Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Jo.
  • Velké společnosti na etiku podnikání kašlou... jde jim o zisk za každou cenu. Tohle je ta nejjednoduší cesta jak dosáhnout vyššího zisku s co nejmenšímy náklady. Sou i jiné cesty jak dosáhnout to samé ale většinou sou víc nákladné a zákazník je takovéhle firmě ukradený, jak jim dá peníze tak už je nezajímá....
  • S tím, že jim to zvedá prodeje bych se nepřel, ale kde je nějaká etika podnikání? Proč se mám já jako platící zákazník starat o nějaké ochrany, když nic špatného nedělám? Neměli by spíš oni nějakou právní cestou postihovat piráty, kteří prokazatelně stahují ilegálně?
  • je to hodne blbi ne kazdej ma treba internet chapu ze pro nekoho o je nepochopitelny ale opravdu nektery net nemaj a kvuli tomu si nemuzou zahrat jo?
  • Letos to tipuji na Reloaded *1*
  • No těmto prohlášením bych stejně moc nevěřil. To je jasné že řeknou že je to super a že jsou v +. To že to nebude cracknuté neznamená že si to koupí více lidí a když už ano tak zase spousta lidí to nekoupí právě kvůli té ochraně takže si myslím že na to budou stejně.
  • Hmmm, tak mi moc není jasné, jak bych měl hrát online bez připojení *2*
  • Zákazník je nikdy nezajímal. Zajímají je jeho peníze. A dokud je mají...
  • Protože u EA je ta ochrana potichu v hodně podobném vydání už půl roku a Starcraft si bez připojení online taky moc nezahraješ
  • Děkujeme za příspěvek na vysoké právní úrovni. Mladík pracuje pro OSA?
  • Uživatelé sony network taky bez ní nemohli asi měsíc existovat... Spojuje se nám to? Ne? Plus tady jde o víc věcí než jen připojení k netu, ale to už padlo zde ve forech a jinde tolikrát, že je to únavné opakovat
  • Nemáte pravdu, hlavní funkce těchhle drm je aby vydrželi nápor v prvních pár dnech... pokud vydrží drm rekněme týden tak už je to pro firmu nemalý rozdíl protože drm nemíří na lidi co si hru nekoupí ale na lidi co se v prvních dnech rozhodují jestli koupit nebo stáhnout. Pokud by dnes někod dělal drm a myslel si že nebude prolomené tak je hlupák ... Takže já si stojím za tím že tohle drm plní funkci na jakou bylo navrženo protože pokud vím tak žádná hra co ho má nešla hrát první den.
  • možná uspěšní ale hlavně otravná pro poctivé uživatele....ubisoft mne v tom připadě nesmí domu jedině s crackem....
  • u her jako H.A.W.X. 2 se ochrana vyplatí, do dneska neni crack a to hlavně proto, že to neni nijak masově hraná hra. Ale např. u AC crack 100% bude, ať už bude ochrana jakákoliv, nemyslim si, že by pro Skidrow byl problém to znovu prolomit, takže si všichni piráti raději počkají.
  • Psychotic
    Žádná hra ti de facto nepatří, kupuješ jen licenci na její používání. Za jakých podmínek ji smíš používat je na nich. Smůla.
  • V cem plni proboha nejakou funkci... prectete si co jste napsal... Stejne hrajou vsichni, takze je to uplne na nic...
  • V zájmu boje proti pirátství - který vedou prodejní firmy, já mám platit produkt, který mi pak de fakto nebude patřit??
    A zkuste hádat, jak dlouho bude trvat, než někdo nabourá tuhle "dokonalou" protipirátskou obranu a následně díky tomu pronikne nejen k datům, ale i do všech počítačů, které se k tomuto servru dostanou???? To pak budou zajímavé soudní spory a nejsem si jistý, jestli si pánové ještě budou mnout ruce nad zisky - až budou hradit způsobenou škodu.
  • jojo zlate drm supa kura drat xD du hrat cod neruste a nepiste furt
  • Pokuď jde Ubisoftu uchránit "pouhý" začátek prodejů, nedivil bych se kdyby po nějaké době vydali update ve kterém by odstranili DRM.
  • Opet je omezovan legalni vlastnik hry. bravo jen tak dale, jste na dobre ceste zabit i zbytek tech kteri podporuji pc tim ,ze kupuji originalni hry.
    touto sikanou se zbavite i tech poslednich vernych.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit