Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
ja mel rad stary ubisoft v doback starsich prince of persia, farcry, prvnich spliner cellu, BiA ale pak se to zaclo nejak horsit (asi to bylo tim odklonem od PC her vice do konzolovych vod = i kdyz teda on UbiSoft taky nebyl nikdy uplne "PC" byl to takovy hybrid i predtim ale ty hry me proste chytli vic nez ty co vydava dnes) a od ty doby sem tady nenarazil na jedinou hru ktera by me od ubisoftu bavila :( (vcetne AC)
-
at si ubisoft tahne kam chce, stejne od vydani puvodnich sturmoviku od nej nic nehraju. a to jak velke firmy posledni dobou vyjebavaji s hraci me ani nenuti se o ubisoft bat.. kdyby krachnul tak je mi to putna
-
Po oznámení BiA: Furious, už mně ani nezajímá, kam se tahle firma bude ubírat.
-
No LOL! PC preferuji pouze postkomunisticke zeme a zeme, kde jsou konzole zakazane (cina), vsude jinde vyrazne dominuji konzole, tedy i v zapadni evrope.
Na konzolich se pirati pravdepodobne mene, na pc se uvadi piratstvi 80 az 90 %. Nedavno bohemia interactive oznamila, ze na 3 platici hrace spada 100 neplaticich, to je 97% piratstvi.
Vetsina americanu je chuda, ale maji jinou moralku, takze i ti socialne slabi americane ty hry kupuji. Viz nedavna zprava, ze nejcic hry kupuji prave ti socialne nejslabsi a ti se maji rozhodne hur, nez prumerny evropan.
Zaklinac 2 se prodal zhruba jeden milion, takze zadne miliony, takoveho DA2 se prodalo diky konzolim nekolikanasobne vic, prestoze je to spatna odflakla hra. Na pc platforme se neplati ani za kvalitu. BF3 se na PC prodalo 0,7M, na xboxu 3,3M a na PS3 3,4M. A to se ten BF3 jako primarne online hra na PC prodaval jeste relativne dobre.
Takze mas hodne spatne informace, pravdepodobne vycucane z prstu. A proto nechapes, proc vyvojar nutne preferuji konzole, je to ekonomicka nutnost. PC trh je neuzivi. -
Pro zákazníky kupující DVD platí presumpce viny. Z každého kusu jde část na konto státu, protože každý zákazník je potencionální pirát. Tak pro jistotu pokutují všechny, i když většina si na DVD vypaluje pouze osobní data a nepužívá je k nelegální činnosti.
-
Hádejte proč si lidí nechtěj kupovat hry od UBI na PC? Protože ten zlý ubisoft udělal s pirátcví někdy i nutnou věc. Kolikrát se už stalo, že prostě hra originální pořádně nefungovala, ale ta stažená byla OK. To jsou ti zlý lidé co stahujou hry, žejo Ubisofte? A jak je možné, že třeba Blizzard prodal 1,5 milionů kopii čistě pro PC za 2 dny? No to asi bude milí Ubisofte tím, že tam cpete ochrany, kvůli kterejm ta hra pořádně nefunguje, většinou je to port z konzole atd. You wouldn't buy a bad game!
-
IT Crowd to udělali vážně senzačně a docela i pravdivě. Tohle vymlouvání je už absurdní.
-
Ubusoft at tahne do haj.... Koupil jsem si Settlers 7 po pul roce hrani, bez jakehokoliv vyrozumeni mi zabanovali ucet. Nikdy jsem nepouzil zadny hack (ani nevim jestli na S7 nejake jsou), nikdy jsem nenapsal na jejich forum ani carku. Po 2! mesicich psani s jejich supportem, ktery odpovidal vzdy az asi po tydnu, jsem se nedozvedel proc je muj acc zabanovan, a jedine co mi bylo sdeleno, je ze si mam zazadat o vraceni penez od prodejce.Na uvedenych tel. cislech (kde ani jedno neni pro CR protoze tu nemaji zastoupeni) ani nikdo nebere telefon.... Nastesti byl prodejce slusnejsi nez cely vyje.... Ubisoft, a nabidl mi kompenzaci v podobe jine hry ve stejne hodnote. Pro me to byl jasny signal - Uz nikdy si od ubisoftu nic nekoupim. Jsou to smejdi, a jeste k tomu se svyma zakaznika jednaji jak s onuci. Doufam ze krachnou, nebo je koupi nekdo, kdo ma aspon spetku slusnosti a zajem o sve verne zakazniky! Jen at si jdou na konzole, aspon ztrati pomernou cast priznivcu a treba jim zacnou spatne casy. Treba takovy Blizzard, Activision, Valve nebo Bethesda od kterych mam jine hry, to je "kosmicky" rozdil pri jednani s nimi oproti ubisoftu.
-
And not a single fuck was given that day.
-
nějak mi ta diskuze o pirátsví připoměla tento spot:
http://www.youtube.com/watch?v=lYhRZDkLgO8&feature=related
nebo tenhle anti piracy spot z futurami:
http://www.youtube.com/watch?v=blWLip8nl0E -
to je pravda......tohle dokonce platí když si koupíš i pos. film....první co uvidíš je piratění se trestá..
-
Ale keby aspon boli ticho a normalne portovali tie hry ako (skoro) vsetci,ved aj uzasny skyrim je obycajny port co sa tyka grafiky a UI,ale je to dobra hra,ludia su radi,ze su radi,ale Ubisoft nie,jeden priklad ze vsetky,from dust,vyda ho neskor(lebo vsetci su pirati),hodi tam aj DRM aj ked tam povodne byt nemalo(patch to sice odstranil ale len koli flamu hracov,keby to povodne nehovorili tak by to tam pekne nechali) a este je ten port aj totalne zmrseny(ak sa nemylim tak tam neboli ziadne nastavenia),to nie,ze oni nie su ustretovi k tym hracom,oni im se*u rovno na hlavu a este cakaju,ze im daju za to prachy.
-
A čo taký starý Indiana Jones? :D Ja som to ani neprešiel pretože somsa zamotal a už som nevedel čo mám robiť :D
-
Ja si ps3 koupil pred rokem jako blu ray prehravac a zjistil, ze me na tom hry bavi vic nez na pc, na kterem hraji od dob dosu. Konzole hatteru se to netyka, ale spousta hracu bez predsudku mozna bude prekvapena.
-
Podle mého názoru, naprostá blbost, určitě to není 95%, tak 50-60%, a co si budeme povídat na u xboxu je také pirátství, sice ne tak velké, ale je - takových 10-15%.
-
Ja som sa na nový Ghost Recon tešil a toto je veľký úder pod pás. Keby sa k PC komunite správali ako CD Projekt RED alebo Valve tak by im to samozrejme ľudia kupovali. Ale oni né! Vyje*aná DRM ochrana vďaka ktorej som si AC2 prvý mesiac skoro vôbec nezahral lebo som nemal prístup na internet.
Všetci by si mali brať príklad z CDPR: Normálna edícia ako kolektorská DA2, DLC zadarmo, perkeftná podpora, komunikácia developerov a PR oddelenia s hráčmi. Vale a ich STEAM detto: perkeftné akcie kedy kúpite AAA hry za obrovskú zľavu, ak ste si niečo kúpili pár dní pred oznámením zľavy tak vám peniaze vrátia, síce len na STEAM wallet pred budúce nákupy ale aspoň dačo.
UbiSoft (AC je vynikajúce, ale holt...), Electronic (f)Arts (BF3 zabugované až to bolí) a v neposlednom rade Activision s ich dojnými koňmi: Mali by sa spamätať pretože celý herný byznys ide do kytek. Ale smutné je že vzhľadom na to že majiteľov konzolí prevažne tvoria deti, ktorým stači ťukať do analógov a nič iné ich nezaujíma, sa takéto hry budú predávať ďaľej a prístup ku komunite sa nezlepší. -
Škoda že panu Arnoultovi nemůžu dát takhle od stolu facku... ale stejně se tahle začala až moc odklánět od Ghost Recon, takže žádná škoda.
-
Ja jo, ale ja to delam i na PC. Ale tady jde hlavne o to, kde toho vic prodaji a jestli toho na konzolich prodaji 10 az 20 x vic a vyvoj pro pc je sotva rentabilni, tak je rozumne, ze to nedelaji.
-
Proc? Jestli 95 % jeho prijmu delaji konzole, tak pc trh pro nej neni zajimavy.
-
Hm, ubisoft?
To budú tí hajzlíci, ktorí mi ani za mesiac nedokázali skompletizovať deluxe! elektronickú originálku heroes 6 (dodnes nemám bonusovú mapu). Žiadne ospravedlnenie, žiadne odškodnenie, len automaticky generované odpovede, NIKTO NIKDY nedvíhal telefón na číslach, ktoré boli v automatických mailoch.
Som si všimol, že sa tu často ľudia sťažujú na steam... no tak si skúste niečo objednať od ubisoftu.
Fajn, kľudne nech už nikdy nič na pc nevydajú, celkom rád by som o nich už nikdy nepočul.