Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis
    Zdržím se klasického hejtu, který se rozjede, když jde o EA, Ubisoft atd. Watch Dogs jsem hrál čtyři hodiny a nebralo mě to, ale tady Lionel :) mluví rozumně a vím, že Ubisoft se mnohdy dokáže poučit. AC II je úžasná hra a skok mezi jedničkou a dvojkou je obrovský (i když chápu, že i jednička se někomu mohla líbit více). Samozřejmě, že z AC značky dojí, co se dá, ale kromě třetího dílu jsem se vždy dobře bavil. Takže veřím, že se zrovna v Ubisoftu poučit dokážou a klidně dám druhému dílu šanci. Navíc mě těší, že oživili Raymana v top formě. Takže držím palce.
  • po precteni nadpisu

https://i.imgur.com/4Fh7p5Z.gif
  • Původně jsem chtěl napsat "Mně se jednička líbila" a v průběhu psaní to změnil na to co jsem napsal a "mně už neopravil na mě" :) Chápu, že to tu obkecávám možná trochu blbě, ale chci tím říct, že mi na našem překrásném rodném jazyku záleží a nejsem negramot jako někteří neandrtálci, kteří tu píšou s hrubkama a pak si to ještě omlouvají slovy "no a co, aby ses nepo...".
  • species
    v tyhle "serii" je jen jedna hra Oo
  • species
    Ten hate se spustil hlavne proto ze ta hra byla propagovana jako neco co neni, me to taky bavilo kdyz jsem to hral.
  • *mě, pardon
  • Jako mně Watch Dogs bavilo, čekal jsem víc, ale byla to dobrá hra. Jsem zvědavý, jestli 2ka bude po grafické stránce vypadat aspoň jak měla vypadat už jednička. Pak už by stačilo přidat jen lepší jízdní model, víc možností do gameplaye, vychytat nějaké detaily a byla by to opravdu velká pecka.
  • Škoda, že se na hru snesl klasický hráčský hate, který si WD rozhodně nezasloužilo. Přitom to je zábavná hra. Ale dá se to pochopit, při vydání bylo "hejtovací sucho", tak se hráči nezaslouženě vyřádili na WD.
  • Jinou čoko si samozřejmě koupim, ale Milku ukradnu stejně!
  • tahle serie zraje jako víno; možná ne druhý, ale čtrvtý-pátý díl to už bude herní klenot
  • species
    Takze budes mit zase milku s cervem?

To mas zajimavy mysleni, ja se spis poohlidnu po jiny znacce cokolady ktera si zaslouzi moje penize.
  • lol
  • Jack to ukradne a bude rikat jak je to spatna hra a mi budem mit o zabavu postarano! *1*
  • Pokud si koupim Milku kde bude červ tak ji příště ukradnu, jo.
  • Vogon
    Na reklamní kampaň půjde ještě větší část rozpočtu. A nezapomenou podplatit recenzenty.
  • Mě by se líbla jedna jediná změna, zrušit celou sérii *5* *4*
  • species
    Ja dneska pudu po praci do Lidlu ukrast cokoladu, taky sem tak hustej jako ty?
  • species
    HAHA! Sakra ti maj fact koule z ocele s dvojkou :D By me zajimalo kolik lidi si to predobjedna/kolik lidi to vubec bude zajimat.
  • erikse
    Co na tohle říct, snad jen, že jsi BLBEC. :)
  • Ztráta důvěry zákazníka... k zaplacení... pokud to bude vypadat dobře, fakt dobře a bude to dostávat dobrá hodnocení, možná si to stáhnu z torrentů. Ale víc ode mne nečekej Ubisofte, víc už ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit