Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Mě to je jedno já si zaplatim port na pc a budu tu hru mít na pc takze asi tak a je mi jedno kolik to bude stat mam hodne penez sem milionár takze at si rikaj co chtej ja ho budu mit na pc zalpatim si vyvojare hahaha sem proste machr !!!
-
tak to se zase chlapci ukázaly! no konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu ať si ubisoft nasere když tam je banda kktů
-
To je právě to, já to nevydržím! *1*
U Brotherhoodu jsem ty 3 dny přetrvával, ale teď... *15* -
poprvé s tebou v něčem souhlasím :-)
-
Pravda, když sem kdysi zkoušel jedničku, překvapila mě grafika a zpracování a nejspíš si tuhle kvalitu drží. Škoda že mě moc nechytnul a proto mi po Ubisoftu smutno nebude.
-
taky mě nijak nezamrzí že o Call of Recon příjdu....jsou jiné lepší hry tak proč tu nadávat
-
Hráči dokážou ocenit snahu vývojářů. Mám například od Ubisoftu originální všechny tři původní Raymany (to bylo ještě předtim, než se studio "zkazilo" a stala se z něj "obří všežravá korporace") a nemůžu si jejich originální vlastnictví vynachválit. U každýho byl v krabici krásnej papírovej manuál, kterej si člověk moh projíždět třeba při instalaci hry a cejtil ten odér novoty, nebo tam třeba byla velká mapa světa, po kterym se hlavní hrdina pohybuje ve hře. Zkrátka ta přidaná hodnota, díky který měl hráč dobrej pocit z koupi hry. Jenže teď už nikam takový věci nedávaj. V první řadě zrušili papírový manuály (tušim, že se tenkrát vymlouvali na náklady a ekologii, cha cha), takže teď tam šoupou jen trapný PDFka, a nakonec tam začali dávat ty otravný ochrany.
I dneska, když se vrátim třeba k Raymanovi 2, prohlídnu si napřed tu nádhernou velkou krabici, tak jako tenkrát, pročtu si znova barevnej manuál... a pak jen nainstaluju a hraju a je mi fajn. A těch peněz za to nikdy litovat nebudu.
S jejich dnešnim přístupem bych byl asi znechucenej už při koupi, protože vim, že mi ta hra dá jen přes držku už při spuštění... -
zajímavé je že hra Shogun 2 prodala ohromné množství kusů , Portal 2 se na PC prodal víc jak na konozlích dohromady...dokonce i ten BF3 má velkou prodejnost....
Za nějaký měsíc kdy definitivně umře Xbox a PS3 tak bude nějaký 2roční Intervel mezi vydáním nové generace konz. tak se tito smějdi budou snažit vetřít zpátky na PC ......jak se ale říka kdo si do vlastního hnizda s*re.... -
Tak tu posledni větu fakt nechápu *1* Proč to stahuješ, když ti to už v prosinci dojde, cca za týden, to už vydržíš *1*
Ale jinak palec palec nahoru, že si hru kupuješ. Rád prostě slyším, že si hru někdo koupí, ikdyž je mnohem jednoduší si ji jenom prostě nelegálně stáhnout *3* Uvidím jaké budou recenze a možná taky buy *2* -
kdyz to porovnam s jednickou a dvojkou tak at si to nechaj...jenom dalsi seria zmrvena konzoli od microsoftu
to sami jako ten new rainbown six kdyz to porovnam se raven shild na kterym jsem zacinal tak je to proste hruza ;-((((((((( -
jak vypadají hry, kterých se legálních kopií na všechny platformy prodají miliony? věřme ubi, že future soldiers budou taková blbost, že by si to 95% lidí jen stáhlo, vyzkoušelo a zahodilo....
-
Jak nejde o zivot tak jde o hovno, chce to klid.
-
To ano ale myslel jsem to ve smyslu ze pro Ghost Recona se neni treba hned veset. Ja si hry kupuji, takze v tomto smeru vic delat nemohu.
-
Hergotfix! Jeste mi oznamte exkluzivitu dalsich dilu Assassina, Splinter Cell, Rainbow Six a Far Cry a uz mi nic jineho nezbude nez investovat do televize/monitoru s HDMI a konzole.
-
No, Revelations už je na netu, což je docela smutný. *9*
A smutnější je ještě to, že to zrovna stahuju, když mám předobjednanou sběratelskou edici. *13* -
Souhlas, Assassins Creed díly jsou dobré a docela by bylo škoda, kdyby je nevydávali i na PC.
-
ale byla by skoda prijit o nektere dalsi tituly .. tenhle soucasny herni trend nemuze trvat vecne .. za par let se zase zacnou delat poradne hry ....
-
kolik hracu, kdyby nemeli moznost si hru stahnout, by si ji koupili ... pochybuji, ze vice nez polovina ... cast po roce v obchodaku za 200,- , cast by si pujcila od znameheho, cast mozna z bazaru .. rozhodne neplati 1 piratska kopie = usly zisk za jednu prodanou kopii, clovek ktery ma tendenci piratit na PC, ma tendenci piratit i na xbox (pokud ho ma) ... je to jen o tom, ze vhledem k znizene kvalite her, to lidi tolik neboli, kdyz je to zadara (neni to natolik dobre abych si to koupil, ale kdyz to muzu mit zadara tak to na chvili zkusim), dalsi veci je absence demoverzi (dejte mi moznost vyzkouset hru v kramu) ...neni to koser, neni to regulerni omluva ale je to hold tak ... a to vysvetluje proc hraju dokola stare hry z casaku a par novinek, o kterych vim ze mi vydrzi dele nez 1 den a neni mi tak lito vyhodit ty prachy, jinak si radeji zajdu do dobre restaurace za ty prachy ...
-
S toho co jsem mel dosud moznost videt tak PCckari o nic neprijdou, vypada to na fail. *6* *5*
-
No jo no, kdyby lidi nepálili, tak by to neposrali... přeju to všem pirátům. Lidí, kteří si kupují originál je mi líto, že přijdou zbytečně o hry..