Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bych nechtěl pracovat na něčem, u čehož bych nevěděl, jestli se vůbec zaplatí náklady.

Pirátí se všude, ale na konzole opravdu méně (u nás to možná bude fifty fifty)...
  • To je sice hezke, ale konzolovych opravdovych pecek se proda nekolik milionu v prvni den prodeje:

http://venturebeat.com/2011/11/10/uncharted-3-sold-3-8m-copies-on-its-first-day/
  • Tak já také přispěju na konto ubisoftu - před nedávnem jsem si koupil originál Splinter Cell Conviction. Strašně mě naštavlo, že před spuštěním hry se musím nejdříve připojit na uplay. Já po netu nehraju, takže je mi to kničemu. Nicméně, kdyby ta služba alespoň fungovala jak má, tak by mi to nevadilo. ALE! Ve více než 60% pokusu o spzštění hry se mi napsalo, že se nelze připojit k uplay(internet samozřejmě jinak fungoval) a trvalo to třeba i 2-3 hodiny než to zase naskoččilu. A 2x se mi po čisté instalaci stalo, že se nějak i špatně updatoval a poškodilo to celou instalaci a muselo se od znova. Takže jsem to nevydržel a stáhl si crack - spuštění hry je nyní otázkou jednoho kliknutí a hra je spuštěna rychle bez nutnosti se přihlašovat nebo čekat. Výsledek - ano mám tu hru rád respektive mám rád hry se Samem Fisherem, ale nechci si nechat házet klacky pod nohy ze strany výrobce, když jsem mu za jeho produkt zaplatil. Takže takhle ne pánové!
  • Prostě to chce do zalohy xbox, kde si ty hry taky můžeš stahnout :-D Ještě že ho mám v záloze
  • samozřejmě, že se pirátí, ale z konzolových her jsou větší prodeje i přes to... :)
  • Tohle uplne pravda neni..
    Urcite by pocet kupcu stoupl po tak markantnim snizeni ceny, nicmene si nemyslim, ze by stoup natolik, aby se jim to vyplatilo..
  • Jazz
    Já naznačuji, že je to to stejný.
  • Hanzales
    no DCS už jen kvůli podpory a přístupu ke komunitě mají moje jisté, ale Falcona samozřejmě znám a o tomhle jsem nevěděl. Mrknul jsem na SimHQ a hodně zajímavé :) Díky moc za tip *3*
  • přeně jen Bohemka a Tk2 *3*
  • rancor1223
    Ještě že tak. Vypadalo to neskutečně debilně! A ten GR Online na tom neni o moc líp.
  • UbiSoft zvolil novou ochranu proti PC piratum, nebudou na pc vydavat hry *1* a proc? Protoze vsechny jejich ochrany staly za hov... a dopadlo to tak, ze ti co si od ubi hru koupili na tom byli hure, nez ti co si ji stahnuli *1* Viz SC Conviction, AC2 atd....je pravda, ze tahle ochrana na PC hrace bude asi nejvice platit
  • Hanzales
    Jo jo, taky mně to pak doťuklo, že se podstatná část zaplatila již z předchozího vývoje, blbý příklad. Ale jak píše výše bu. Je kupa dalších elementů v této soustavě :)
    A přinejmenším třeba i ptávě ten nový Ghost Recon byl už předem odsouzený k upřednostnění na konzole, takže i kdyby na PC vyšel, byl by to myslím právě spíše ten méně ukázkový příklad konverze...
  • Ataker
    Ale on se nebaví o předchozích dílech :)
  • Pete.palis
    jakoby se na kobzole nepirátilo *1*

stejně ty porty stojí za velkou julinu *7*
  • Hele,ten Ubisoft mě šve už dlouho.Nejdříve vydají Brotherhood na PC o půl roku později.To mi zas tak nevadilo,Potom zjistím to že nebude na PC I AM ALIVE.Říkám si sakra,tohle mě fakt naštvalo ale dám jim ještě šanci,možná udělaj něco co mi názor na ně trochu zpraví.A dneska zjistim že Ghost Recon na který čekám už od té doby co jej oznámili zruší na PC.Co si o tom mám sakra myslet?Že se nás snaží naschvál naštvat?Nebo už na PC bez urážky Se*ou?Ještě at oznámí že ani Far Cry 3 nebude na PC,že jsme jim totálně u pr*ele.Nevím,s Ubisoftem končím.
  • Jazz
    Běž si blejt, tys asi nehrál předchozí díly co ?
  • úplně jsem dostal chut si ho zase zahrát *4*
  • XorxoxTalarius
    Od te doby co se ze serie The Setllers, stala slatanina vseho mozneho, mne hry od uby netrapi .... a budu e moc smat, az se doplazi za PC hraci s prosikem.
  • XorxoxTalarius
    To byly casy :)
  • misho8723
    OPRAVA, pretože to číslo 940 000 ks nepredstavuje predaje Zaklínača 2 za prvý polrok, ale za prvý mesiac predaja krabicovej verzie a predaja 6 - 7 týždňov digitálnej verzie.. čiže tento údaj zahŕňa predaje zaklínača od polky mája do konca júna, resp. do konca júla. Čiže teraz sa predpokladá, že Zaklínač 2 predal okolo 1,5 mil. kusov.. zahraničné weby zle preložili tieto správy od Poliakov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší