Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedničku jsem bral jako vyborné spojení Hitmana a Thiefa v prostředí rytířu a minaretů. Dvojka prodala svůj potenciál naplno, protože renesanční doba patří mezi vrcholné věky lidského děni. Brotherhood sice už nenabídl tolik změn, ale zasazení mu svedčilo díky autenticitě. No a poslední dva díly? Ne všechny novinky se povedly, hratelnost je v některých fázích repetitivní. Hře se pořád daří vykouzlit atmosféru (zápisky, architektiura měst), ale špatná umělá inteligence, hrozně jednoduché souboje, špatné quick time eventy, technické nedodělky, možná i fakt, že se AC stává víc multiplayerovou než single záležitostí a hlavně především přeplácanost sérii škodí. Black Flag bude mít svou kvalitu, je svým způsobem docela přitažlivým, ale opěť to může vést k větší nesmyslnosti celku. Takto to cítím.
  • martyEF
    obávám se že to vyhrála značka AC jako taková a né samotné AC3, spousta lidí co hlasovala třeba v anketě booom tak si myslím že neměla tu čest zahrát si ostatní hry z top5, kdyby ano tak nedávají AC3 na první místo *3* ... toť můj názor *5*
  • Na apríl je už pozdě. Když si člověk v budoucnu vybaví název AC, tak se mu akorát vybaví, že to byla jen další nekonečná série na ždímání peněz, doufám, že ubisoft počítá s nechutí lidí, která poroste.
  • To bude asi tím, že to popisovalo jejich historii Hollywood stylem... Osobně nelituji, že jsem si hru koupil, ale jsem rád, že jsem si počkal na výraznou slevu, protože za tu původní to skutečně nestálo.
  • Pokud to bude mít kvalitu Brotherhoodu či Revelations, tak proti tomu nic nemám. Pokud to však bude jako AC3, tak se začínám bát, že pro mě série skončí čtvrtým dílem, kterému ještě dávám naději.
  • Spiker01
    A co třeba anketa Boom, která je zmíněna na konci článku?
    V Americe to vyhrálo diváckých cen nespočet.
  • "Ještě nám neklesly prodeje."
    a ked im tie predaje zacnu klesat, bude to kvoli piratom :)
  • martyEF
    jako DLC za deset éček *15*
  • Inquisitor
    Já bych to vydával epizodně každý týden.
  • martyEF
    že většině hráčům líbila? Ato si vzal kde, to je nějaký super průzkum? V mém okolí se najde jeden z desíti kdo řekne že se mu AC3 líbilo, čtyři řeknou že je to neurazilo ale ani neohromilo a 5 to vidí jako ždímání značky které se nepovedlo .... takže asi tak, a to jsem fanoušek série *3*
  • Spiker01
    Jen doplním, že jsem myslel fanoušky globálně, samozřejmě ne v těchto diskuzích.
  • Spiker01
    Námořní bitvy bavili snad úplně všechny, a někteří si to zamilovali a bylo jim líto, že tam toho není více. Nevím, jaký je tvůj případ, ale já si myslim, že zaměření na lodě bude super.
  • martyEF
    keci, nechcu!
  • Spiker01
    Že každoroční vydávání AC sérii škodí? Blbost. Lidi jsou tvůrčí a dva roky na vývoj bohatě stačí. Zajímavé, že trojka se se svým akčním pojetím většině hráčům líbila. Recenzentům už tolik ne. Hlavní problém? Přidejte do hry různé způsoby vyřešení misí ála nový SC Blacklist a budou spokojení všichni.
  • smejki
    Dokud nemají žánrovou konkurenci, asi si to trh rozmělněním zájmu hned tak nerozmyslí. Mě už sice noví AC nezajímají, ale to je tím, že se mi nelibí, kam ten koncept táhnou, ne frekvencí vydávání. Bůhví jestli by mi to vadilo, kdybych chtěl AC hrát.

Ale jinak je to takové jalovoučké tvrzení, které křeše zbožná přání z "Ještě nám neklesly prodeje."
  • Skutečně každý rok? A ptají se opravdových fanoušků? Protože ti jsou asi hodně nabroušení z toho, co se ze značkou v poslední době děje...
  • anketu? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit