Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ps4 to jisti :-)
  • vykašlete se na nějaký hry a sezení doma u pc/gauče radši choďte do posilky cestujte po světě sportujte
    než furt být na pc a handrkovat se kvůli nějakým hrám. Svět je tam venku tak dělejte něco smysluplnýho
    • Co je smysluplného na posilce?
    • Ja jsem jednou zkousel cestovat ale byli tam lidi a bylo to hrozny. Ted uz necestuju a citim se o moc lepe.
    • TheGGG
      pain and gain, jsi můj člověk *14* Eště si dám selfíčko se svými namakanými bicáky a dám to na fejsbučík. Pak du pařit do nějakýho hustýho klubíku
    • CrocoRay
      Já rekreačně cvičím, běhám, boxuju, procestoval jsem půl světa a hry taky hraju. Se to nějak vylučuje? To spíše ženská sežere dost času a nervů, že člověk musí začít dělat kompromisy *1*
    • flash789
      a co delas prave ty, ty chytroline..zalez..kecko..
    • oktavius66
      Tak co děláš na herním webu *15* ... ?
      • Šíří osvětu ,vole!
  • ubisoft je lepsi nez vsechny herni spolecnosti
  • Fenix3693-No kámo,uvažuj o upgradu procesoru a grafárny.RAMky máš ok.Já mám amd fx 8350 8-jádro a 4.0 GHZna 1 jádro,gtx 660 ti-2GB ram a 8GB ram paměť a laguje se to,kousá se to a je to naprd.mám orig. hru.Laguje se to i na nejnižší detaily.Pořiď si něco od intelu nebo AMD 8 jádro jako já-asi za 5 litrů a lepší grafárnu-deset litrů a vejš.Objednal jsem si radeon R9 290X 4gb ram-(na aukru za 6500kč což je super cena oproti zlodějskýmu zelenýmu Alza šmejdovi) a tak doufám,že mi to už pujde plynule.Jinak přeju ostatním odně štěstí s touto hrou.Nároky na procesor a ramky tak hrozný nejsou,ale na grafiku teda jo.S tou tvoji sestavou ti to ale pojede ještě hůř než mě a můžeš si nastavit detaily jaky chceš protože pokud nesplňuješ minimální požadavky tak to na ně ani nerozjedeš.Možná si říkate,že jsem magor,ale ostatní hry se stále vyvíjí dál a dál a tak chci jít s dobou. *1*
  • A jinak,konzole ps4 atd.Jsou next gen,nemaj 512ram,ale 8gb ram gddr5,jen pro priklad.A pro vyvojare o deme,chteli jste pc archytekturu na konzolich,tak makejte,a nesrvirujte nam tyhle blitky!!Ne dostanete stanete spatky proccesor Cell a 2krat 256 ram a budete mit po prdylce!!!Dekuji
  • prosimvas nemuzete aspon napsat kdo my da like nebo opak...
  • Tak a ted se zase můžu zasmát. Cože jak moc filmové to tedy chtějí mít? *5*

Ted z jiného soudku, stojí vám za to ty krabice s výkonem, nebo je čas připojit se k rozrůstajicí konzolové komunitě? no na to mi už odpovíte vy sami ne? *4*
    • paradoxne kuli exkluzivitam na PC a par multiplatformnim titulum, ktere bych si na konzoli kvuli ovladani neuzil ano ;)
    • Na pc to nikdy filmovy nebude,ponevadz monitor zobrazuje obraz po radcich,a lcd smart tv po snimcich,proto na tv to bude vzdy filmovejsi nez na monitoru.
      • A to ti nakecal prodavač v elktru, že? *1*
        • Tak post processing obrazu v tv je daleko vyraznejsi, nez co s nim dela monitor.
  • A jinak,konzole ps4 atd.Jsou next gen!Nemaj 512ram,ale 8gb ram gddr5,jen pro priklad.A pro vyvojare o deme,chteli jste pc archytekturu na konzolich,tak makejte,a neservirujte nam tyhle blitky!!Nebo dostanet zpatky proccesor Cell a 2krat 256 ram a budete mit po prdylce!!!Dekuji
  • jinak hraju battlefield 3 fifa 13 mirros edge crysis 2 f1 2013 na pc
  • pohodicka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit