Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli to mysli vazne tak at zitra vydaji patch pro vsechny jejich hry, ktery odstrani z her DMR a zavislost na Uplay! jinak jen falesny PR vykrik do tmy
  • Zayl
    A Uplay je podle nich jako co? Jakýkoliv online klient je DRM.

A bylo by od nich hezké rohodnout se, jestli chtějí prodávat hry na Steam nebo na Uplay.

Když pustím Steam, rád bych měl puštěný Steam a ne se logovat do hry skrz dalších 5 launcherů.
  • Ubi si chce jen zlepšit reputaci, po té aféře s WD *5*
    • přesně to mě taky napadlo, jinak by si mohli už chystat oprátku, tak hned vypustit do světa něco pozitivního, aby jsme věděli, že ubi je tu pro hráče, že?
  • Phillios191
    Až v Ubi pochopí že platicí uživatel nemíní mít na svém PC miliony klientů pro každou "firmu" a hry nebude vydávat v takovém stavu, v jakém je vydává tak možná že jednoho dne budou platicí zákazníci spokojení.
    • Kéž by to pochopilo i Valve se svým Steamem potažmo EA s Originem.
  • Ubisofte, my o těc Watch_Dogs pořád víme :-) Tímhle PR saltem tomu nezabráníte :-)
  • Co mě nejvíce šokovalo je, když jsem měl tehdy předobjednanou hru Anno 2070 přímo na Steamu, a po vydání se tam ukázalo "DRM třetích stran: TAGES™ – limit počítačů 3, na kterých lze aktivovat", tak mě to opravdu vyrazilo dech, a ano, tehdy jsem se dostal do toho bodu, kdy už jsem tu hru nemohl hrát, protože dost často střídám PC a laptopy - teď nevím jestli to už zrušili nebo to tam pořád je, ale tohle byla asi největší DRM perlička, kterou jsem kdy viděl. Od té doby si Ubisoft hry na PC nekupuji.
  • Jedno ako druhé. Keď si zaplatím za hru, špeciálne za hru so single playerom, tak chcem mať možnosť ju celú hrať, preskúmať a objavovať. Nie čakať na sociálne eventy a musieť mať priateľov s rovnakou hrou, aby sa mi sprístupnili niektoré prvky a už vôbec nie do toho zapájať mobily, tabletky a sociálne sieťky.
  • A co chudáci co si chtěji zahrát a nemaji internet?
    • Máš pravdu kdo dneska nemá internet je Chudák :-D No těžká odpověď Online hrát nemužou no já bych zkusil Singl player?? Záleží co je za hru....
  • A co se týče cloudu, je to užitečná věc, ale pokud jsou takové savy spjaty se špatnou službou, raději je budu mít na disku sám.
    • jo je to parada treba o XBOX LIVE tam si ukladas singl player hry a po case si reknes tak ted se me nechce hrat online tak nebudu chvilku platit.. a dam si ten singl.. jeee jaktoze se nemuzu dostat na cloud pro savy? jo aha ja nemam zaplacene livko.. no parada.. takze tech par megabajtu na savy jsou jen pro platici.. ale to ze jinde nabizi microshit nekolik gigabajtu zadarmo kazdemu prostrednictvim skydrive (na kterem to beztak bezi) to je jedno.. jsem odsouzen jako uzivatel konzole k placeni :D FU takovemu cloudu.. :)
    • Když se mi nedávno odpálil HDD tak se mi ten 99% času zbytečný cloud celkem hodil *1*
    • walltar
      Imho jak pro koho ... já chápu proč si někdo uloží savy na cloud, ale já s jedním PC to třeba vůbec na nic nepotřebuju ... takže když to je dobrovolná možnost, tak ať to tam klidně je. Ale já radši budu mít všechno u sebe na PC ... problém s místem nemám a na žádném jiném PC, nebo na jiném místě nehraju.
      • Já to vidím stejně. Savy, které si chci nechat a neztratit je, mám na flashce a pro jisotu ještě na harddisku.
        • Nedávno jsem bratranci zálohoal hry, protože si pořizoval nový počítač. Bylo to jen asi 10 her a savy měli 5 různých cest. Docela by se mi líbilo, kdyby byl jednotný přístup kam hry ukládají savy (preferoval bych, kdyby to bylo do své instalační složky, ale pochopil bych, kdyby vznikla složka "Uložené hry" někdo pod uživatelským účtem (ostatně mám za to, že existuje). Bohužel různých dobách byl postup různý a služby jako Steam jsou v tomhle poměrně uživatelsky přívětivé.

Steam by se mi vážně líbil, kdyby nebyla nutnost ho spouštět s každou hrou (a kdyby člověk mohl hry vlastnit i poté, co zruší účet na Steamu, protože nesouhlasí se změnou podmínek). Myslím, že gog by se v tomhle mohl ještě hodně zlepšit, protože (klidne offline) správce uložených her a snadnější/automatická aktualizace her by hodně lidem vyhovovala.
      • Veskoslav
        Tak já mám nejraději kombinaci lokálního a cloudového uložení.
  • az zrusej uplay a nastehujou vsechno na steam,muzem se zacit bavit,do ty doby ushit nekupuju...
    • to je tvuj problem. Nikdo se z nejakyho randoma kterej je neschopnej si nainstalovat uplay, coz je mimochodem jeden ze tri redist standardu ktery instaluju na kazdy pc (dalsi 2 jsou steam a origin), nepodela. A hlavne ne takova firma. Bude tech randomu vic? Mozna, stale neni z ceho se podelavat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit