Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Lidi kupujou AC, protože to byla dobrá série s celkem stálým rytmem vycházení nových her...
    Když to zrychlí, lidi to přestanou kupovat v takovém velkém množství... fakt ty c*raky nechapu...
  • Vzhledem k tomu, že nestíhám hrát a dohrát několik her za týden jako většina přispěvovatelů tady, jsem za tohle naopak rád :)
    • Mno jelikoz se spousta soudobych her da dohrat za odpoledne ... a to se ani nemusis moc snazit ... kde sou casy, kdy se JEDNA hra probirala trebas pul roku a resilo se, kde kdo zrovna je.
      • To je záležitost FPS her konkrétně jejich SP částí.
        Hry, které hraji ale takovou krátkou herní dobu nemají :)
    • Spades
      A proto chceš aby AC vycházel častěji?
      • Mám jen pár oblíbených serií a her takže proč ne ?
        Ten rok je pro mne dostačující.
  • Dnešní hry potvrzují nepsané pravidlo " Nejde o kvalitu, ale o kvantitu". Dokud bude poptávka a dopyt jim ponese, hry budou stále na stejné úrovni.
  • shmeck
    Já ne.
  • Veskoslav
    Slabota, podle mě by měli přidat, protože "hráči" chtějí každý měsíc nový díl:)
  • No po zkušenostech s Dead Space 3, kdy hráči taky chtěli, fakt nevím jestli tahle obhajoba je rozumná
    • smejki
      Rozdíl mezi DS a AC je v tom, že zatímco AC, bez ohledu na to, jakým blátem ho táhnou, je furt svojská hra bez konkurence, DS byl posunut do přesyceného trhu hejhurá pifanic.
      • Však AC se taky pomalu sune tím přesyceným směrem, ne? Jak je to s otevřeností světa co se AC3 týká?
        • Lawliet
          Otevřenej čím dál víc co se mě týče.
          • Jo? No, to by bylo fajn. Ještě aby tam bylo co dělat :D
  • Ja nevim, co tady zas komu vadi? Vycitate pekari, ze kazdy den pece chleba? Tezko a taky ho kazdy den nekupujete. Nic vam do toho neni, kdyz se vam to nelibi, príste to nekupujte. Ja si koupil AC2 a Brotherhood. AC2 se mi libil hodne, Brotherhood ceka v supliku az si na to najdu cas a chut. Dalsi dva dily preskocim a ac4 si asi zase koupim, jestli bude mit dobre recenze. Nebo ac5, pokud se ac4 nepovede. Zadny problem.
    • Az ti pekar bude prodavat ty rohliky syrovy, protoze prece zakaznici chtej aby delal cerstvy co deset minut, tak na to taky budes cumet, vid?
    • Ty si čo za človeka? Porovnávaš neporovnateľné.
      Ty si očividne človek, ktorého ani dej nezaujíma iba to čo si popoludní zahráš. Áno je pravda, že kupovať to nemusím a ani nebudem ak to bude paskvil, ale je rozdiel ak som už prešiel prvé dve hry, ktoré na seba nadväzujú, ktoré ma obohatia o nejaký ten príbeh (ako kniha) a potom tieto dva super nabehnuté príbehy len dokur*** a budú to naťahovať v podobe 10 tisícoch dlc a aj tak skutočný koniec tomu neexistuje. To je set sakramentský rozdiel. Ale tomu asi nemôžeš rozumieť keď to berieš len z tohoto hľadiska ty a tvoje chleby. Príklad ktorý si akurát mohol dať, a to z dôb dávnych keď bol prince of persia naozaj trilógia a obohatil a nový príbeh ktorý som chcel vedieť ako skončí.
      • Jo, jsem typ cloveka, ktery se nenecha nalakat na pravidelne divani na televizni serialy, aby mu neunikl pribeh. Desmonduv pribeh me vazne nezajima a dej v ramci dilu me zajima primerene, aby daval smysl tomu co a proc delam. Rozhodne si nebudu kupovat spatny nepodareny dil jen kvuli pribehu. Podstatna je pro me u her hratelnost, pribeh je vedlejsi. Pokud ti jde predevsim o pribehy, cti si knihy, hry jsou tady predevsim pro hrani. Je hloupe kvuli nepodstatnemu pribehu kazit hry a prat si aby nevychazely. Mimochodem, aby ti neunikl pibeh, hral jsi i dil na PSP a na PS Vitu? Cetl jsi vsechny knihy z postredi AC? Nebo ti vlastne na pribehu az tak nezalezi, abys tohle absolvoval?
        • Tilwaen
          Vím, jak to myslíš, ale vháníš to (snad úmyslně) svými příklady až do extrému. V tomto se musím zastat Wolfa, i když to dle mě nevyjádřil zrovna nejšťastněji. Jen mám obavy, že to nevyjádřím o nic lépe *4*

Oblíbím-li si herní sérii, jejíž příběh mne zaujme (což pro mne v tomto případě hry AC, AC2, Brotherhood i Revelations byly), očekávám, že navazující díl série bude ne-li stejně dobrý, pak jedině lepší. Kdo by také chtěl hrát něco horšího, že *4*

Klidně se přiznám, že navrub dobrému příběhu jsem ochotna odpustit i sem tam něco z (ne)hratelnosti - přecijen, nebudeme si lhát do kapsy, bojový systém v celé této sérii je naprosto triviální a momentů, kdy by se zde hráč zapotil a měl pocit, že souboj vybojoval "za něco", za nějaký herní skill a důvtip, je žalostně málo. AC snad jen finální souboje, AC2 vůbec, a že by vás v Brotherhoodu také zabilo něco jiného než nešikovný pád z výšky... darmo mluvit. Ale i tak jsem měla AC sérii ráda - když ne díky té hratelnosti, tak právě kvůli příběhu - a nemusela jsem pro to číst žádnou knihu z AC prostředí, ani hrát díly na PSP nebo PS Vitu *4* Mělo to prostě nějaké svoje kouzlo. Atmosféru - to je to pravé slovo.

Jenomže pak přišlo AC3 a - abych se přiznala - tohle ani nevím, jak komentovat. Zklamání. Obrovské zklamání. Hratelnost pod bodem mrazu, ale už ani nebylo nic, co by to zachránilo. Pro mě to byl obrovský odklon od TÉ AC série. Že by si tam člověk připadal ještě jako assassin, to vážně ne.

Vím, že to nelze až tak docela srovnávat, jelikož ani nebylo účelem posledního DLC k AC3 snažit se o věrnost, ale přecijen pro demonstraci toho, jak to myslím... Kdesi v diskuzích - nejsem si jistá, jestli to bylo zde, nebo na jiném serveru, někdo v nadsázce doporučoval AC1 jako doplňující studijní materiál do hodin dějepisu pro období křížových výprav. A teď nám tu Ubisoft naservíruje DLCčko k AC3, kde se Connor proměňuje v orla - co to sakra...?
    • Taktéž si myslím... když k tomu člověk přistupuje ležérně a nijak to nehrotí, tak je to i ku prospěchu věci. Já se doposud nedokázal přinutit dohrát ani jedničku. Všechny další hry šly mimo mě. Kdyby však náhodou za rok naservírovali nějakej zajímavej exemplář, tak tomu třeba dám šanci... Když už teď třeba vím, že mi trojka přijde trapná (zejména díky hrdinovi) a tahle "čtyřka" vlastně taky.
  • martyEF
    keci, nechcu!
  • jan.pospisil.35
    mě absolutně nevadí když bude assassin každej rok jen mě znepokojuje kam ta serie míří protože hru kterou sem bezmyslenkovitě proběh držením dvou tlačítek a borec udělal všechno sám mě nejak moc neláká. Kde jsou strategický postupy z brotherhoodu? Kdy ste museli řešit kudy se do tabora dostat, a jak nejnenápadněji zlikvidovat stráže. Místo toho vběhnu dovnitř čekám až na mě někdo zautoci abych mohl použít countatak, vymlátim tábor a zase běžim přez 3 mapi za vykřičníkem. A to ani nemluvim o umělé dementnosti (inteligence se tomu říkat nedá) stráží kterejch je všude jak much a přitom si ani nevšimnou že jim chybí parták na stráži. Jestli to takhle pude dál tak k dohrání bude zapotřebí akorát držet šipku dopředu a čučet na nespočet načítacich obrazovek animu,
    • je to hloupa hra pro hloupe, nenarocne hrace...
      • A poradíš nám nějakou chytrou hru pro chytré hráče?
  • ať udělají klidně dalších 10 dílů, ale ať je to kvalitní přinejmenším jako AC2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit