Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft Montreal odhalil svoji první free to play hru
6.9.2012 | Adam Homola
53 příspěvků
-
TO si musim zkusit :D
-
no aspon febickari nebudou muset zaset jen tu svoji mrkve nebo co je to tam za gamesy... trailer i herni mechaniky jsou slibne.. bude zalezet jak bude vypadat u tehle hry to "zdarma"
-
Funguje někomu to přihlášení? Kromě špatného certifikátu (ale odkaz z UBI kanálu) mi to píše UPlay chybu
http://www.themightyquest.com -
-
Jestli myslíš registraci, tak ta mi funguje.
EDIT: Aha, tak už jsem ji taky našel. *4* -
Tiez mi to pise Uplay error, asi velky napor po odhaleni hry.
-
-
Doc. Tomáš Marný PhD., CSc.:" To je ještě slabý odvar proti tomu co můžeme slyšet v TV....."
Who cares? -
-
"Who cares" To je vše co z té angličtiny zvladáš? *1* Nebo jen postrádáš nápaditost? *1*
-
-
je to cool, když napíšeš část texu in english *4*
-
-
-
Wow, krása, moc se těšim, z čeho je ta "medieval" muzika okolo 26 vteřiny?
-
-
Je to Greensleeves, tradiční melodie z 16. století. *3*
Hru nevím jestli budu chtít hrát, ale lepší trailer jsem dlouho neviděla. *4* -
-
Užasný, díky moc. Je to taková notoricky známá melodie a nikdy jsem nevěděl co je to zač. Takže ještě jednou děkuju.
-
-
proc jsem tahas wowko?
-
-
vtipálku ;)
-
-
-
pripomina mi to archera ten trailer:D
-
Hmm, tak to bude bomba. §rát na to, stejně jako na ASS asins creed...
-
Strčte si všechny F2P hry do zadele!
-
-
tě nikdo nenutí hrát to free, za to klidně zaplať
-
-
Já si rád zaplatím za plnohodnotnej produkt a né za polotovar, kterej si dokupuju. Všechny F2P hry nakonec donutí zákazníky platit i když se tak ze začátku netváří. A proto nikdy hry tohoto typu hrát nebudu.
-
-
Dneska je moderni platit za kazdou chujovinu a vickrat. A wallet warriori si rikaji premium customers. Pak se udela zmena kodu hry, prestane fakat aimbot (APB) a vsem se propadnou ranky, pac jsou proste wallet warriori.
-
Nemas pravdu. Za takovy Runes of Magic jsem nedal ani korunu. A pokud te nejaka takova hra zaujme a poskytuje ti desitky az stovky hodin zabavy, tak co je spatne na tom podle sveho uvazeni zaplatit za neco primerene penize?
-
to je blbost, nikdo tě nic nenutí platit, nechceš tak nehraj, některé možná nutí, ale nejsou to určitě všechny
-
-
"Nikdo tě nenutí"... Jasně, že mě nikdo nenutí, ale až bude AC taky free to play, tak se ti to bude pořád líbít? Trend je dnes takový, že free to play her přibývá, což samo o sobě by nebylo nic špatného, ale bohužel se tak děje na úkor her v podobě, jak jsme je znali kdysi.
-
-
AC není MMO, tak nevyšiluj...
-
-
-
Who cares?
-
-
Připomněl jsi mi jednoho mladšího kamaráda a rozhovor, na který nikdy nezapomenu.
Já: „Tak cos dělal o víkendu?“ On: „Byl jsem s kámošema ve woodu.“ Já: „Ve woo... snad v lese, ne?“ On: „No jasně, ve woodu.“ Já: „Ve woodu (smích). V lese, ty vole, v lese (smích). A co jste tam dělali?“ On: „Hráli jsme airsoft. Měls vidět, jak jsem jednoho kámoše pěkně shootnul...“
Do té doby jsem skutečně nevěřil, že se tohle prznění řeči fakt děje. Jindy mě zas rozesmála holka, co něco vyprávěla a nemohla si vzpomenout na český slovo – což bylo pointou historky.
Ona: „Sakra, já si nemůžu vzpomenout... jak se v češtině říká ID?“
My: „Občanka, vole! (smích).“
Schválně si představme hustýho amíka, který chce být „cool and trendy“, a tak namísto normální anglický věty „that was so cool!“ suverénně prohodí „that was so boží!“ – je to prostě úlet, jak nám potvrdí každý inteligentní anglicky mluvící jedinec.
Reakce na uvozovky Tomáše Marného: Na tohle jsou experti Japonci. -
Si myslíš že jsi hustej když píšeš anglicky? Ubožáku
-
-
Hromady germanizmů možná máme, ale to co jsem napsal nemá s vývojem jazyka nic společného.V televízních novinach mluvili o pohotovosti a taky to tak měli říct, protože nejsme v Anglii, ale v Česku.NEbyl tak vůbec žádný důvod to říct anglicky.
Stejně je to jako u slov snajpr nebo sůtér, které tady zavedl Míra Bosák.Náš nejkrutopřísnější moderátor sportu se nějak od ostatních odlišit musel a zavedl tehnel cool slovník.
Pokud se jakože má vyvíjet takto jazyk, tak to radši už budu mluvit jen anglicky protože se nechci dostat do situace kdy to skončí asi takhle
"Yesterday jsem byl v shop a koupil jsem si tam new jeans." -
Tohle je úplně něco jiného. Přejímání nových slov z angličtiny - dejme tomu, i když si myslím, že ve většině případů je to zbytečné, protože čeština je sama o sobě bohatá a vystačila by si. Ale proč na českém webu, v české diskuzi, mezi česky diskutujcími lidmi někdo používá anglické fráze, tomu opravdu nerozumím a přijde mi to jako neuvěřitelné przění českého jazyka. Je taková móda, je to "in", dělají to tak všichni, to je bohužel jediný důvod.
-
walltar: Vidíš, to mi ani nedošlo. Ale ono to bude taky tím, že se to i přepsalo do češtiny. ENG sniper už je taky v ofiko slovníku jako snajpr *4*
-
To už se říká v novinách hodně dlouho. Ale tenhle proces tu byl vždycky ... je to celkem přirozený vývoj jazyka. Máme hromady germanizmů a ty nikomu nevadí.
-
Inquisitor : To je ještě slabý odvar proti tomu co můžeme slyšet v TV.Teď zrovna nedávno jsem slyšet v televizních novinach, že v nějakém městě bude stát nová EMERGENCY.Říct "pohotovost" už asi nezní tak moc cool jako její anglický překlad.
-
To viš, psát anglický hlášky je hustokrutopřísný
-
-
-
-
-
-
je to, když někdo napíše část textu in english *4*
-
12 linku v jednom clanku, a nikde na stranku hry. Panove, bezte do ...
-
-
Rozklikni si kartu hry – tam máš homepage.
-
-
pri uvedeni clanku tam ten link nebol
-
-
Spusť video a v levém horním rohu máš odkaz "Register now!"
-
-
samozrejme ze som to tam vide, poukazujem na fakt 12 linkov a ani jeden ten ktory je podstatny
-
-