Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Hra možno ešte je len v rukách koncept návrhárov a v hlavách zopár ľudí ale marketingové odelenie ubisoftu už začína mazať med okolo huby všetkým naokolo. Watch Dogs bol tak isto ako všetky ostatné nové IP hry tohto roku absolútnym prepadákom. Ich zámer je zrejmý, urobiť z toho čo najväčšiu dojnú kravičku ako sa im to pomocou záhadných okoľností podarilo urobiť s AC sériou. Tento zámer im skoro vyšiel, kedže predaje boli viac než slušné, no kvalita hry bola viacmenej priemerná. Za predaje môže ten ich šikovný marketing spolu s obrovskou umelou medializáciou tohto vo výsledku priemerného titulu.
  • Gta to stejne nikdy neprekona. Na to jsou v ubi jeste mali pani.
  • oktavius66
    No to doufám...
  • V momentě kdy zavřou pobočku v Kyjevě a ty prznitele verzi pro PC pošlou na pracák začnu zvažovat že budu jejich prohlášení brát vážně. *6*
  • Mě ta hra velmi bavila, vůbec jsem se nenudil a i technicky byla zpracována výborně. Bohužel požadavek na 3GB grafické paměti byl hlavním důvodem nenávisti hráčů.
    • Na ty 3GB grafické paměti a celkově i další HW požadavky ta hra zas tak graficky ohromující nebyla.
    • Na ty 3GB grafické paměti a celkově i další HW požadavky ta hra zas tak graficky ohromující nebyla.
    • Zajímavé, že to moje grafika s pamětí 1 GB v pohodě zvládla. Akorát se málem poblila z toho jak je ta hra trapná...
    • njn, slavne pc zase jednou neco neutahlo (co na next genu jede uplne v pohode)
      • Bych rek ze v 800x600x30fps to da i 20let stary PC vytazeny z popelnice ... takze
        • no a isto neda :)
      • na consoli to jede v pohode, protoze ma sdilenou pamet, tudiz graficka pamet je zaroven ramka. Misto toho aby normalne upravili kod aby to vyuzivalo ramku a pamet jako kazda jina hra, tak to vydali tak jako na consoli, coz je celkem logicke ze asi na pc nebude fungovat tak jak ma. Ani ve snu se tomuto ovsem neda rikat, ze pc zase jednou neco neutahlo. FPS na pc jsou markantne vyssi nez na consoli. protoze hardware v consoli je technicky zastaraly a byl zastaraly driv nez vysel. To ze to na consoli fungovalo lepe, je pouze lenost vyvojaru, ktera zpusobila to ze hra spatne pracovala s pameti a zasekavala se, ovsem nikoliv z pohledu snimku za sekundu. Staci se podivat ted jak po zasahu komunity watch dogs na pc vypada - o tom se konzolistum muze akorat zdat, i kdyby si slepili 3 konzole dohromady.
      • je fajn, že jsou lidi, kteří tomu rozumí jako ty
  • jako dohrál jsem to ale že bych někdy dal dvojku o tom dost pocghybuji
  • Mě by se líbla jedna jediná změna, zrušit celou sérii *5* *4*
    • To staci abys to nehral.
  • lol
  • tahle serie zraje jako víno; možná ne druhý, ale čtrvtý-pátý díl to už bude herní klenot
    • species
      v tyhle "serii" je jen jedna hra Oo
  • Konečně oznámili pokračování. Jedničku úplně zbožňuju a 2 bude ještě lepší!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit