Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft: „Hráči chtějí každoroční Assassin's Creed“
2.4.2013 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Hmm tak to asi nejsem hráč no ...
-
"Lidé čekají víc a víc toho samého" - za tohle bych tomu pánovi dal nejraději facku, jenže on má bohužel pravdu. Pár hráčů na fórech sice může nadávat, že jde o dojení série a že celá značka tak půjde do hajz*u (jakože půjde), jenže v celém objemu prodaných kopií jsou to jen výkřiky do tmy. Prachy jsou prachy a dokud lidi opravdu budou Ubisoftu cpát prachy rok co rok za upadající sérii, tak se nic nezmění. Je už jen otázka času, kdy se délka herní doby smrskne na pár hodin.
A pro lidi, kteří od hry čekají něco víc a větší hloubku (mezi které se řadím i já) to je smutná zpráva. A to ACII, potažmo celou renesanční trilogii, považuju za jednu z nej her, co jsem hrál. Trojka mě ale zatím vůbec nenalákala a půjdu do ní až bude tak za 2 stovky. ACIV se mi zatím jeví úplně stejně. Ale tak neházejme flintu do žita, třeba se i z dojení domrtě vydojené krávy dočkáme kvalitní a zapamatovatelné hry. -
Ja zase nechci videt weby celorocne, bez prestavky plny informaci o tyhle serii. Ale to je asi tak vsechno co s tim muzu delat...
-
Skutečně každý rok? A ptají se opravdových fanoušků? Protože ti jsou asi hodně nabroušení z toho, co se ze značkou v poslední době děje...
-
-
Námořní bitvy bavili snad úplně všechny, a někteří si to zamilovali a bylo jim líto, že tam toho není více. Nevím, jaký je tvůj případ, ale já si myslim, že zaměření na lodě bude super.
-
-
Lodě v trojce byla jedna z těch lepších věcí, ale že bych z toho byl nějak obzvlášť odvařenej...
-
Jedničku jsem bral jako vyborné spojení Hitmana a Thiefa v prostředí rytířu a minaretů. Dvojka prodala svůj potenciál naplno, protože renesanční doba patří mezi vrcholné věky lidského děni. Brotherhood sice už nenabídl tolik změn, ale zasazení mu svedčilo díky autenticitě. No a poslední dva díly? Ne všechny novinky se povedly, hratelnost je v některých fázích repetitivní. Hře se pořád daří vykouzlit atmosféru (zápisky, architektiura měst), ale špatná umělá inteligence, hrozně jednoduché souboje, špatné quick time eventy, technické nedodělky, možná i fakt, že se AC stává víc multiplayerovou než single záležitostí a hlavně především přeplácanost sérii škodí. Black Flag bude mít svou kvalitu, je svým způsobem docela přitažlivým, ale opěť to může vést k větší nesmyslnosti celku. Takto to cítím.
-
-
-
Ja bych si AC hru pral co pul roku a CoD co tri mesice.
-
-
Malý troling od malého trola...
-
-
Hráči toho chtějí....
-
Jestli hráči nejsou Assassins Creedy zahlceni, tak už nevim, čim jiným by mohli být. Ani to nestačim hrát. Radši bych kvalitu třeba po dvou letech.
-
Každopádne ak bude ďalší diel neúspešný bude to tento raz naozaj kvôli "pirátom".
-
ne nechcem
-
Z AC série mě nejvíce bavila původní jednička. I když byla dost stereotypní jen co je pravda, nicméně příběh byl zajímavý a na dobré úrovni. Souboje i když tehdy jen s minimem komb byly těžké a chtělo to trochu cviku, aby se zvládl větší počet nepřátel. Prostředí bylo také lákavé. Český dabing, který byl na velice kvalitní úrovni dodal hře neuvěřitelné kouzlo. Tehdy se tvrdilo, že to bude trilogie. S nadšením jsem očekával další díl. Přišla dvojka... ze začátku jsem byl nadšený, ale v polovině hry nadšení opadlo. Stereotyp přetrval(pravda trochu vedlejšího obsahu přibylo, ale nebyl nic moc) a hra se při tom o dost prodloužila oproti prvnímu dílu. Tento díl jsem již nedohrál. Nedávno jsem vyzkoušel díl zatím poslední a krom zajímavého prostředí mi to přijde jednoduché a herním obsahem nezajímavé. První díl patří do mého seznamu oblíbených her a rád si jej občas zahraji. Ostatní díly nikoliv. Kdyby se drželi původního plánu trilogie a to nejlépe se zakončením v moderní době s desmondem již bez užití animusu, zřejmě by to byla jedná z mých nejoblíběnějších herních sérií... Ale Desmond je prý mrtev... takový je můj názor.
-
-
Jen jedna věc, český dabing byl otřesný, stejně jako ve všech dabovaných hrách.
-
-
Novej Sly na PS3 dopadl celkem dobre s CZ dabingem
-
I v Mafii 1?
-
-
I v první Mafii je český dabing hrozný. Před deseti lety mi to možná nepřišlo, ale když se na něj podívám teď... Takhle namluvené postavy mi přijdou děsně "out of place" a kolikrát mám pocit, že to vykládaj jak v divadle či co. Viděl jsem (resp. slyšel) pár minut z nějakého Stalkera i toho assassina - to jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. U prvního far cry jsem se hooodně nasmál, hlavně tomu, jak jsou ty hlášky vojclů v češtině trapný.
Nesnáším Vašuta.
A vůbec nesnáším soudobý český dabing. Už dlouho neplatí, že by to byla nějaká kvalita (výjimka se možná najde).
Ale aby si někdo nemyslel, že originál považuji za úplně nejlepší, tak spoooooouuusta her je příšerně namluvená i v angličtině nebo v tramtarijštině...
Naštěstí nepotřebuji, abych měl všechno přeložený. Vadí mi i české titulky, u her obzvlášť - jde vidět, že to kolikrát překládaj bez jakéhokoli kontextu. I když chápu, že jazykově méně zdatným spoluobčanům můžou přijít české verze vhod. A samozřejmě dětem. -
-
Á pán je gurmán. Uplně nejlepší by bylo, kdyby se nemluvilo, že? A k těm méně zdatným spoluobčanům - ano hlavně pro ty se hry překládají, ale i já ocením když je hra v češtině, i když nemám s angličtinou nějaký velký problém, ale když dostanu český dabing tak jsem nadšený a hlavně jsou to hry ne filmy. A je mi jedno jestli je to občas robotické naopak vždy mě to potěší.
-
-
tak u Mafie 1 mi přišel naopak otřesný dabing anglický... Ten český byl naprosto dokonalý (snad jen na trošku přestřeleného Rychlého a lehce mdlou Rybovou *3*)
-
-
-