Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty asi nejsi schopny pochopit to ze ubi je v podstate taky jenom firma a firmam jde o co nejvetsi zisk. My nerikej ze kdyby tam ten zisk vydeli tak udelaji i pc verzi cisla nelzou a rikat ze to je lenost to uz je vrchol trapnosti davam ti palec dolu hah
  • Jen je blbé to, pokud je pravda že prodeje her na konzolích převyšují několikanásobně prodeje na PC, to pro životaschopnost není dobré. Z toho mám trochu obavy. Já vážně na konzole přecházet nebudu, předražené hry a DLC, a to ovládání páčkama *11* *10* *11*
  • hahaha *1* *15* kůli těmto hrám Ubisoftu uroní slzičku na PC asi málokdo, já se o tyhle hry vůbec ani nezajímám. Nebude problém spíše v klesající kvalitě her a tím zvyšujícím se nezájmem o ně? Na PC se prodá lépe PC hra než pochybný port z kozlole, opravdu větší část PC hráčů o žádné pseudo porty nestojí. Není možné očekávat nadšení nad konzolovou hrou od PC hráče který chce PC ovládání a gameplay. Po přečtení diskuse mám dojem že hodně PC hráčům nevadí stejně jako mě že Ubisoft bude hnít pouze na konzlích :D Já se opravdu nad článkem dobře pobavil. *2*
  • mě spíš přijde že ubisoft vymrdává s tím zbytkem PC fanoušků co má než s pirátama
  • Mechwarrior_bw
    nj to je ako keby niekto označil odsúdených zločincov vo väzení za poctivejších ako sú bežní ľudia, kedže vo väzení je predsa kriminalita minimálna :)
  • Me neprestava udivovat,jak nekteri vazne veri,ze na konzolich jsou lide vetsi poctivci a pocestneji hraci.pricemz duvodem vyssich prodejnich cisel je spise fakt,ze na konzolich hraje mnohem vice hracu a take fakt,ze pirateni na konzolich je prece jen trochu slozitejsi nez je tomu na pc.ale s poctivosti konzolistu a proradnosti pc hracu to vazne nema co delat.
  • pro me za me si muze ubisoft stahnout z pc vsechny sve budouci hry.Ty jejich vlezle DRM mi chybet vazne nebudou a pokud o nejakou jejich hru budu vazne tak moc stat,tak si ji poridim na xbox.
  • Doufám že Ubisoft budou ve vymrdávání s piráty následovat i další vydavatelé a vývojáři. A to říkám jako PCčkář, protože z pirátů je mi blivno, tedy hlavně z jejich myšlení.
  • PCčkáři si svojí platformu likvidují sami tím že každou hru musí stáhnout narozdíl od konzolových hráčů kterých pirátí minimum a počítám že takhle dopadnou i série far cry, splinter cell a assassins creed a rockstar taky zjistí že na pc to nemá cenu. zlaté konzole na nich tyhle prkotiny není třeba řešit
  • Mechwarrior_bw
    dalo sa to napísať aj jemnejšie ale vidím to rovnako :) gameplay z PS3 mi pripomýnalo divnú kombináciu GoW + COD a malý zlomok niečo čo pripomýna pôvodnú myšlienku GR.

A samozrejme keď si pozrieš nejaké zahraničné fóra alebo komenty pod videami tak ľudia sú z toho úplne odvarení *1* mnohí dokonca píšu že tam vôbec nechcú FPS mód ale že to chcú hrať tak ako GoW *1* ... RIP Ghost Recon.
  • co jsem viděl ten gameplay, tak jsem opravdu rád, že tenhle sh*t nevyjde na PC *6*
  • Tak tuhle si taky strcte do hrdele,JUBI.
  • xbox: 2.1m
    PS3: 1m
    PC: 980 t. -nezapočítaná digitální distribuce což znamená 200-300 navíc
    tak tu nekydej hnůj....btw Creative Assembli je firma která dělá PC tituly a problémi s uživením nemá
  • Nejsou nicméně na Starfuck cracky? Nejsem si jistý, na které tituly jsou a které nebyly rozlousklé skrze ten malware dodnes. A sám jsem měl se starfuckem tři reklamní anabáze asi osm let z5. Pamatuju si to doteĎ :D Ono, různé DRM mi hodně otrávily herní život...
  • Taková postradatelná hra a takový shitstorm tady na fóru kolem toho. *5* Vedle herního PC si vydržuji PS3, ale ani by mě nenapadlo, jít do obchodu pro tento, už od pohledu, unylý, neslaný a nemastný softwarový výtvor...
  • Člověk, co si dá k nicku artwork z krabice prvního Shodana je mi sympatický. A navíc má stejný postoj jako já.
  • Ty máš asi hodně smutný dětství, což trolíku? *1*
  • To se teda divím, že GR:FS nebude na PC když teď přijde na PC Kinect a GR:FS se tváří jako ohromná reklama na Kinect :-D ale herně to asi nebude nic moc

(jentak mimochodem Batman AC (PC verze) na varezu funční ještě není (konzolová samozřejmě je, u PC jenom soubory steamu) - taky čekám na odemknutí na steamu :-D(
  • hlavne aby nove SC vyslo na pc lebo ma naseru...nemam rad konzoly koli tomu ovladaniu..proste to neviem hrat na konzole a neuzijem si tu hru tak...conviction aj sc3 poctivo kupene a mam v plane kupit aj nove keby niekto chcel nahodou rypat...ine hry od ubisoftu ma nezaujimaju...
  • terz
    Možná by se UBI mělo líp, kdyby s těmi PC verzemi taky nějak zacházeli. Jako i já jsem měl chvílemi nutkání stáhnou si Assassin's Creed: Revelations z warezu protože prostě chci vědět jak ten příběh pokračuje a přitom mám sběratelku objednanou, ale už jen ta vidina jak na warez fórech brečí haranti "Mě to nefunguje bla bla bla" a o pár minut později si vesele hrajou zatímco já musím čekat do příštího pátku mě prostě sere. Odradilo mě jen to, že se mi za pár hodin odemkne Arkham City a budu si moci užívat parádního Batmana. Tohle mi na warezu hrozně vadí, ti lidé mají v podstatě výhody díky tomu, že kradou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit