Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft oficiálně mění protipirátskou ochranu u PC her
5.9.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Moje důvěra v Ubisoft klesla tak nízko, že přerostla v čistou averzi bez možnosti budoucího zlepšení.
V podstatě mě už jen mrzí, že nestihli kvůli svému přístupu zkrachovat a nepřebral hry jako HOMAM někdo trochu normální, kdo si důvěru zaslouží. -
Za ten trapas, co předvedli s ochranou From Dust (Na začátku Ubisoft sliboval, že ta hra nebude vyžadovat připojení k internetu, počet aktivací a další DRM bláboly, hra vyšla a coby? Samozřejmě, všechny tyhle věci tam má!!) Steam sice nabízel dostat hru za peníze zpátky, ale i tak, pro tak konceptem zajímavou hru... Palec dolů.
-
-
a taky brutalne nedotazenou.... nicmene ubisoft proste lhal. tecka.
-
-
Korporace neznaji koncept lzi, a to myslim zcela vazne. To si jen zakaznici namlouvaji (a nikdy se to nesplni, nikdy) ze jim nekdo bud lze, nebo s nima jedna narovinu. A vzdycky je to jenom dojem, vzdycky. Hlavne teda v pripadech, kdy maji pocit, ze se s nima jedna narovinu. Vsemocny PR :)
-
-
to bych klidne i veril. cerstve jsem dohral deus ex, a ani sarif si podle me nemyslel, ze nekdy lhal :P. ale nicmene jak vidis zakaznik koncept lzi zna :). a taky nerikam ze je to tak cernobily. mohu ale vzit zakony v uvahu, pokud se podivam na to jak si zakony predstavuji falesnou reklamu tak to je presne to co se stalo u from dust.
lez: umyslne uvedeni v omyl sdelenim nepravdive informace.
-
-
-
-
Podivnou úchylku sice nemám, ale měl ji zřejmě můj počítač, který chtěl přeinstalovat Windows 10x do měsíce, a já požmo musel instalovat i ty hry *1*... To by mi asi u Ubi neprošlo *3*
-
Udělali dobře, i když jsem s jejich ochranou neměla vůbec problem, tak tu pořád bylo to "musim být online, abych si zahrála sp".
-
ohledně jejich současných online only her jsem se zeptal na twitteru (http://i.imgur.com/NNOy8.jpg)
-
-
noice!
-
-
Konečně pochopili, že tohle byla ochrana proti platícím hráčům. Kolikrát se mi stalo, že u Assasin Brotherhood či Anno 2070 nešly servy, aniž by Ubisoft něco řekl. Ale "piráti", ti hráli v klidu. Osobně mi je stejně nejvíc sympatický poslední Raymen, kterého jsem si i díky tomu kupoval za plnou cenu, abych ukázal, že umím ocenit nejenom dobrou hru, ale i hru, co nemá pitomou ochranu.
-
Co na to říc? *3*
http://www.youtube.com/watch?v=TKqfeFHsYx8
Yaz (Richard Campbell) - Cracktro Tune1 -
Všechno freeware s možností dobrovolného finančního příspěvku = konec pirátství!!! +
= konec velkých firem +
= nárůst nezaměstnanosti -
= doplňte... +/- -
-
Myslíš, že by vzrostla nezaměstnanost? Ti co dělají hry by je dělali pořád a těch pár kravaťáků si prási vždycky najde.
-
-
Příjemná zprávička, obzvláště nyní, když se mi čím dál tím víc líbí Far Cry 3.
-
jooo zlaty SKIDROW, ty vydávaj ty nejlepší hry a zadarmo... a pak že to nejde, ha! Este bych si dovolil pozdravy na nejvyšší pozice vydavatelský scény, zdar Razor 1911, Skullptura co nám šetří bandwidth, Reloaded, Deviance a další bezvadný, respektovaný a zavedený vydavetský firmy! Děkujeme