Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Já bych to vydával epizodně každý týden.
    • presne tak..vydavat to epizodicky ako serial 1x tyzdenne. AC : The Video Game Show, niektore casi na seba nadviazane, ine menej kazda Season ta 22-24 casti pocas celeho roka, v lete si daju pauzu a sup na Season 2 :) samozrejmostou je predplatenie za celu season, alebo platit a tahat kazdu season zvlast.
      • Inquisitor
        Doufám že to tady nečtou nebo se toho ještě chytí :)
    • Magister_Peditum
      My nejsme televize, jsme Ubisoft! *3*
    • c-z06
      A k tomu ještě zvýší daň... *1* http://www.youtube.com/watch?v=GHo445HT1yY
    • martyEF
      jako DLC za deset éček *15*
      • a to je napad, mohlo by se to jmenovat Animus: The Game a kazdy tyden by ses vtelil do role jineho cloveka z jine doby na ruznych mistech sveta :D
  • Magister_Peditum
    Tak a další značka se nám změnila v dojnou krávu. Pěkně vymačkat až dosucha a pak ještě jednou, jen tak pro jistotu. A až nám začnou nadávat i mainstream hráči s hroší kůží, že už to není vončo, tak z poklesu prodeje obviníme piráty, tak! *1*
  • Nechutné, až me ji z toho zle. Osobně mě to přestalo bavit u ACRE.
    A je mi jasné, jak to bude pokračovat:
    ACV: Assassin a Assassinka (DLC: Assassin se žení)
    ACVI: Assassin ve výslužbě
    ACVII: Assassin v New Yorku (DLC: Assasin v Honkongu, Assassin v Acapulcu a Assassin v Riu)
    ACIX: Assassin a mimozemšťané (tedy návrat k ACII a ACB a pokus o "restart" série)
    • Už se těším, až bude nějaký nový Assassin lítat po galaxiích v X-Wingu... asi taky nepatřím mezi hráče *13*
  • Drakens
    Tím tu hru úplně zabijou....Radějí titul jednou za tři roky ale kvalit alá Witcher ( není to sice stejný žánr ale je kvalitní) než každý rok a mít s toho paskvil.
    • Viktor_H
      Kvalita je naprosto relativní kateogorie. Možná ne o sobě, o tom neluvím, ale napříč lidmi ano. Možná jsi natolik komplexní osobnost, že vidíš mezi Zaklínačem a AC rozdíl v kvalitě. Pak jsou ale lidé, pro které je AC, CoD atd. zhmotněním mokrých snů, zatímco Zaklínač pro ně může být meh, případně je nezajímá. Co se snažím říct je, že věci, které jsou pro někoho ztělesněním dokonalosti, mohou být pro jiné nedotaženou, nelogickou a povrchní slátaninou.

Závěr? Možná to tak smejki nade mnou nemyslel, ale jeho otázka: "Co každý rok titul kvalit alá Witcher?", je pro někoho v rámci AC skutečností. Pokud přeložíme tento fakt do řeči peněz, pak tu máme velkou skupinu lidí ochotných investovat peníze nejen jednou za tři roky, ale každý rok... Smiř se s tím, že možná nejsi cílovka, ať už to znamená cokoliv.

V obecnějším měřítku tahle skutečnost přesně vystihuje povahu naší doby. Tak si např. Bill Gates stěžoval nad tím, že do výzkumu proti plešatění se vráží mnohem více prostředků než proti malárii... Takže buď tohle, nebo nějaká forma elitářství...
      • Drakens
        Všeho se časem přejí. Noví Assasin byl kontroverzní, můžeme to dávat třeba za vinu novému týmu atd. Další Assasin asi bude dotvořen dle ohlasů takže by měl mít úspěch (snad). Ale hned na to vydat dalšího Assasina? A pak dalšího? Mám pocit že hlavní dějová zápletka bude už opravdu jen na ozdobu a spíše půjde jen o další dějství tipu " Jsem zabiják a popravím co nejvíce Templářu a k tomu pár civilů a nějakého toho strážného a dodaáme tomu další nové prostředí" Nevím, mě osobně když pominu tu volnost ( která byla super ) s kterou Assasin přišel tak bavil příběh celkem a to ne jen hlavní zápletka v reálném světě ale i to co probíhalo v minulosti. A nedokážu si představit že někdo kdo každý rok vydá stejně velkou hru jako být teď noví Assasin dokáže tne příběh vůbec udržet...Proto ten přídavek raději třeba tři roky počkat a vydat hru s velkou pompou než každý rok jak na běžícím pase. (snad jsem to napsal pochopitelně, mám v práci slušný zápřah) .
    • smejki
      Jen teoretická otázka: Co každý rok titul kvalit alá Witcher?
      • Magister_Peditum
        Sice se ještě nestalo, že by toho někdo byl schopen, ale jak se říká, všechno je jednou poprvé. *3* *1*
      • walltar
        Taky bych asi byl proti ... potom i kvalitní hry, když sou pořád dokola přestanou bavit ... a navíc pochybuju, že by někdo dokázal vydat novou hru, každý rok, pokud by na ní i pracoval ... oni udělají rychlý reskin a je to.

Jediné co si myslím, že by mohlo uspět každý rok tak vydávat novou oblast do hry jako je Skyrim. Pokud by každý rok vydali část nového kontinentu a nebylo by to standalone tak to bych asi zahrál ... protože takové hry hraju trošku jinak než klasické lineární příběhovky.
  • LuckyBaal
    Jo a zajímalo by mě, kolik OPRAVDOVÝCH fandů chce každoročního assassin, podle mě ho chtěj ty ,,super Assassini'' co začali trojkou a nevědi jak to začalo, ani jak to vypadalo...
    • Hrál jsem jedničku a pak trojku ze zvědavosti a jednička nebyla teda o moc lepší :)
      • LuckyBaal
        *1* nevnucuju ti to, ale jde o to, čím má být Assassin, vysrat se na counter killy, ztížit to atd.
        • Vrook
          za dnešek už druhej doublepost ku*va. zvykl sem si klikat na "odeslat" dvojtym poklikem, tak sorry *13*
        • Vrook
          Ty sériový killy jsou fakt hrozný, s tim souhlasim. Počkat si na kombíčko, zmáčknout danej čudlík tolikrát, kolik je nepřátel a odejít od hromady mrtvol? Ač nejsem přívrženec toho, aby byla obtížnost ve hrách nějakej extrémní hardcore, tak tohle je zase opačnej extrém..
        • Preed
          V jednotke bol counter kill hlavna featura.
          • LuckyBaal
            aj, promin myslel jsem serii zabití *3*
  • Na apríl je už pozdě. Když si člověk v budoucnu vybaví název AC, tak se mu akorát vybaví, že to byla jen další nekonečná série na ždímání peněz, doufám, že ubisoft počítá s nechutí lidí, která poroste.
  • No lepšie by bolo, keby Black Flag vydali ako pirátsku hru a nie AC a namiesto toho porozmýšlali o tom , ako by sa v AC4 vrátili ku koreňom hry. A čo sa týka úspešnosti v Amerike: V prípade filmu, ak niektorý neuspeje v USA je to pre mňa signál, že stojí za to
    ho pozrieť.(S 80% predpokladom, že sa mi bude páčiť.)
  • at si vydavaj treba kazdej tejden hlavne aby to slo cracknout
  • Rok 2015:
    Ubisoft: "Hraci nechteji kazdorocni Assassins Creed, chteji pouze kazdorocne odevzdavat 1000 Kc"
  • KIMCID
    a teď tu o Karkulce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit