Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vyměním slovo lidi za slovo opice, tak s tebou souhlasím
  • hehe ubožák, který se snaží zvýšit čtenost svých článků
  • Lidi, no a že jim to vydělává, co na tom?:?:?:?:?! Když je hra dobrá a baví mě tak si ji koupím, NIKDO dobrovolně neudělá hru která se mu nezaplatí a lidi nebude bavit.....

Nebaví mě? Nekoupím si ji. Nebudou vydělávat, nebude pokračování.

Stejně jako u AC, kdyby lidi nebavil a neprodal by se, nevzniklo by pokračování.
  • A z jakzch pohnutek by tedy tu hru meli delat? Kvuli hezkym ocim hracu? Ach jo, to je zase jednou koment *1* .
    Tim nerikam, ze se mi to zdimani nekterych znacek (ne jen od Ubi) casto s klesajici kvalitou vzdy libi.
  • A co takhle, ze ty ses zlej troll a jde ti jen o to vyvolat flamewar. Lepsi ? *1*
  • Ať už je to série nebo jednotlivá hra, od ubisoftu si kvůli DRM nic nekoupím.
  • sleepless
    Ahoj, když se podívám na oba články, tak samozřejmě zpracovávají stejné téma dle zdroje, ale oba jsou o něčem trošku jiném - od samotného textu, až po závěry. Vyšly v podobnou dobu, protože jde o zajímavé téma, které se dnes na GI dnes objevilo. Zaujalo tebe, zaujalo i mě s Alešem, stejně jako spoustu ostatních kolegů z tuzemských i zahraničních webů. Podívej se sám, kde všude o tom psali. Všichni vycházíme u podobných článků ze stejných zdrojů - na tom, že ti vyskočí v RSS opravdu není nic investigativního. Z tvého článku nikdo nic nečerpal, tvůj článek jsem našel až poté, co jsi napsal v diskusi. Ať ti jde psaní od ruky a neber se tak vážně, obvykle to nevede k ničemu dobrému. Fakt :)
  • TheGGG
    To zas bude kydů o tom jak se zlá firma zajímá jen o prachy.
  • ahoj nechci tady nikoho z niceho obvinovat proto budu desne tajemnej a budu rádoby naznačovat. Ve vysledku te vlastne obvinim ale reknu ze ne takze sem to vlastne neudelal. Navíc neposkytnu zadnej dukaz abych byl ještě tajemnejsi. Ahoj a ať se daří, neznámý pisatel neznámých stránek
  • Gratuluji, získáváš cenu za nejhloupější komentář měsíce.
  • kubi-wan
    Já tam žádnou podobnost, krom stejnýho rozebíranýho tématu nevidim... anonymní uživatel DF se chce očividně zviditelnit...
  • mdkGT
    Prelozeno do normlni reci "Nedelame hru/znacku, pokud z ni nebudem moci ryzovat prachy kazdy rok"
  • Příklad: Marketing na Far Cry 3 měli super. Vaas byl všude a vypadalo to jako, že to bude fakt sranda. Jaká škoda, že se ve hře objevil všehovšudy párkrát a byl konec. Druhý ostrov byl pak bez něj úplně o ničem atp. Za tohle velké zklamání. Někdy je potřeba taky marketing mírnit, protože jsem tak nabyl dojmu, že můžu čekat něco víc. Takže by to mohli příště trochu vyvážit...
  • Ahoj Petře, u tebe věřím, že stránky vidíš prvně, byť jsi tu i nějaký ten odkaz co tu postnul kolega z oněch stránek sám komentoval, tedy nejspíše i viděl, ale to je vedlejší. Nechceme z ničeho dělat aféru, naopak. Jen bude dobré, chytneme-li se všichni za nos a do budoucna si každý bude vybírat články dle sebe. Totiž - pokud se během 15-40 minut objeví v podstatě simultánně po sobě na dvou stránkách zabývajících se hrami jeden článek, je to milá náhoda, pokud se pak objeví články dva a to na totožné téma, odkonce i s totožnými "poznámkami" autora (nikdy totiž jen bezhlavě nekopíruji zdroj, vždy si k tomu něco přidám), je to už náhoda menší. Jak říkám, nechci tu žádné internetové drama, jelikož zrovna například tvoje články se mi v podstatě líbí, ale chtělo by to si nejspíše hlídat spolupracovníky, aby byli stejně investigativní, jako jsi občas třeba ty. Ahoj a ať se daří, neznámý pisatel neznámých stránek
  • ales.smutny
    Já bych dodal, že na rozdíl od tohohle článku (ano, ty stránky vidím poprvé) tam mám já prolinkování na zdrojový rozhovor z GamesIndustry...:)
  • sleepless
    Z čeho usuzuješ, že Aleš okopíroval tvůj článek? Tuším, že já i on vidíme web, kam píšeš, poprvé v životě. Já tedy určitě. Přidávám odkaz, aby mohli všichni posoudit: http://www.centrumher.eu/ubisoft-chce-mit-do-budoucna-ze-vsech-her-znacky/
  • ales.smutny
    Také jsem zvědavý :) Velice :)
  • Presneji, neplanujeme hru, kde naklady na marketing nepujde vyuzit pro vic dilu.
  • Vazne obvineni, kde je zdroj, at to muze kazdy posoudit?
  • Marketing ma za ukol pritahnout lidi ke hre, kvalita hry je pak musi udrzet. Jedno bez druheho nemuze byt. To je zrejme uz davno, ale asi je potreba to neustale opakovat. Porad se najdou lide, kteri si mysli, ze marketing je zbytecny a jedna se o plytvani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit