Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft by si chtěl získat zpátky náklonnost PC hráčů
22.2.2013 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Cože, Far Cry 3 potřebuje Uplay, tak to si tu hru asi nezahraji. Na podzim jsem dostal darem přes Steam Splinter Cell: Conviction a od té doby o Uplay už nechci ani slyšet. 2× se mi vykouřili save pozice, a ne vždy se dalo připojit k serveru abych hrál s kámošem coop.
-
Copak. Ubisoft nám pláče? Po tom, co předvádí na pc scéně? Katastrofální Ghost Recoon online, nefungující DRm ochrany u Anno 2070, nefungující servy u též hry. 14 denní reakční doba? Co se stalo?......
Edit: Ale abych zase nekřivdil zcela tak závratně. Tak Anno 2070 a Rayman Origins patří alespoň u mě k tomu nejlepšímu v rámci žánru. -
-
si to asi pleteš s ghost recon future soldier, to mas pravdu ten moc nefungoval. gro mi fungoval bezvadne. s anno taky zadnej problem az na to ze to byla spatna hra
-
-
No já teda měl z Uplay neskutečný problémy hlavně u AC 2 neustále jsem nemohl načíst nejnovější save furt mě to házelo savy někdy ze začátko hry člověk se musel dokola jak blbček se připojovat aby milostivě naběhl nový save.Takže žádná lahoda pro mě asi nejproblémovější služba.
-
To je zasadni chyba - utratim penize jen tam, kde mi podobnou sra…ku vnucovat nebudou. Precijen, na hrani mam casu pomalu, uz sou davno pryc doby, kdy sem si moh dovolit trebas celej vikend => vybiram si. A jednim ze zasadnich kriterii je eliminace problemu. A nutnost instalovat jakekoli sra…ky komunikujici na sit, kvuli offline hre je proste problem zcela zasadni.
Tudiz ma vydavatel smolika - za rohem ceka dalsich 150 games, ktery se obejdou bez toho. -
-
Přesně tak
-
-
Když tu tak čtu ty příspěvky, tak se Ubisoftu docela divím...
-
-
Víš vlbec která bije?
-
-
No jistě, Ubisoft si (zdá se) sype popel na hlavu a banda idiotů mu tady za to nadává *15* .
-
-
-
Dalsi konkurenci Steamu vitam, sice nemam v umyslu prejit (minimalne dokud nenabidnou neco navic), ale konkurence je vzdy dobra. Monopol tu snad nikdo nechce.
-
-
Nejde o monopol ale o standard.. to je jakoby každý film vycházel na jiném médiu a každý potřeboval jiný přehrávač... proto bych steam standardizoval jako nástupce DVD
-
Chlape, monopol tady je! A jako Brno. Tuhle jsem četl diskusi na egosoftím fóru, kde někteří prskali, že X:Rebirth bude na Steamu. Našel jsem tam tenhle post:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=4024556#4024556
V podstatě jde o to, že digitální distribuce je na internetu hromada. Ale kvalita, přístup, základna a celkově zájem o nakupujícího, to je bohužel jenom na Steamu. No, a na GoGu, ale tam jsou jenom staré hry, nečekaně... Tak či tak, monopol je, a ač konkurence roste jak houby na pařezu, obchod, který o své zákazníky dbá a jde jim vstříc, je jenom jeden. Gabe for president! -
-
Nejsou tam jenom stare hry.
-
-
-
No ja od nich hry nekupuju ze zasady uz roky (vicemene od Bioshocku 1 kde jsem zrusil objednavku kvuli protipiratske ochrane). A pokud chteji borci neco vyzehlit, musi i neco predvest, ne jenom PR kecy. Zacit by meli tim ze zrusi UPlay a zacnou vydavat poradne hry, pak bych se mozna vratil ;-)
-
-
s Bioshockem nemělo Ubi nic společného, vydávalo 2K, u nás Cenega. A byl to jeden z nejhorších případů Seckuromu v historii, zvláštní, že ten samý už pak lidem u Crysis ani tak nevadil.
-
-
DOTA 2 má taky LAN
-
Uprimne chce to ciny a ne slova, velkou sanci maji s Tomb Raiderem, tak uvidime.
-
-
Co má společného UBI s novým Tomb Raider?
-
-
My bad. Zapomnel jsem, ze to dela Square Enix a ne Ubi.
-
-
-
Tak jeste Ubisoft vyda nejakou zabavnou hru a budu mu naklonen jak z pohledu PC hrace, tak konzolisty....