Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První video z Watch.Dogs taky vypadalo pomalu jak od Pixaru, až v posledním traileru se ukázala skutečná kvalita grafiky. Takhle dobře to určitě vypadat nebude.
  • Vypadá to hezky :) těšim se
  • Já nechci rýpat, ale nevycházela čtyřka minulý rok? Páč tohle je jen rok a už zas další díl. To samo o sobě moc důvěry nenavozuje.
    • Musím poznamenat, že jestli bude i nadále Ubisoft dělat takhle kvalitní tituly, tak mě každoroční vydání novýho dílu vůbec nevadí, ba naopak.
    • Tilwaen
      Vyšel, ale Ubisoft pracuje na více AC projektech zároveň, takže na přípravu mají teoreticky času dost.
    • jindra.veliky
      jenze tenhle dil nema dvojtecku ani cislo v nazvu! *5*
    • už od začátku vycházel každoročně nový díl, takže v tomhle žádná změna není.
      • Jazz
        Jasně, až na ten detail, kdy první díl vyšel v listopadu 2007 a druhej v listopadu 2009, ale jinak od začátku vycházely každoročně! *14*
  • no graficky to nevypadá zas až tak úžasně, takže bych v tomhle ohledu Ubisoftu věřil, že jde o in-game záběry *15*
  • Je to in-engine. Staci se podivat na kvalitu satu hlavni postavy (na soucasny standarty v offline renderingu nic moc). Pokud by se jednalo o samostatne renderovanou animaci od nejakyho studia tak je to pekne LAME. Jinak nevim proc ten skepticismus, podivej te se na division, ryse.
  • Miserius
    Actual Gameplay Footage*

*not really
    • ringmancz
      dneska se za gameplay považují i cutscény, takže vše v pořádku
  • Pokud chcete propracovanou hru s vytříbenou hratelností a příběhem, který dáva smysl, tak se vyhněte této sérii.
    • pro fanoušky pořadu Vetřelci dávnověku dává příběh smysl *1*
      • Ocelot
        Přesně tak!! :D
  • Nulový příběh, nulová hratelnost. Proč se o tom vlastně píše? Kdyby se o tom nepsalo, možná by jsme dostali i nějaké to vylepšení, jelikož ta hra totálně zamrzla a nechápu, jak někoho může bavit dělat pořád to samé jen v jiných kulisách.
    • Ocelot
      lol
  • Amylee.Anderson
    Já jsem ztracenej případ, mam první a druhý díl ráda natolik, že se stejně těšim jak malej Jarda.
    • h0p3
      Amen sister!
  • smejki
    in-game je eufemismus pro in-engine a podle toho je to taky vypovídající.
    • *7* Vítej ve světě popkulturní komerce a počítačových her, doporučuji dát si pozor ještě na výrazy jako umělá inteligence, revoluční/next-gen koncept, realismus atp.
      "Nothing is truth, everything is permited."-Marketing

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit