Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft nevtipkoval, Ghost Recon: Future Soldier také vynechá PC
24.11.2011 | levis
240 příspěvků
-
Na konzolích se piratí víc jak na PC... jenomže víc jak polovina amerických dětiček má konzoli(protože u ní nemusí myslet: only PP(put and play) ) a když hry vycházi tak jak vychází ( konz. verze vyjde dřív) tak ať se nediví že mají menší zisk s pc protože si to američtí buřtíci radši koupí o měsíc(nebo o rok) dřív než aby čekali na Pc verzi(která je prolezlá všelijakými svistvy DRM...nebo to je dodrbaný port)
a ještě jedna věc američani si mohou dovolit utrácet každý týden za originálku. vetšina evropanů ne.
Kdybi se vývojáři snažily neznepříjemňovali poctivému hráči život všelijakýma *censured*. Tak je PC prodej někde uplně jinde.
A že PC prodej je okolo 50 000 kusů...HA. Zaklínač 1 a 2 se prodával po milionech, Portal 2 PC verze se prodalo víc jak xbox+PS3 dohromady, Shogun 2 měl milionové prodeje, BF3 na PC tahne k milionu.
Jedna rada do života arogantní přistup ještě nikdy nikoho nezískal... -
tvoje spekulace má určitě pravdivej základ.
-
Take 2 neexistujou už:D
-
Počkej, nejbrutálnější DRM je pořád Starforce, je fakt, že Ubidr, otravuje jako svině, ale aspoň ti nezničí dvd romku a totálně nezasere registry:))
-
Takhle jsem uvažoval taky ale je to slepá ulička. Nekoupíš? svedou prodeje na pirátství. Ne na svůj přístup, buzeraci drm... Koupíš? Pak je dle nich všechno ok a jejich buzerace nikomu nevadí. NEjvíc se osvědčil HLASITÝ bojkot.
-
Počkat. Tady mi něco uniká. Nedávno se kasali, jak je jejich drm neprůstřelná, super a úspěšná, jak ochránila prodeje co rostly... a najednou je pirátství, i přes nejbrutálnější a nejvíc obtěžující DRM v historii nezvladatelný problém? Nebudu opakovat názory výše, ale Ubisoft klesl na dno korporátní žumpy. EA je v podstatě to samé, ale aspoň tam mají lidi, co neprudí blbými řečmi a mají tam aspoň trochu funkční PR oddělení.
-
Jako Chruščov zuřivě biji botou do stolu a řvu:"uveď zdroj" *1*
-
do čísel prodeje PC není započítana Digitalní distribuce....jen prodej z kamených obchodů
-
odpovědět na co....na nic se neptal akorát tu provokoval
-
A to já takový nejsem. Třeba já neprotestuji proti Lady Gaga, když se mi její hudba nelíbí a neposlouchám ji. Demokracii v tomhle případě vidím v možnosti nekoupě. Peace
-
Jasný ale ubisoft se dost změnil taky jsem jejich hry kdysi měl rád.Mrkni se třeba na starý brothers in arms a co připravujou teď furious 5 to mi příjde jako výsměch celý sérii a doufám,že se jim to vymstí.Heroes byli taky lepší když je mělo 3DO a assasin to je dojná kr-va ubisoftu,která vychází snad každej půlrok jenom v jinym prostředí jinak je to ůplně to samý jako předešlý díly.Jedinej Far cry 3 vypadá zatím dobře.
-
Je demokracie, ms parvo si zanadavat a protestovat kdyz se ti neco nelibi. Treba ja proti ubisoftu protestuju uz nekolik let. Jejich hry nehraju vubec a jsem stastny :D
-
Hry Ubisoftu mě vždy bavili a mají plné právo to vydávat na čem chtějí. Taky mě mrzí, že mají takový postoj, ale nic s tím nenadělám a nemám žádný pádný důvod jim za to nadávat.
-
Neviem ci ten Ubisoft nema PR oddelenie,ale je to asi prva firma,kde by som sa necudoval,ze by si ludia prestali kupovat tie hry len koli tomu ako sa firma ku nim sprava.
-
Hmm tak ať jdou do háje když se jim nelíbi prašulky. Jsem si jist ze by si to koupil dost lidi aby to zaplatilo vyvoj a vytvorilo zisk.
Stejně, nejlepší ghost recon byli ty první. Tohle už od videí vypadalo jako hloupá střílečka se super hyper mega good systemem krytí, proti kterým teda nic nemam, ale sakra nema tě to udělat nezranitelným...
Za článek jsem rád, aspon jsem si vzpoměl na originalky Ghost Recon co mi tu leží. Jdu na ně. -
a hamburgerov sa predá niekolko miliónov každý deň... a ? ide o to, že výrobca hry si zaplatil vývoj a má dostatočný zisk na svoje potreby i vývoj nasledujúcej hry.
-
Stejně je mi to jedno. Z výborné hry stejně udělali blbost, tak ať si tu blbosti jenom užijí konzolisti...
-
No co tak si to lidi místo na PC upirátěj na konzole no
-
Ano, taky nechápu jejich logiku:
Koupil si to? Tak ho za to potrestáme! A pokud si platící zákazník bude stěžovat? Tak ho na fórech zabanujem a nebudeme odpovídat na maily! -
dobrý