Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se nikdo neptal,ale kdyby se zeptal,tak bych jim řekl,že je mi to jedno,že po zoufalé trojce už si žádného dalšího nekoupím.
    • ono už ani to Revelations za mnoho nestálo, tím jsem s Assassinem zatím skončil, trojka mne nějak nelákala svým příklonem k přehnané akčnosti a casuálnosti s hloupými QTE.
  • Nevím čemu se tady někteří diví. Ubisoft by nedělal jeden díl za druhým jen tak pro nic za nic. Lidi kupujou a tak se vyrábí, jak na běžícím páse. Pokud se vám to nelíbí, tak nekupujte.
  • Já jsem sice AC nehrála ani jeden díl a nemám ráda když končí hry, ale podle mě to asi ztratí tu "šťávu". Já bych si také moc přála mít další díl Mass Effectu se stejným příběhem, ale teď už bude zase jiné pokračování a "staré" Mass Effect už prostě skončilo. *9* Musím to přiznat. *3*
  • ja si kazdy tyden stiahnem nejaku novu mapu do CSGO a zadara. a uprimne, niekedy je to lepsie ako kupit nejake DLC k inej hre.
  • Ted uz je to pouze zdimacka penez.. presne tohle nemam rad a proto jsem davno odsoudil serie jako cod,tomb raider ci nfs.. kazdy rok novy dil a o nicem
    • MidnighT91
      Aha no Tomb Raider je rozhodně jedna z těch sérií, poslední Tomb Raider (Underworld) vyšel v roce 2008. Vydávat hru tak rychle "rok za rokem" to chce odvahu...
      • doporucuji se podivat tady http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider jestli ti prijde 10 her v rozmezi cca 15 let malo tak budiz me teda ne..
      • posledni byl Guardian of Light 2010
        • MidnighT91
          Ten nepočítám, neberu to jako plnohodnotnou Tomb Raider hru, spíš jako indie spin off...
  • A víte že mně to ani nevadí ? *3* Rád si každý podzim zahraju nové AC s pohodlý domova. *4*
    • ano, presne pro takove je ta hra urcena... gratuluji a preji ti, at si nove dobrodruzstvi s uzasnym hasasinem v pohodly uzijes *1*
  • "Davam bolsevikovi rok, maximalne dva roky....."
  • Jasné hráči chcú každý rok nový Assassins Creed, iba 5% hrá s pohľadu volantu *16* vážne kde berú také hovadiny vývojári ja nechápem. Veď sami musíte uznať že je to proti zdravému rozumu. Ako u hier FIFA a NHL je to normálne pretože sú to ročníky a ešte max. NFS predsa len je taká každoročná mačka vo vreci ale ostatné fakt nechápem. Boli časy keď tie Battlefieldy, Call of Duty, Assassiny, NFS atď. sme mali radi lebo ich robili raz za dva roky alebo tri a stály za to. Alebo ak som sa preriekol pretože nepoznám všetky série ako vychádzali tak som to aj myslel tak že si vývojári dali záležať na finálnom produkte. Dnes už môžeme snáď len snívať o hrách ktoré nás v mladosti prichýlili či už k PC alebo k danej konzoly. Nie všetky sú zlé ale dá sa to aj lepšie jediné čo stačí je naslúchať komunite.
    • Proboha kde žiješ? O tom, že další díl vyjde za rok, nerozhodují vývojáři, ale vydavatelé.
      A ty se rozhodují podle počtu prodaných kusů. Takže nevím o jaké hovadině hovoříš.
      A problém serie CoD, NFS atd. nebyl v tom, že by to vyšlo každý rok, ale v tom že měli krátkou herní dobu, nepřinesly nic nového a hlavně s každým dílem upadala hratelnost.
      Na druhou stranu COD se i přes to prodává dobře (hodně lidí si to koupí jen kvůli Multi) a tak i když mě to také štve, tak tu holt každý rok máme tu stejnou CoD.
      Jestli se toto stane i u AC to se teprve uvidí.
    • Ehm ... k nhl by ti stacilo vydat (zadarmo) aktualizaci soupisky ... jenze proc neco takovyho delat, kdyz se kazdej rok najde par milionu mamlasu, ktery si koupej totez co loni jen se zmenou toho jednoho par kB velkyho souboru?

A podobny je to se vsim. Vem si ze mas hru, engine ... a vetsinou nejakej ten ingame editor ... namastit dalsi "hru" je casto otazka par tydnu.
  • A preco nie pokial sa budu striedat oblasti/doba/engine nevidim natom nic zle ac je sranda pokial z toho nespravia cod kde sa uz ani nesnazia nic vylepsit..
  • tomas.vedra
    Když udrží kvalitu, tak pro mně za mně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit