Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Zvláštní jak tu plno lidí dělá chytře a zastává se firem, které tvoří hry. Každý hráč by měl být na tohle nastavany a každý nepochybně nemá tolik peněz aby mohl kupovat 10 her za rok či půl. Dívejte se na to z pohledu hráče a ne firmy. Ta Vam za to Vaše obhajování jejich zájmu nic nedá. Člověk dnes prostě musí vybírat co koupit a co ne. Na druhou stranu, čím méně společnosti bude vydávat hry na PC tím více na tom vydělají ostatní. Ale to mě nezajímá já jsem zákazník a hráč, takže doufám, že mnoho jiných společnosti zůstane i u PC! *5*
-
f2p nebo p4f ? ;)
-
Tak zas abychom jim moc nekrivdili, vydavaji stale stejneho assassina, ktery si drzi docela dobrou uroven.
-
Pod jablkami od Ubisoftu myslis tie oschle kusy ovocia, plne cervikov, ktore este ku vsetkemu dodavali neskoro?
Tu totiz je nekonecny kolobeh: Ubisoft kasle na PC hracov a PC hraci tym padom kaslu na Ubisoft. Je treba urobit prvy krok a som si na 99% isty, ze ziadny z hracov si zamerne nekupi zlu hru, aby podporil vyvojarov, ktori by tym padom "mohli" v buducnosti vyvinut nieco lepsie.
V tomto pripade musi byt prvy krok urobeny Ubisoftom. Napriklad tak, ze vydaju originalnu, dobre vyzerajucu a zabavnu hru (nie konzolovy port 1:1), vydaju ju na vsetky platformy zaroven a bez DRM, ktora (ako sme uz videli) obmedzuje LEN a LEN platiacich hracov. -
Vůbec se jim nedivím. Taky by mě sralo kdyby polovinu zisku z mojí práce shrábli piráti. A stejně se nic moc nědeje..her je i tak přehršel;)
-
Aha, vidím opravdu rozdíl proti Xboxovým a PS3 verzím. Obě dvě se dají hacknout a hry pálit !!Piratství je a bude a to jen proto, že ty hry stojí neskutečné pálky a jsou lidi, kteří nejsou ochotni zaplatit 1500 za ani né týden zábavy. To je docela drahá zábava ! *16*
-
Ale podniká.A já je chápu ale škoda že za to platí i ti hráči kteří si hry kupujou.
-
Ubi končí ? No tak jo, sem pro. Popravdě už ani nepamatuju kdy sem od nich naposledy něco hrál. Ani mě nenapadají žádný dobrý tituly.. Možná mi tu někdo osvěží paměť *4*
-
Multiplatformy mě už stejnak pěkně dlouho neberou a až na víjmky z mýho pohledu všechny stojej za prd.
Radši si zahraju exkluzivity pro PC nebo PS3 . -
PC trh minimálně na pár let přejde z většiny na model F2P míchaná s MMO. Jediná firma co vyloženě rejžuje na PC trhu je Blizzard a to díky tomu, že každá jejich hra má kvalitní MP a blbě obcházející se ochrana ve formě Battle.net :D
-
Myslíš si že lidi co maji Xbox a PS3 kupují stále jen a jen originální hry ? ...
-
tu už nejde o pirátstvo...
-
vsichni nadavate ale bejt vy vyvojarem tak si myslim taky 2x rozmyslite jestli vam prodej ten pc vyvoj zaplati. zrejme z pc ubisoft nemaji takove zisky jake si predstavuji tak hold konec. neni se vubec cemu divit, kazdej tu nadavate ale vsadim ze ani jeden z vas nepodnika...
-
Nu což, tak holt budu hrát hry od jiných vydavatelů. Zas tak moc se neděje. I tak toho mám víc, než stíhám hrát.
-
Na PC to dokážou ocenit taky, ale musí nějaká snaha vůbec být.
-
No, tu jejich Online ať si strčí za klobou. Taky to není zadarmo jen to tak vypadá. Škoda no, když si Ubisoft škrtá PC tak já si skrtam je. HEROES 6 je to poslední co sem od nich koupil.
-
Ale houby pánové. Zisk z prodeje PC verzí jim evidentně nestojí za námahu a já bych se tomu ani moc nedivil. Vás by určitě taky nebavilo pěstovat jablíčka, kdyby jste z každé úrody museli polovinu přenechat zlodějům a ekonomická krize si žádá úspory. Kde je tedy lepší šetřit, než na počítačích, kde hráči stejně nedokáží ocenit snahu vývojářů?
-
do 2ch rokov je Ubi spat :)
-
co ja pamatuju Ghost recony tak dycky to byla kvalitni hra na PC .
Mam dojem ze evidentne to nekomu v Ubisoftu dobre ale fakt dobre kape na karbit. -
Ubisoft se sám odepisuje