Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Larky
    Na konci teaseru je vedle XBONu a PS4 i PC jako platforma na kterou Unity vyjde :)
  • KIMCID
    jak vytěžit z dějin maximum AC *1* *1*
  • granis
    Som šťastný, že sa konečne dostaneme do európskeho mesta, kde sa dá opäť realizovať hra, ktorá ostane verná konceptu, ktorý sa viaže k jej názvu. Tým myslím konečne behať po strechách, sledovať a zabíjať dôležité ciele. Od Brotherhoodu sme si to veľmi neužili. Taktiež ma potešila voľba historického obdobia. Presne Francúzsku revolúciu som si prial. Je tam široké spektrum možností na zaujímavý historický príbeh.

A graficky to vyzerá... proste parádne.
  • Uz se tesim na pribehove mise. Ubijejici pronasledovani pomalu se plouzicich templaru, kteri dva bloky obchazeji klikatou cestou pet minut a resi pri tom plany na ovladnuti planety, mi uz chybelo. Stejne jako narocny hyper super mega parkour v podobe drzeni jednoho cudliku.
  • martyEF
    konečně město, které jsem chtěl, že by návrat AC2 ... už bylo dost té přírody AC patří do rozlehlých krásných měst ....
  • Snad budeme na straně feudálních vykořistovatelů a hamižného kléru,ale bude to zase tak, že budeme pomáhat lůze z ulice a kdejakým jakobínským hrdlořezům.
  • Ristoro
    Strašně mi to připomíná trailer na AC I s těmi zvony. Těším se jak malý, myslím, že to bude ve stylu AC IIky. Já jsem spokojený s odhalením. Teď už to jen oznámit na to PC!
  • Bomba! Francie je super a nemůžu se dočkat :D Ale příště chci Prahu! *1*
  • Kouvil
    Já nevím, jestli mají dva týmy, které na Assinovy pracují, tak tihle mají na svědomí AC III a ta mě moc nebavila a ne tak zase sem tahají revoluci :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit