Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • farrao
    a ono velké hov.. *1* *2*
  • No tak to hold stahnu "ukradnu" na konzoli Noooo .HAHAHAHA
  • calwin
    zaujímavý spôsob urážania hodný 5 ročného decka... dobrý biznis :D... už len čakám že potom prídu s egom ktoré prevyšuje dukea a povedia "king is back" s očakávaním že im PC hráči naskáču do náručia a budú kupovať... a kupovať... a kupovať... aaa kupovať :D...
  • Asharak
    běžet koupit CD za 20,- a prosit staršího kámoše (nebo tatíka), aby mi to vypálil taky (nebo sehnal) *15* Přitom to po instalaci nešlo, nebo mi docházely RAMky a někdy se ten 75MHz procák... no vlastně se AoE2 někdy dost sekal. Pak jsem přehodil na 120MHz myslím a už to jelo celkem dobře. (přitom byl doporučenej výkom min 160MHz :D) ale to vyrovnávala lepší grafika myslím.*3*

//Jinak trefná poznámka. Jestli hru koupí jen 5% hráčů, je to z kupříkladu 5M jen 250 tisíc legálně koupených her. Problem Ubisoft?? *1*
  • Ryba9
    Právě si po dlouhý době něco koupim (5 minut zpátky) a zase na mě nadávaj :(
  • farrao
    Komu tim prospějete ?!? *7* Takové bláboly, Blbejsoft... Tady jsou vidět ty zkušenosti lidí s Ubisoftem, jeho přístupem k hráčům. Kdyby necpali do každé hry tu nesnesitelnou ochranu, měli pořádnou podporu, nebanovali bezdůvodně účty (jak tomu v mnoha případech je), tak by se nemuseli divit, že mají nedostatečné zisky. A jestli si pánové myslíte, že tímhle tomu pomůžete, dobrá. I když, mně je to vlastně šumák, existují i kvalitní studia, od kterých si hru koupím s radostí *4*
  • JJ, velky uspech, ked Zaklinac 1 predal vyse miliona a pol a pritom pri vydani to bol zabugovany a neoptimalizovany produkt ako Stalker SoC napr.
  • Erien
    Dal bych Ubisoftu dobrou radu, přestat házet vinu na ostatní a začít u sebe. Chyba je, že studio nerozlišuje konzolové hráče a PC hráče. Nemůžou čekat, že hra která výjde na konzole a jediné, co pro PC udělají že ji přetáhnou se bude dobře prodávat. To není známka kvalitní práce. Například nechápu proč u her je v menu ikona čtverečku, trojúhelníku, pro volbu nabídky viz AC 2. To přece nedá tolik práce to předělat. Pak se ten zákazník cítí trochu jinak, když je pro něj ovládání příjemné. Jak by se asi tvářil konzolista kdyby měl napsané pro přebíjení stiskni R. Pokud se opravdu nebudou dělat kvalitní konverze a nezačne se rozlišovat, že PC hráč má jiné nároky na hru, než konzolista, tak se obávám, že se multi platformové hry pro PC nebudou nikdy extra dobře prodávat. Za plnou cenu cca 1,100 kč, čekám kvalitu po všech stránkách, nikoliv pro pokračování do menu stiskněte křížek. Takhle teda ne. Mimochodem není to mířeno jako urážka konzolím.
  • No jo no... pirátství jednou zničí herní průmysl. Však na světě je už snad 8 miliard lidí (je nás tu jak much na lejnu) a z toho je několik (desítek) milionů hráčů na celém světě. Takže svět by se bez her nezbláznil. A třeba by zas jednou byl comeback.

Hlavně se tu nehádejte legální hráči s warezákama. Je to každýho věc jak si co obstará a jeden druhého prostě nedokážete pochopit. Pirátí se všude, jak na PC tak na konzolích. Každý k tomu má svůj důvod a má právo si ho hájit at je jakkýkoliv. Přestante to nekonečně řešit a běžte hrát!

p.s. - Pamatujete dobu, kdy pirátství her znamenalo nadepsané DVD za pár desítek korun? *2* Hry bývaly ještě dražší, pamatuji jak jsem vždycky koupil za jen za pár Kč :)
  • Pohoda ... aspon se PC decka zas poradne nakrknou. GRAW 2 byla pecka, tohle bude snad taky.
  • Jakmile se začne mluvit o pirátství, tak tady všichni začnou psát jak za všechno platí a že maj 40 originálek a že kupujou hry hned po vydání za plnou cenu a že warezáci jsou socky a zloději atd. Pořád tady vytahujete morálku a 2 strany barikády... píšete akorát kraviny, všichni. Stejně pirátství nikdy nezmizí a to že kdysi vzniklo, mělo svůj důvod. Poskytnout zdarma drahý obsah širšímu publiku na které se hry většinou zaměřují a to jsou děti. A mají děti peníze? Ne ne... děti si nemůžou kupovat každý měsíc 3 originálky a tak si je stáhnou. Však to neuškodí, až vyrostou tak většina z nich začne normálně platit. Děti prostě ještě nechápou svět jako ho chápeme my dospělí, že vše má svou cenu a úsilí. Pokud na to člověk má, at si to koupí, pokud ne tak si to holt stáhne a nikomu tím stejně neuškodí, protože si to stejně nemůže dovolit koupit.
  • pravda, na pc lide kupuji pouze značku, nebo fakt kvalitní pecky. Prorazit s necim novym nebo s hrou ktera je lepší prumer je pro studio hodne težke.
  • Ty jsi velkej z_kur_vyzmr_d, co? To že se Zaklínače prodaly skoro 2 miliony ks je pro CD projekt neskutečnej úspěch, ty hom_okládo...
  • a hele zase nějakej svatej chytrolín... to co si chce stáhnout at si stáhne a to co si chce koupit at si koupí. Furt vy magoři rejpete do pirátů a warezáků aby si ty hry kupovali a že sou zloději, ale my vám taky neříkáme, že jste pitomci a máte si hry stahovat jako my... tak s tím neotravujte... a jestli věříš v poctivost, pravdu, spravedlnost a pokoru v dnešním světě, tak tě lituju... *9*
  • hahahaha jen se směju protože neschopnost vydat dobrou hru omlouvat tím ze ji kazí piráti je fakt úlet na konzolích je to take samí pirát a nikoho to netankuje hra na konzoli je o 50 % dražší. Proste a jasné na konzole může každý vydat co chce a stejnak se něco prodá protože tam je mlada komunita která nepamatuje kvalitní hry a tak nevyžaduje nějaký standard, ale na PC lidi nekupuji každou hopsačku a zhovadilost a proto se to vývojářům nevyplatí podívejte se třeba na sérii call of duty na PC ze začátku super později konzolová blbost. Tak ať si UBISOFT trhnou já zůstanu u PC a budu parit Minecraft ten je alespoň zábavnej :)
  • Paul_cz
    Už aby Ubisoft se svými debily na manager pozicích zkrachoval, a jejich talentovaní tvůrci se uchytili v rozumných studiích. Např. CD Projekt chce hodně nabírat.
  • ...Spíš bych řekl, že jde o krásný příklad toho jak využít "současného trendu o pirátství a nerentabilitě vydání her na pc", nicméně mám pocit že Future soldier je na pc asi 20x odložen, i´m alive asi 2 roky , a není divné, že najednou bude oboí jen na konzole?. Není to třeba tak, že na pc se již dávno zrušilo,ale teď se bude tvrdit z jakého důvodu? Myslím si že ubi dělá skvělé hry, ale pírátství není pro mě argument. Obzvláště když spustu jiných her vychází "ohne" problém včetně ubisoftu. Jakmile vydají jakoukoliv jinou hru na pc (co třebas nadcházející assassins) ,tak je to pro mě čistě jen cílený tah.
  • future soldier bude paradni strilecka, ovšem mainstream hraje jen cod nebo bf a nic jine nezna *12*
  • a co jsi tím chtel rict? ze mas koupeny bf3 a sc2 a ostatní hry si stahuješ? v herním prumyslu není neco jako chci trochu hrát. jestli to chceš vyzkoušet, od toho mas demo, gameplay videa na youtube, recenze a pod.
  • ubisoft je pro me dead-soft. skoda, 10 let zpatky jste delali CELKEM dobre hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit