Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně mění protipirátskou ochranu u PC her
5.9.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Ubisoft je židovsko-zednářská frakce iluminátů skrývající se v Area 52 a tento akt má jenom zamaskovat skutečnost, že americké vládě už nějaký čas vládnou mimozemšťani mimojiné ovládající investiční banky a lehký průmysl.
-
-
Bratře, né tak nahlas nebo tě zaslechnou ještěro-lidé, kteří se pod zástěrkou serveru games snaží zahájit invazi z podzemních hlubin a vyhnat lidstvo ze svitu slunce.
-
-
Když jsem si přečetl ty tvé ještěro-lidi, úplně se mi vybavil Mrázek ústředna...mloci útočí. *1*
-
-
Právě si nahodil námět na Assassins Creed 4 a více *15*
-
Navíc sou tak kryptofašistický *1*
-
-
oooooohm
-
-
To je Majstrštyk! *15*
-
-
-
lahky priemysel, to su prostitutky? *1*
-
-
malovyroba polstaru
-
-
-
Konečně se Ubisoftu rozednilo a odpadne tak crackování legálně koupených her.
-
No a co piráti? Si teď budou moct hru stáhnout z netu jako nic .... aha vlastně to mohli i před tím.
-
-
Náhodou MRD cracnutí bylo těžší než klasické:) Ačkoliv mám Anno koupené, tak cracnout ho pomocí reloaded cracku je trošičku složitější než nakopírovat ze složky Crack do složky se hrou:)To zabere asi 5 minut těm, co nemají zkušenost, minutu zkušenějším.
-
-
Anno sem taky crackoval a ten release co jsem měl nebyl nijak složitý.
-
-
-
jako poděkování za vytažení hlav z <>prdelí bych si mohl koupit nějakou Ubi hru, nebo dvě.
-
Už jim došlo, že crackeři to stejně vždy prolomí a akorát tak škodí svým věrným zákazníkům :)
-
Já teda nevím, proč tu protipirátskou ochranu vůbec používá, jakože že piráti kradou loďe kolem Afriky je jasný, ale ještě jsem neslyšel, že by piráti kradli hry, mě teda z pc ještě nikdo nic neukradl
-
-
Si asi nikdy nebyl v singapuru chlapče. Tam by ti na HDD nezbyl ani bit. YARRR
-
-
Singapur je relativně v pohodě. Spíše Bangkok a spol. jsou horší:)
-
-
-
Tezko rict jak moc se jim to vyplatilo, cracknulo se to vzdycky (aspon vim ze AC2 cracknuli uspesne, dal sem jejich hry nesledoval) a tak je otazka kolik lidi si to koupilo nez byl crack dostupny. A jestli to vyvazilo ty hrace, kteri si takove hry z principu nekoupili. Osobne se budu drzet toho ze od ubisoftu a blizzardu uz nikdy nic.
-
-
Jo, crackout AC2 bylo trošku složitější, ale dalo se to... a navíc odpadl ten trapas s uloženými pozicemi, jako to mám teď s origo *15*
-
-
To interview na RPS je opravdu zábavný, zejména ty korporátní PR žvásty, co z toho kteréna padaj *1*. Naslouchali jsme feedbacku, hry se zásadně nekupujou, hry si můžete užít. *1* *12*
Oslovil mě tam jeden ten komentář pod článkem, kterej to krásně shrnuje:
If Ubisoft could show data supporting DRM why wouldn’t they show it? Even the most cretinous of corporates must understand, at least in principle, that branding is about ‘hearts and minds’. And that winning those would be much easier if you could show that the bitter pill you were feeding them actually had a beneficial effect.
In fact now I think about it Ubi’s whole approach to piracy over the last few years has mirrored the anglo-US ‘war on terror’ pretty nicely. First the ‘shock and awe’ of draconian DRM; then years of head in the sand denial, and quoting ‘confidentiality’ (cf ‘national security’) any time anyone asks difficult questions; followed by an unacknowledged recognition that they’ve fucked up big time and that you can’t kill piracy any more than you can kill terror. What you can do is win the trust and favour of those who might become pirates/terrorists, rather than follow policies that actually create them.
Of course the US/UK military were entirely incapable of this role, and so have instead resorted to murdering people with drones. Lets hope Ubi doesn’t follow that step. “SIX ACTIVATIONS! MISSILE LAUNCHED”. -
Konečně se vzpamatovali! Vyrábí jedny z nejlepších titulů, co jsem hrál a přitom si to ošklivě kurv*li svými DRM. Jestli si snad někdo myslí, že pirátům usnadnili práci a že se bude pirátit více, tak se mýlí, poněvadž co vím, tak zrovna DRM Ubisoftu bylo vždy prolomeny velmi rychle. Naopak by mohl získat spoustu nových kupců, když zjistí, že už nebudou otravováni.
Ale, že to těm francouzům trvalo! Teď už by se stačilo vrhnout na jejich podporu, to taky není nic moc, a bude hotovo. *4* -
-
Nevím co je či bylo větší zlo. Neexistující podpora nebo katastrofální MRD ochrana.
-
-
Ona to byla spíš protihráčská ochrana - je dost trapný stahovat crack na koupenou hru... No alespoň se můžu těšit na Bioshock Iinfinite...