Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft by si chtěl získat zpátky náklonnost PC hráčů
22.2.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
picinovia, radšej nech vydajú patche do AC3 a Heroes VI a opravia lagy v MP AC3 a townscreen freezing s nVidia kartami v Heroeske...
-
nejtrapnejsi ceskej film
to mela byt reakce na shmreck -
-
Ty ses taky trapnej a porad tu oxidujes, tak co.
-
-
moje nejoblibenejsi firma
-
pokial nemaju uplay ani origin achievementy, nula bodov. a ze ich slubuju uz riadne dlho.
-
Podle mě by měli vývojářům a vydavatelům antimonopolní úřady zakázat provoz eshopů. Tyto obchody (Steam, Origin, Uplay) by měli provozovat nezávislé společnosti.
Popřípadě u Steamu by nemusel být problém, jestli teda Steam přejde na Open Shop systém, kterej navrhoval Gabe. -
-
A které nezávislé společnosti by to měly být, třeba nějaké, co s hrami nemají nic společného? *3*
-
-
Je tady hodně herních eshopů, jako třeba GoG, nebo GreenManGaming...
Jde mi o to, že vývojáři her budou vždy upřednostňovat své hry, popřípadě budou mít smlouvy s vývojáři, ale kdyby něco jako steam měl přímo nějakej eshop, který by byl nezávislý, pak by ti stačil 1 program na všechny hry... -
-
Mno, zrovna hned u prvního ses netrefil - viz CD Projekt RED. *3*
GMG, Desura atd. asi cajk.
Ovšem na /slušně řečeno/ podivnosti prvního socvjádření to dle mne nic nemění... -
-
Já neřek ať to znárodní bohajeho... Jen mi vadí, co ubisoft a EA vytvořilo za monstrozity... Takový zkurvencům by to fakt měli zakázat.
-
-
A..nemyslíš, že to, že jsou v Eshopech upřednosťovány nějaké hry je záležitost, těch kteří do takového eshopu svou hru svolili k prodeji? Očividně jim to asi zas tak nevadí, když je tam nabízejí.
Proboha snad není v téhle republice víc lidí s takovým směrem uvažování...
-
-
-
-
No jake Kefalin ? No Komunistické. *15*
-
-
Ano, to je ta správná cesta, zregulovat, zakázat a bude líp. Nejseš náhodou úředník evropské komise?
-