Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo no, při ohlášení trojky jsem říkal, že je to další CoD - tedy každoroční dojná kr*va. Tehdy mi to lidi vyvraceli a tvrdili jaká je to zábava a super série. No jo no, Brotherhood byl asi vrchol, pak začla recyklace a tuny gimmicků. Problém je taky v tom, že se to čímdál víc hraje samo. Např. tvrdej outdoor parkour - držet W (páčku dopředu) a Connor skáče sám... no toto asi ti "hráči" zmiňovaní Ubisoftem chtějí.

Tak nic, aspoň si pohoním triko s "říkal jsem vám to." *3*

Jo a proč je kr*va zakázané slovo? Nemyslím tím k*rva, ale kr*va... jako "cow".
  • Pokud to bude mít kvalitu Brotherhoodu či Revelations, tak proti tomu nic nemám. Pokud to však bude jako AC3, tak se začínám bát, že pro mě série skončí čtvrtým dílem, kterému ještě dávám naději.
  • Malleth
    Většina hráčů neví co chce, dokud jim to někdo nedá.
    • Tilwaen
      Pravdivé, ale pobavilo *2*
  • Ubisoft: Chceme každoroční peníze za nový Assassins Creed ... a DLC, spousty a spousty DLC.
  • smejki
    Dokud nemají žánrovou konkurenci, asi si to trh rozmělněním zájmu hned tak nerozmyslí. Mě už sice noví AC nezajímají, ale to je tím, že se mi nelibí, kam ten koncept táhnou, ne frekvencí vydávání. Bůhví jestli by mi to vadilo, kdybych chtěl AC hrát.

Ale jinak je to takové jalovoučké tvrzení, které křeše zbožná přání z "Ještě nám neklesly prodeje."
    • "Ještě nám neklesly prodeje."
      a ked im tie predaje zacnu klesat, bude to kvoli piratom :)
      • smejki
        Snad ne, když je to überkonzolovka. Spíš to přičtou krizi, vlivu tabletů, whatever.
        • Magister_Peditum
          Vždycky je snazší hledat chybu jinde než u sebe... *3*
  • Hráči Ubisoftu: "Hráči si chtějí od série Assassins Creed odpočinout."
  • TheGGG
    Super, piráti jsou perfektní nápad, kdo by si nechtěl postavit loď, naverbovat posádku a pak jen přepadat a znásilňovat a vražďit. Todle je prostě sen každýho malýho kluka.
    • Jop, a nocni mura kazdyho managora ... vydat hru kterou omarkujou 18+ si troufne malo kdo.
    • No pozor, to je nic oproti tomu, že na sobě budeš mít Assassinskej oblek! No není to ještě lepší pocit? :P

Jinak je to určitě snaha vymýtit pirátství (nebo teda spíš snaha posunout piráty na jinou úrověň) , protože když pirát ukradne něco pirátského... *15*
    • mne by stacilo prepadvanie znasilnovanie a vrazdenue aj bez lode a posadky
    • LuckyBaal
      jak říkám už od oznámení. Hra to špatná nebude, ale s Assassinem už to taky nebude mít nic společnýho... *7*
      • walltar
        Jo přesně ... proč neudělají něco co bude zaměřené jen na pirátskou tématiku ... assassíny můžou klidně jednou vynechat. Klidně to mohlo být nové IP ... imho by se nic nestalo. Takhle budou roubovat piráty na assassíny a nebude z toho ani pořádný assassins creed, ani pořádná pirátská hra.
        • Spades
          Protože tu hru bude prodávat značka a to to Ubi jde. Prodat co nejvíc. :/
  • God-of-War
    Takze tedka se tomu rika "hraci" ? *1*
  • Vydávání každý rok by nevadilo kdyby se assasini nezměnili ze zabijáků co musí zjistit nějaké to info o cíli popř. v cut scéně probrat strategii s místním assassinem nebo spojencem potom se tiše dostat na místo a demonstrativně zabít cíl aby ostatní věděli co je čeká a potom zmizet, a ne že se promlati tam a pak ven, zkráceně z udeř a zmiz tu máme zabiják co můžeš. Pokud chcete nejlepší díle série zahrate si ACII a AC brotherhood, jednička uznávám je trochu stereotypní svým zpusobem tam jen 8x uděláte to samý ale když jsem to hrál poprvé tak mě ta atmosféra dostala i to že tam byl český dabing
  • Jen tak dál, jen tak dál... http://bit.ly/14BWBLE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit