Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft se snaží opravit (nejenom) PC verzi Assassin's Creed Unity
13.11.2014 | Ladislav Loukota
315 příspěvků
-
Si tak říkám, jak by to vypadalo třeba o mercedesu:
dobrý den, tady jsou klíčky od vašeho nového vozu, až přijedete domu, bude na vás čekat náš automechanik a přimontuje vám zadní dveře, světla a palubní desku. Zatím ale prosím jezděte maximálně na dvojku, při rychlostech nad 30km/hod vám bude auto cukat a když zařadíte čtyřku, motor bez milosti chcipne, ale nebojte, to odstraníme tak do 14dni. Jo a nejezděte v dešti, stěrače nefungují, to se pořeší časem. No a pár dalších drobností, možná si jich ani nevšimnete. Kdyby jo, tak zavolejte a my na to koukněte, až bude čas. -
-
takove auto existuje jmenuje se škoda oktávka
-
Ucho by si vzal rovnou 2 kusy !
:)
-
-
Jinak dle Ubi Unity není zabugovaná, je to jen přestupný díl ke zcela novému konceptu. Od příštího roku bude AC vycházet naopak 14 dní před oznámeným datem a pouze v edici DoDo (dodělej doma) edice bude obsahovat figurku v životní velikosti, CD s hudbou, DVD s editorem a speciální DVD s trailery a filmeckama ve 4K (Ubi se dušuje, že pobřeží ve 30 FPS) a k tomu tištěný scénář v deskách z kůže vývojářů. Ubi slíbilo, že každý hráč bude mít jiný příběh zcela závislý na jeho schopnostech zpracovat scénář v editoru, což by měla být nekonečná zábava na dlouhé zimní večery. Cena bude upřesněna.
-
Je dobře, že Ubisoft teď tvrdě narazil s kritikou od hráčů, protože tohle už přesahuje meze. Jako, dobrý. Ubisoft si vytyčil, že bude sekat Assassins Creed jako Baťa cvičky, ale s každym dílem je to na úkor kvality (hlavně technický). Dělat si z hráčů betatestery jde jen za určitých podmínek a do určitý míry. Tu už přesáhly několikrát...
-
-
Určitě to na Ubisoft nevrhá dobrý světlo a spousta lidí si řekne, že peníze na marketing atp. mohli radši dát na optimalizaci a doladění hry a tak dále. Jenže u takhle velký značky je potřeba hru prodat, protože ty náklady jsou závratně vysoký a bez marketingu by takové hry nebyly, to se týká i nároků na grafický zpracovaní, to vše stojí hroznou spoustu peněz a čím dražší hra je, tím větší potřebuje propagaci. No ale chtěl jsem říct, že AAA hry dnes nabobtnaly do takových rozměrů, že není možný ošetřit všechny chyby dopředu a vůbec na PC, kde se to na každé konfiguraci může chovat trochu jinak a to i v závislosti na verzi ovladačů. To zkrátka není v jejich možnostech. Lidé ale chtějí velké hry, daní za to budou právě tyhle patche. Alespoň tedy na PC.
-
-
Aha, takže vyřešit aby jejich postava nepropadala skrz zemi závisí na ovladačích. Mimochodem, nejedná se jenom o grafické bugy, můžeš si to najít na youtube, kolik glitchů tam je. Ale hlavně ti musí dojít, co to je za prasata, protože tu hru nikdo nemohl testovat, neříkej mi, že by nepřišli na to, že je možné propadnou podlahou, kdyby to někdo testoval. Ale proč by to dělali, když jim to takhle tak jako tak vždycky vyjde.
-
-
-
Uveřejněné zcela neadekvátní HW požadavky PC verze a směšné kejkle kolem konzolových byli zřetelným varováním že opět bude něco špatně. Hry od Ubisoftu už nějaký ten pátek zásadně nekupuji v launchi a ušetřil sem si zklamání, nějaký ten tisíc a v neposlední řadě moje nervová soustava mě za to blahořečí.
Schválně to zkuste taky, kdo jednou okusí nebude chtít už jinak. *5* -
No, já byl nucen zrušit objednávku, jelikož už jsem si řek, že to stačilo po Watch Dogs a Black Flag. Korunu tomu nasadilo to, že se to seká i na konzolích to jako Ubisoft překonal už i sám sebe k tomu není co dodat....
-
Že by nastala doba kdy Ubi nahradí EA v pozici nejnenáviděnějšího publishera?
Možná získám pár mínusů, ale troufám si tvrdit, že EA jde tvrdě do sebe. Nový DA vypadá slibně, konečně opravili BF a Origin je stále lepší a lepší.
Jaký šok pro mě byl když jsem zjistil, že když si člověk koupí hru na Originu má možnost hru vrátit do sedmi dnů od koupě, nebo od sedmi dnů od vydání hry, nebo 24h od instalace hry (škoda, že COD nevychází na Originu, to bych ho koupil, 6X dohrál a vrátil). A to prosím platí i pro předobjednávky.
Zatímco Ubi (dříve můj srdcový publisher) vydává jedno hovínko za druhým a nutí všem ten uPlay nesmysl (Origin alespoň k něčemu je). -
-
Hrál jsi novou Fifu? Kdybys ji hrál, nemyslím si, že by sis myslel, že šlo EA do sebe.
-
-
Ubisoft se snaží opravit Assassins creed??? On jim tu hru někdo rozbil? Kdo to byl? aha! Oni *1* *1*
-
Zlatý Alien Isolation. Koupil, jsem, nainstaloval, a vše jelo přesně tak jak slibovali. Palec nahoru novým vývojářům kteří umí dostat slibům. A palec dolů těm Mega korporacím co jen slibují a pak lepí. Klidně mi nadávejte ;)
-
-
Nadávat ti nebudu, ale:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Creative_Assembly
Noví vývojáři, mhm *5* -
-
Bylo to bráno obecně. Každopádně palec těm co slibům dostojí
-
po tom co předvedli při vydání Rome II bych je zas tak nechválil.. i když za to prej mohla hlavně Sega
-
-
Sega jako Publisher může za to, že hra byla plná bugů a neoptimalizovaná? Nechtěj mě rozesmát...
-
-
ano, protože tlačili na datum vydání a v podstatě rozhodli o tom, že se hra v rámci marketingového plánu zkrátka musí vydat, i když zjevně ještě nebyla hotová a potřebovala minimálně dalšího půl roku.. a proto že to z větší části financovali, tak je CA museli poslechnout a dopadlo to jak to dopadlo
-
-
-
-
-
Já se hrozně těšim až se strhne další PR smršť u příležitosti nejbližšího AAA releaseu made by Ubi (kterou bude games.cz samozřejmě zase poslušně papouškovat) a budou se opět objevovat články s titulkama jako "Poučili jsme se z vývoje a vydání AC:U, příště už to bude stopro v pořádku :-D".
http://games.tiscali.cz/tema/ubisoft-se-pri-vyvoji-watch-dogs-2-pouci-z-chyb-jednicky-stejne-jako-v-pripade-assassin-s-creed-243211
Hejk hejk *1* -
-
Jo, na games se v tomhle můžeš spolehnout. Pomalu by ty herní weby měly začít vymírat, ať se jim stáhne pr_el a přestanou se škrábat do pr_elí ostatních.
-
-
Zakázané slovo pr*el. Papežtější než papež?
-
-
Největší bžunda je, že jsou třeba povolené slova jako posraný, posrání a tak. Asi nejsou zdaleka tak vulgární jako p*del.
-
-
-
-
ja myslim že crysis 3 mel mnohem lepši grafiku a ten mi jel v pohode na full 1080p i s 2x msaa vyhlazovanim a to na gtx 680 ktera je tu minimum. fuj na takovou hru