Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Ehm .. a tímto postojem chtějí donutit hráče "nepirátit"? Nebo jen vědí, jak vypadají porty z konzolí a raději to schovávvají za pirátství ?
BTW poslední odkaz nefunkční .. -
super *5* tak mi dej pusko pls *3*
-
Já ti nevim, pročet sem si tu diskuzi a věř že tu nikdo nebrečí. Ta hra je více či méně ale spíš více, všem u zadku *3*
-
Pozri sa... Blizzard, Dota 2 a cele Valve. A kopa dalších.
Ja mam o hry postarané - ktoré kúpim a nestiahnem. Tie s*äčky čo vydava ubisoft mne osobne nestoja ani za stiahnutie.
Vela hier je kvylitnyvh co stoja za kupu, ale zas tie ceny su dosť krute u AAA titulov. Niečo dokonca mam stiahnute a pol roka mi to leži v pc lebo mi to ani nestoji za skušku. :D
Si zahram radšej orig. sc2 alebo Shoguna a ine.... -
Hm no už mě začíná ten ubisoft štvát... A jestli nebude Splinter Cell 6 na PC, tak si asi za nima udělam výlet do Montrealu! *16* *16*
-
lol ja se musim smát tobě za tento ubohý pokus o Trolling
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
trefa do živýho *15* *6*
-
Na internetovych diskusich je dobre, ze i clovek bez emoci jako jsem ja je muze vyjadrit.:-) Nedelam si z toho nic. Hry uz stejne prakticky nehraju. Pouze ze setrvacnosti projizdim weby o hrach a obcas nahodim nejaky nazor nebo radoby emotivni vylev do diskuse. *1*
-
heh musim se jen smat tyhle ubreceny a radoby drsny diskuzi
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
No jo no. Čím více se budou PC hráčům házet klacky pod nohy v podobě odfláklých portů a nesmyslných DRM ochran, tím budou prodeje nižší a poměr upirátěných kopií k těm prodaným větší.
Ubisoft si zrovna dobré jméno nezískal (alespoň co se týče DRM) a i když si myslím, že se 80% multiplatofrmích her vyplatí mít na PC, tak třeba byť první dva Assasiny jsem si na PC koupil, hrál jsem je na gamepadu a v případě dvojky už ani ty výhody PC nějak nevynikaly. Třeba u MassEffect, nebo DeadSpace na tom byly PC verze rozhodně přinejmenším naopak.
Že se Ubisoftu nevyplatí vydávat hry na PC chápu, ale můžou si za to myslím v první řadě sami.
A vidím to stejně jako Santa. Prostě se bez jejich her obejdu, už tak je toho dost co hrát.
Spousta jiných studií dokáží na PC platformu své produkty stále slušně prodávat a některým se i vyplatí např. vydávat PC exclusive tituly...
btw. zvláštní je, že i produkt jako DCS (BlackShark, A10-C) a to jako PC only a k tomu zaměřený na užší skupinu hráčů si dokáže na sebe vydělat. Ubisoft si musel PC komunitu asi hodně znepřátelit a těma exkluzivkama to myslím jenom dovršil *15* -
nákladne upgradovať ? ja som za posledné 4 roky upgradoval iba grafickú kartu za 4 tis. Skús si vypočítať kolko penazí si preplatil vo zvýšenej cene hier, možno zistíš, že tvoje konzole nie sú až tak výhodné ako sa ti zdá.
-
jazz: to sice jo .. ale vo vseobecnosti plati, ze na xbox je to venku tak tyden - dva pred vydanim, na PC je to den - po vydani (pripadne den, dva pred) at uz je delay PC verze vuci xboxove jakykoliv
-
no hlavne diky tem nasim primarnim hernim zarizenim nemusime PC uz nejaky ten patek (450-500 patku) upgradeovat ... :) dusledek ? hry z daleka nejsou tam kde by mohli byt .. jak z hlediska technologickeho, tak po strance hratelnosti ... (nechci tim vinit konzole, vydavatele, nebo nedejboze hrace ... je do prirozeny dusledek trzni ekonomiky) ...
-
taky je zajímavé že Zaklínač 1 a 2 netrpěly jen "50 000" prodejností jak UBIsoft tak rád hlásá ....hra se prodávala v milionech.
-
No ona i prej ta originálka byla k prodeji nějak dřív.
-
Zrušení tohoto titulu u mě osobně vyvolalo jeden velký zýýýývanec...
-
Pěkně jim to dlabeš, takhle lehce se nechat zmanipulovat to už je ostuda. Teď bež rychle pověsit svého kamaráda piráta!
-
Je to v pořádku ke hraní her jsou primárbě určeny konzole - které narozdíl od pc nemusíte nákladně upgreatovat aby jste si zajistili dostatečný výkon.Jediné obrovské - je že hry na konzolích jsou málo lokalizované do češtiny - doufejme že se to tedy zlepší. Navíc já si vždy kupoval original hry, tedy do té doby kdy na pc zavedli instalaci jen pro 1 základní desku a pod. Takovou hru si odmítám koupit - když si kopím nový počítač nebo změním poskytovatele připojení, nebo si chci hru vzít na chatu -je mi k ničemu a můžu jí vyhodit.
-
já si koupím kvůli tomu konzoli, a pak na ní napíšu "PC" a tím to budu mít taky na PC... ale hru i tak samozřejmě upirátím.. já sem king
-
smůtné....HA
konzolá verze hry byla na netu od 4.11 tak kdo je pirát...HA 2týdny před vydáním A to nikomu nevadí ale nedej bože se tak brzo bjevit PC verze...to by byla paseka