Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se zdá, že UBI tu hru vytvořilo spíše jako test, zda zvládne vytvořit otevřený svět i v prostředí moderní doby - Pro potřeby budoucích dílů Assassins creed série.
    • Tak ať si za ten "test" neúčtujou nekřesťanské prachy h0v@da.
    • Test to byl, ale podle průběhu před vydáním to byl test jak moc se dá mainstreamu věšet bulíky na nos a co si ještě lidé nechají líbit. A dopadl pozitivně, opravdu je možno beztrestně trhnout na produktu s klamavou reklamou a s evidentními nedodělky.

Osobně jsem si pročetl rozhovor a je to podle mne hezký "corporate speak". Omluvy za chyby které ale přece nikdo neudělal ("my máme chyby", nikoliv "my jsme udělali chyby"), slibování nápravy (bez nabídnutí řešení), radikální změny (nepředstavené). Nikde žádné řešení, jenom sliby sliby sliby, snaha uklidnit lidi kteří byli právem namíchnutí z PR podrazů, zároveň ihned na to ujištění pro casual, že tihle lidé o kterých je řeč vlastně nic moc neznamenají a je jich rozhodně bezvýznamně málo, takže není třeba se obávat něčeho opravdu zásadního.
  • oktavius66
    No to doufám...
  • zdeeneek
    Hlavne by mohli uplne predelat jizdni model, ten se mi vubec nelibil.
    • Ten byl naprosto zalostny. Tu hru jeste dodelal kdyz uz byla nakolenou.
      • v mých očích, jak jsem to hrál, hru dodělala jediná střela do kolena civilisty, jež měla za následek smrt oběti.
  • Koukám, že Ubisoft má silnej žaludek.
  • Mato1987
    Hra možno ešte je len v rukách koncept návrhárov a v hlavách zopár ľudí ale marketingové odelenie ubisoftu už začína mazať med okolo huby všetkým naokolo. Watch Dogs bol tak isto ako všetky ostatné nové IP hry tohto roku absolútnym prepadákom. Ich zámer je zrejmý, urobiť z toho čo najväčšiu dojnú kravičku ako sa im to pomocou záhadných okoľností podarilo urobiť s AC sériou. Tento zámer im skoro vyšiel, kedže predaje boli viac než slušné, no kvalita hry bola viacmenej priemerná. Za predaje môže ten ich šikovný marketing spolu s obrovskou umelou medializáciou tohto vo výsledku priemerného titulu.
  • jako dohrál jsem to ale že bych někdy dal dvojku o tom dost pocghybuji
  • Mě ta hra velmi bavila, vůbec jsem se nenudil a i technicky byla zpracována výborně. Bohužel požadavek na 3GB grafické paměti byl hlavním důvodem nenávisti hráčů.
    • Na ty 3GB grafické paměti a celkově i další HW požadavky ta hra zas tak graficky ohromující nebyla.
    • Na ty 3GB grafické paměti a celkově i další HW požadavky ta hra zas tak graficky ohromující nebyla.
    • Zajímavé, že to moje grafika s pamětí 1 GB v pohodě zvládla. Akorát se málem poblila z toho jak je ta hra trapná...
    • njn, slavne pc zase jednou neco neutahlo (co na next genu jede uplne v pohode)
      • Bych rek ze v 800x600x30fps to da i 20let stary PC vytazeny z popelnice ... takze
        • no a isto neda :)
      • na consoli to jede v pohode, protoze ma sdilenou pamet, tudiz graficka pamet je zaroven ramka. Misto toho aby normalne upravili kod aby to vyuzivalo ramku a pamet jako kazda jina hra, tak to vydali tak jako na consoli, coz je celkem logicke ze asi na pc nebude fungovat tak jak ma. Ani ve snu se tomuto ovsem neda rikat, ze pc zase jednou neco neutahlo. FPS na pc jsou markantne vyssi nez na consoli. protoze hardware v consoli je technicky zastaraly a byl zastaraly driv nez vysel. To ze to na consoli fungovalo lepe, je pouze lenost vyvojaru, ktera zpusobila to ze hra spatne pracovala s pameti a zasekavala se, ovsem nikoliv z pohledu snimku za sekundu. Staci se podivat ted jak po zasahu komunity watch dogs na pc vypada - o tom se konzolistum muze akorat zdat, i kdyby si slepili 3 konzole dohromady.
      • je fajn, že jsou lidi, kteří tomu rozumí jako ty
  • Nevím no. Nevěřil jsem téhle hře už když ji oznámili. Moc nevěřím ani druhému dílu. Z úžasného hackování se vyklubalo jednduché držení klávesy " f ". Nejvíc mě zarazily takové nesmysly jako vybuchující kanály nebo co to bylo. Raději dám přednost Spícím psům před těmi hlídacími.
    • ucho
      Uf. On tady někdo po prvních prezentacích čekal, že tam bude nějaké složité hackování a ne mačkání jedné klávesy?
      • složité asi přímo ne, ale rozhodně je ranou pod pás, pokud je elementární vlastnost hry ovladatelná tak bídným způsobem. Pokud je WD hra o hackování, tak takový Heavy rain je potom jízdní simulátor (tam dokonce pro jízdu v autě potřebuješ interakci nejen s tlačítky, ale i s gyroskopem – takže nepřehnal jsem to vlastně? Není HR v simulování zážitku jízdy autem o mílové kroky dál, než WD v simulaci hackování?).
      • No popravdě jsem nic revolučního nečekal. Ale když nastartuješ hru a ona tě hned na začátku nutí nějakým hackováním nesmyslně přeskakovat z kamery na kameru a navíc ani nevíš proč... Prostě jsem čekal, že hackování jako základní kámen hry bude trochu lépe zpracované. Jenže když se na každém metru objevuje 50 různých věcí, které se dají hacknout, pak to musí být zpracované jednoduše. Osobně bych dal přednost méně hackování a třeba nějakou logickou minihru. Třeba hackování kamer ve Sleeping Dogs bylo super.
  • V momentě kdy zavřou pobočku v Kyjevě a ty prznitele verzi pro PC pošlou na pracák začnu zvažovat že budu jejich prohlášení brát vážně. *6*
  • Ty vole to je rozmyslanie, spravime hru co bude trpiet rovnakymi neduhmi ako sedem rokov stara hra. Ubi co delas? Okrem ratania penazi samozrejme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit