Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piggsy
    Takže jsme se ze článku dozvěděli akorát to, že vše zůstává při starém. *7*
  • Kdyby raději Ubisoft soustředil energii do vývoje her, než do protipiráckejch ochran. To spíš ještě lidi (např. mě) popudí si tu hru nekoupit, popř. si ji stáhnout. Například jsem byl odhodlán si koupit AC2, ale při prvních zprávách o ochraně jsem začal čekat na crack. :)
  • Tak je logicke ze se nechteji pustit ochrany, do ktere vlozili nekolik stovek milionu dolaru. To ze ty penize prakticky vyhodili z okna a pouze otravuji platici hrace, to uz radeji nechteji videt.
    • ucho
      peníze z okna nevyhodili. ač je ochrana velmi omezující, svůj účel splnila velmi dobře, tedy chránila produkt v počátku uvedení na trh. dané počátky jsou pro komerční úspěch nejdůležitější, otočí se tam nejvíc peněz a tedy každý den, který zamezí volné šíření, je pro ně plus a další zisk. do budoucna však taková ochrana ztrácí smysl a je zbytečná, proto je rozumným krokem její omezení, případně zrušení. holt je to další způsob, jak bránit produkt.
      • No nevim zda-li se jim to celkove vyplatilo. Jestli zisky z prvnich par tydnu, nez ji prolomili, pokryji naklady na jeji vyvoj. Navic spoustu lidi odradi od koupi hry prave tato otravujici ochrana. Ale tak to uz je vec Ubisoftu, ze...
        • ucho
          no to už je ve hvězdách, jak se to vyplatí v porovnání s tím, kolik lidí to odradí (mně třeba taková ochrana odradí), ale věřím, že většinu lidí ne (ono touha po hraní svého oblíbeného titulu může být velká). tedy když je dobrý marketing, dobré jméno, tak se na prvním týdnu prodeje napakují dostatečně, aby příště mohli zainvestovat opět do nějaké kulišárny.
  • Dokud budou pouzivat takhle vlezle ochrany ,ktere v konecnem dusledku omezuji akorat platici hrace, tak si proste jejich hry nebudu kupovat,jejich blbost.Zatimco tech co si to stahnou se to ani nedotkne ta ochrana.
    A pro rejpaly-ne to ,ze si jejich hry nebudu kupovat neznamena ,ze si je stahnu z netu :-P
  • Ochrana akurat skodi poctivym hracom co si hru kupia, pirati ju vacsinou rychlo prelomia...a nemaju s nou problemy. Je hafo hracov, ktori si hru kupia ale aj tak pouzivaju cracky a ine metody, aby sa nemuseli trapit s ochranami na hrach.
  • Nechápu logiku těch vývojářů, když si koupim hru, tak si jí chci zahrát kdykoliv a kdekoliv. V létě jsem pobejval tejden na chatě, natíral ploty a podobný blbosti, která stará babča nezvládne. Hospoda tam samozřejmě 4 km v čudu, nikoho nikde neznám, tak jsem po večerech jak největší nerd pařil hry... a bez netu. Ať klidně udělaj megačupr ochranu a vymítěj piráty, torenty a choleru, ale ať tam nemontujou internet required. Když už, tak maximálně během instalace. Howgh.
  • Druhe kolo k diskuzi ohledne piractvi zacina :)
  • Pokud jde o mně tak si Ubisoft může políbit prdel i se svými ochranami. Nestojím ani o koupi jeho her a nestojím ani o jejich pirátské verze z internetu. Mám doma spoustu originálních, sice starších ale naprosto bez problémů fungujících her z doby kdy se ještě vyvíjely kvůli hráčům a ne jen pro peníze. Jak tak pozoruju tak je strategie vydavatelů her pořád stejná a nic moc se nemění.
  • diky Ubisoftu jsem pirát.... *9*
  • takže ubi nakonec dostane svoje zákazníky do pozice, kdy si hru koupí a následně si ji po instalaci stejně ocrackují :-) jen tak dál, dává to opravdu smysl ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit