Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ideální by bylo, kdyby se i ostatní vydali cestou GOG, tedy klient, který nabídne něco navíc, ale není poviností ho mít. Kdyby takové Valve chtělo, tak to úplně vklidu zavede, protože defacto většina her Steam nemá nijak natvrdo implementovaný.
    • Takový přístup by se mi líbil, klient, který mi spravuje instalované hry, případně přátele apod., ale nemusím ho spouštět s každou hrou. Ostatně Steam je mizerné DRM a ty hry, které "chrání" mohou piráti vesele hrát, takže i ty integrované hry by šly hrát bez Steamu.
      • Zdaleka nejlepsi by bylo, kdyby M$ konecne implementoval system balicku = "instalace" nedela nic jinyho, nez ze ti do seznamu prida repozitar odkud ... a o aktualizace se stara sam. Samo s tim, ze bys mel jiste bambilion moznosti kde si to zalohovat.
      • A víš, že mně Steam ale vůbec nevadí? Zejména teď, když je výprodej.
        • Teď už to vím:) Nicméně na gogu je taky výprodej;)
  • To je nova moda, sypat si popol na hlavu? Ale hlavne nech dalej nefrcia v starych kolajach.
  • Takze zrusej uplay? A na vsechno vydaj patch kterej ho odpare?
    • Já myslím, že tě zmátl nadpis, znamená to, že DRM budou říkat služba a narozdíl od pirátů budeš moci mít savy uložené v cloudu místo u sebe na disku, budeš moci sdílet achievemnty na facebooku a vůbec to bude uživatelsky přívětivější UPlay.
      • neboj, zas takovej naivista nejsem ... osobne bych ovsem privital fungujici hru misto cloudu ... a fuckbook mam tak jako tak filtrovanej uz na firewallu ...
  • Teraz vazne.. Kto veri slubom Ubisoft-u, mal by vyhladat lekara.. ;)
    • Tak v tom případě by už měla být zavřená v blázinci polovina PCčkářů, kteří naletěli na Watch Dogs, to, že to bude vypadat jak na E3 a že PC je pro WD hlavní platform (což mi přijde nejvtipnější)..
    • walltar
      Já absolutně věřím ... že se s náma nějak pokusí vymrdat.
      • zas a znovu...
  • Části ze současnosti působí jako pěst na oko. Štvou mě ještě víc, než u dvojky. Zbytečně kouskují děj a kazí atmosféru. Ubisoft už by si konečně mohl ty sci-fi nesmysly odpustit.
    • Tak je nehraj i******!!!!!!!!!!!
      • neamiš pravdau scii-fi čaasdai jsou nejsslpesí !!!
  • UPlay, BattleNet, nebo RockStar Social Club jsou balastní softwary, které nepřináši uživateli žádný užitek, ale jen trable. Z mého pohledu nejsou o nic lepší, než DRM.

Ani jedna z her, které vlastním nemá připojení na výše uvedené služby bezproblémové, často tyto služby velmi vážně brání v hraní (vzpomeňme na start Diablo III...). Smutným faktem zůstává, že např. L.A.Noir vlastním, ale musím provozovat pirátskou verzi, protože díky všemožným ochranám a nutnému připojení originálku prostě nerozchodím *10*
    • UPlay, BattleNet, nebo RockStar Social Club jsou DRM :D
  • Řeším to jednoduše - žádný Ubisoft u mě doma. *5*
  • Jako zblaznili se? To by chteli mit ve hre Steam DRM, Uplay DRM a k tomu jeste nejakou dalsi DRM protoze do tretice vseho dobreho? Ubi byli vzdycky nejhorsi co se tyce DRM, kvuli nutnosti byt porad pripojeny jsem si nekoupil AC2, kvuli instalaci nejakeho sileneho viru / malware jsem zrusil predobjednavku Bioshocku 1 a od te doby co maji Uplay se jim vyhybam uplne. Nastesti jedina jejich hra ktera me zajimala byl Southpark a ten Uplay nepotrebuje...
  • walltar
    Takže od teď to bude odměna pro platící zákazníky ... Super!

Úplně si to představuju! A jako odměnu dostáváte 20hodin natahování na skřipci a výlet do torturelandu!
  • Vždy je nejlepší nějaký kompromis. Když hraju single, tak nechci být tak penalizován, jako kdybych byl připojený na multiplayer a jeho funkce Tam je DRM protihodnota, abych mohl hrát s ostaními a na obranu účtů atd. Ale v singlu to jinak nemá smysl. Kašlu na achievementy, soc. žebříčky a podobně věci, samostatně chci jen hrát. A ochrany jako Uplay nebo Origin to takto nědělají a proto je nemám moc rád. Steam mi nikdy nědělal takové nesnáze. Je to taky ochrana, ale ne tak agresivní nebo spíše striktní. Mám AC I a říkám si, jak je ta hra krásná, bez zbytečností, které mnohdy dokážou majitele odradit už jen od instalace - a někdy ta instalace nemusí být ani zdárně dokončena, že? :)

Hry s takovým DRM raději oželím, i když bych si ji s chutí koupil a pak zahrál. Snad to bude brát za ten dobrý konec pro kupující co nejvíce vývojářů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit