam přejde na Open Shop systém, kterej navrhoval Gabe.
    • Robotron3
      A které nezávislé společnosti by to měly být, třeba nějaké, co s hrami nemají nic společného? *3*
      • Spades
        Je tady hodně herních eshopů, jako třeba GoG, nebo GreenManGaming...

Jde mi o to, že vývojáři her budou vždy upřednostňovat své hry, popřípadě budou mít smlouvy s vývojáři, ale kdyby něco jako steam měl přímo nějakej eshop, který by byl nezávislý, pak by ti stačil 1 program na všechny hry...
        • VonHayek
          Mno, zrovna hned u prvního ses netrefil - viz CD Projekt RED. *3*
          GMG, Desura atd. asi cajk.
          Ovšem na /slušně řečeno/ podivnosti prvního socvjádření to dle mne nic nemění...
          • Spades
            Já neřek ať to znárodní bohajeho... Jen mi vadí, co ubisoft a EA vytvořilo za monstrozity... Takový zkurvencům by to fakt měli zakázat.
            • Kein
              A..nemyslíš, že to, že jsou v Eshopech upřednosťovány nějaké hry je záležitost, těch kteří do takového eshopu svou hru svolili k prodeji? Očividně jim to asi zas tak nevadí, když je tam nabízejí.

Proboha snad není v téhle republice víc lidí s takovým směrem uvažování...
      • No jake Kefalin ? No Komunistické. *15*
    • Kein
      Ano, to je ta správná cesta, zregulovat, zakázat a bude líp. Nejseš náhodou úředník evropské komise?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit