Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Njn, tady se nam zase zlobi pirati, kteri za hru ani neplati a maji tu drzost, radit nekomu, jak vydelavat penize...
-
Assassins...that`s the word.
-
-
Mínusy mam jako za co?
Kvalitní AC hra by klidně každej rok vycházet mohla. Chce to stealth a žádný to poskakování mezi nepřáteli, zatimco hráč ležérně counteruje veškerý útoky.
On je rozdíl, když hru jen tak prolítneš a radši bys na ní hned zapomněl, než když se člověk dopracovává ke konci v náročnym, ale skvěle navrženym prostředí, který podporuje hlavní styl tý hry, což je stealth. Takovej Assassin by mi každej rok nevadil. -
-
Souhlas, ohledně těch mínusů, teď je na Games patrně v módě AC nesnášet, takže jsi je dostal nejspíš proto *3*
-
-
-
Takhle Valve slibovalo vydávat episody k HL2
-
Hah, tak vidím, že ignorování Brotherhood/Revelations a čekání na velmi výraznou slevu na trojku je opravdu na místě. A to jsem si zrovna o víkendu říkal, jak je ta dvojka celkem zábavná hra se spoustou nevyužitého potenciálu.
-
Tak vám nevím, bratr tuhle hru dostal k novému PC a přestal to po dvou tádnech hrát. Me stačilo dní 5. Podobný problém neastal i při Assassins creed 2 na PS3. Zajímalo by mě co na tom fanoušci vidí ? Neříkám, že je to špatná hra, soubojový systém je rozhodně dobrý i intuitivní ale...je zábavný ? Nevím ale ani v jedné té hře jsem neměl problém se zdravím. Všechny ty country a údery ze mě dělali superhrdinu co nemůže umřít. Prostě to nebyla výzva. Tak by mě zajímalo co na tom lidi tak drží, že se neustále produkují další a další díly, a že je to už po 4 dílech nepřestalo bavit. Jinak souhlasím s názor, že z toho už je jenom dojná kravka ale víte co se říká, je jen na nás aby jsme to zastavili. A nemusím k tomu dělat moc, jenom to prostě nekupovat.
-
Druhy dil byl posledni ktery sem hral v "terminu" na druhou stranu kdyz nastane okurkova sezona vzdy mam v zaloze nejaky AC, navic umerne s cenou klesaji naroky na kvalitu samotneho titulu. Takze pro me za me at si UBI dela co chce, ale klidne se muze stat ze muj zajem o tuto znacku zcela opadne jako v pripade CoD.*6*
-
Zvasty, hraci chtej zajimavy hry ... managori chtej prodavat a tak se snazej naroubovat na vsechno "znacku" a ocekavaj (celkem opravnene, bohuzel) ze si to kazdej mamlas koupi uz jen proto, ze se to nejak jmenuje.
Co se piratu tejce, zkousel sem spoustu her na tohle tema, zadna ale bohuzej nevyhovovala tomu, co bych si predstavoval. V tomhle pripade - mam JEDNU lod, o kterou se staram ... vazne nechci resit ze mam v pozdejsich fazich 150 lodicek, ktere samy jezdej odnekud nekam ... -
Nevadí mi že to bude vycházet rok co rok,jsem za to i celkem rád jen je celkem nanic že mají "pouhý" rok na vývoj,takže si myslím že to bude 2-3 díly podobné s pár přidanými mechanismy a pak až větší technický skok jaký jsme viděli např. mezi AC a AC2.Ale uvidíme,možná se s omezeným časem Ubi poperou a zvládnou dělat hry dostatečně rozdílné aby to stálo za to si koupit každý díl...
-
-
Nemaji jenom rok na vyvoj, precti si to poradne, vyviji se soubezne.
-
-
anketu? :D
-
Hlavne ze serie vychazi i na Nintendu Wii U, to je skvele. Uz se na novy AC moc tesim.