Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hahahah ubisoft vypoustil dalsi nedodelanej prehypovanej brak a fanboyz to zas budou obhajovat jaka to neni bomba
    Minimalni udavana konfigurace to rozjede na high *1* , je to sranda jak neustale lzou a vypousti shity ale zakaznikum to vubec nevadi *1*
    • 4,6 user score na Metacritic říká něco jiného.. spíš recenzenti by se měli probrat a začít nazývat věci pravými jmény
      • Se prober, kdo by jim poslal k recenzovani hru, kdyby napsali, ze vydavaj jeden sht vedle druhyho. Muj nazor jakozto velmi dlouholetyho hrace je ten, ze hra v takhle rozmrdanym stavu si nezaslouzi nic jinyho nez cistou nulu. Protoze cokoli dalsiho, obsah, vzhled, mechanismy ... muzu hodnotit az potom, kdy veci proste fungujou.
      • User score má nulovou vypovidající hodnotu.Hateři dají 0, fanoušci 10 a někde v tech stovkách pseudohodnocení najdeš možná 10 %, které mají smysl i číst.
        • A jakou vypovídající hodnotu mají podle tebe podmázlé recenze, tak schválně?
          • Podplacené recenze ? Ale no tak :) Dětinské úvahy.
            Dneska se člověk neřídí jednou recenzi, ale několika.Mimo to je dneska možnost se podívat na desítky gameplay videi, X recenzí na youtube atp.
            • A komu myslsis ze vydavatel posle k recenzovani hru, tomu kdo napise pravdu? Sak pohledej i tady .. v recenzi hodnoceni na tema 7-8, s tim, ze "v dobe recenze neslo hru prakticky hrat, ale mi jim verime, ze to opravi" lol.
  • C-BEAM
    Ubisoft si koleduje o pr*ser zvnútra, ja byť na mieste radového developera v Montreale keď po nejakých troch rokoch intezívneho vývoja je na svete jedna z najlepšie vyzerajúcich a umelecky vymazlených hier, mi nejaký kravaťák povie, že sr*ť na riadny betatesting, hra musí isť von tak fakt neviem akoby som to znášal... Skutočne by som chcel vedieť aká nálada u nich teraz panuje, keď pre rozhodnutie pár idiotov sa na hru zvrhol tak obrovský hate pre bugy ktoré bolo možné vyriešiť za pár týždňou.
    • Hnisavec
      najkrajšia??? Veď to vyzerá horšie ako AC IV
      • C-BEAM
        ty si ale nikdy nedokázal rozlíšiť čo je a nie je dobrá grafika.
    • vyvojari tam jsou radovi zamestnanci, kteri berou plat a jsou radi že jsou radi. v podstate jim je to jedno ty hry delaji jak činani pri vyrobnim pasu. tam nevladne takova tvurci atmosfera jak napr. u vavru v menšich studiích. v podstate vyvojari v takovych mamutích firmach jsou neco jako zombie
      • To je pěkná blbost. Pokud na něčem pracuješ tři roky a pak to kvůli někomu musíš vydat v takovém stavu, že se za sebe musíš stydět, to je tak na posrání. I kdybys nebyl třikrát tvůrčí, tak se vsadím, že do té hry určitě dali kus sebe, jak jinak by to taky mohli dělat.
      • byl jsi na exkurzi jo?
  • TheGGG
    Fakt díky pcčkáři. *9* Dřív platilo, že když ubi vydalo nějakou hru, běžela na konzolích dobře a na PC nic moc. Teď aby jste nebrečeli, tak to ubi (v rámci zlepšování vztahů se zákazníky) konečně vyrovnalo a běží blbě vešchny verze.
    • del0
      Jinými slovy:

Běží to dobře na konzoli a špatně na PC = konzole rulez, magický HW, dokonalá optimalizace, žádný špatný PC port nebo úmysl. To by si pak lidi koupili radši konzoli místo PC a to přece nemá logiku pro výrobce konzolí.

Běží to blbě na obojím = úmysl a chyba PC hráčů.

KKK
    • Veskoslav
      Ještě že existuje pc. Nevím na co by se konzole vymlouvali tentokrát. Mimoto tvá oblíbená PS4 jede ještě hůř než na pc.
    • stejně je to světlá omalovánka, co bys nehrál, tak přestaň trollit :-)
    • Tenhle se ti docela poved.
    • CrocoRay
      Jako PCčkář bych byl původně radši, kdyby ty hry běžely dobře na všem....ale to asi nějak nevyšlo, takže nemáš zač, kámo *1*
    • aspon teraz mozes krasne vidiet, ako ti ta tvoja uzavreta platforma nic nezaruci *1*
      Teraz ma napadaju uz len dve otazky...naco tie konzole vobec existuju? V com mam s nimi vystarane? *1*
      • Hnisavec
        hmm...zaručuje mi že mi hra pobeží...čo na PC zaručene nemám, že mi to nepojde 5FPS a na PC za 320 eur mi to určite v kvalite ako na PS4 nepobeží. Ale hej...v tomto súhlas....Sony by mohlo kludne teraz zo svojho dominantného postavenia na nextgen trhu zaviest minimálny štandart pre hru 1080p a 30 FPS pre svoju platformu...
        • vyargumentoval si to jak sa patri *1*
    • Hnisavec
      však proklamovali že nechcú hádky, tak hra bude bežať všade rovnako....celkom sa im ten zámer i vydaril *15* *15*
  • Still
    *1* To se měli snažit před vydáním.. *7*
  • Hnisavec
    Muj nazor je, že AC: Unity je novodobej Gothic 3....bez 20tich patchu nerozbehatelná gejmesa, která drhla i na tom nejvýkonejším kompu v tý dobe. NPCčka levitovali a propádavali skrze textúry presne jak v Asassins Creedu a nespocet ruznych bugu se ji muže bez prikras rovnat....

zarážejíci je jenom fakt, že pokud v Piranhách delalo jenom 20 lidí, UBikrap zamestnáva 1000 vyvojaru
    • Lukyz
      Na Gothic (3) prosím nešahat, to je prostě srdcovka *14* Ale je fakt, že tam možná jistá spojitost bude - nátlak vydavatele. Kluci z Piranhi po letech přiznali, že v tomhle stavu to vydat nechtěli, ale neměli díky Joywoodu na výběr (ten taky krátce na to po právu krachnul *16* )
    • Piranha Bytes si s Gothicem 3 ukousli hodně velké sousto a ty mrtě bugů tu hru tenkrát hrozně srazily. Dnes už komunita fanoušků vytvořila tzv. Community Patch, který většinu bugů opravdil a Gothic 3 je skvělá hra - rozhodně lepší než třeba Skyrim nebo Oblivion (který vyšel ve stejné době).
      Takže pokud někdo Gothic 3 tenkrát kvůli špatným recenzím nebo bugům vynechal, tak dnes je správný čas si hru zahrát :-)
      • Gothic 3 jsem hrál s komunity patchem před rokem a je to skvělá hra(v době vydání jsem jí zkoušel a fakt byla nehratelná a to jsem měl na tehdejší poměry dělo kompa), mám jí mnohem radši než 2jku, nejenom díky vylepšenému ovládání. Hlavně ta super atmosféra v zimě s tou šamanskou hudbou. Nebo políčka s hulením v pouštní oáze a stavitel lodí uprostřed pouště, to mě rozsekalo *1* Jediné co mi vadilo bylo že mě gobliní šaman sestřelil 2-3ma fireballama v nejlepší paladinské zbroji, příště pařím za orky, kteří mají zbroj s ohnivou odolností *5*
        • shodneme se že to je skvělá hra, kvalitou stejná nebo lepší než G2. Jen s tím ovládáním nesouhlasím. Dvojka podle mého měla lepší ovládání. Pamatuju že na začátku mi to připadalo nepřirozené, ale koncem hry jsem se s tím sžil a pak mi naopak přišlo super. Ve trojce to zjednodušili na klickfest.
          • Možná to bylo o zvyku, když jsem jí dohrál poprvé, tak jsem ke konci neměl problémy, když jsem hrál spoustu jiných her a dvojku po letech opět spustil, tak jsem dostal tak na hubu, že jsem to nestíhal a navíc mi z nějakýho důvodu problikávaly textury a to jsem pařil z originálního cd, možná to bylo win7, patch jsem nesháněl, protože mě odradilo to ovládání, ale když jsem to dohrál poprvé, tuším za žoldáka/drakobijce, tak jsem se bavil královsky
      • Hnisavec
        Gothic 3 som nerozbehal 2 originálky...jednu som mal zo Score po rokoch...podarilo sa mi to až o 3 roky neskôr a až s CP 1.7....ten posledný mi spojazdnil hru bez trhania a je to vynikajúci diel, ktorý pochovali technické problémy..osobne som si hru náramne potom užil, ale už tam bola tá pachuť. Ale stále to je jeden z vrcholov RPG žánru.
    • Mato1987
      Žiadam Vás, návštevníkov podmostového múzea, nekŕmiť exponáty.
      • Hnisavec
        nevím o čem to mluvíš ty západomaďare, táhni dakam pablbe *6* *14*
        • ze ides zrovna ty niekomu nadavat do zapadomadarov...jeden koment pises Slovensky a druhy zase Cesky, co si ty vlastne zac clovece? *1*
  • MARTASLJ19
    Hráči teraz robia Ubisoftu zdarma betatesterov...Toto už je horšie ako EA.
    • Hnisavec
      marťas ty si dotiahol primitívnosť PC trollingu na nový level...kopírovať jednu vetu na Sector, Games a Konzolistu, ktorá navyše ani nie je správna (hra za 60 eur je zadarmo betatest podla teba), pričom sám si ospevoval PC verzie Assassina a hanil konzolové verzie...
    • Hnisavec
      zadarmo asi ťažko, keď hra stojí 80 dolárov....60 eur

asi ju naschvál rozmrdali, aby ten hejt zakryl fakt že hra za plnú sumu obsahuje v sebe mikrotransakcie... *15* *15*
  • Odulin
    Tohle je u mě šlendrián velkýho kalibru. No zaplať panbůh, že jsem se tentokrát udržel a nekoupil ani na pc ani na ps4. S odfláknutou pc optimalizací jsem už dopředu trochu počital, ale ten výkon na PS4 mě šokoval. Možná to není tak hrozné jak se píše, ale za 59$ se mi to zrovna moc testovat nechce. Doufám, že se celá tahle kauza nějak projeví a Ubisoft konečně dostane přes prsty.
  • Keyz
    To dá hodně práce: http://i.imgur.com/ziNw87M.gif
    • Nejděsivější hra roku, kam se hrabe The Evil Within a Alien.
    • Co se ti nezdá? To je next-gen. *3*
    • to jako važne? *15* *15* *15*
      • Keyz
        Jo. Někdo měl na výběr různé zjevy. Jeden vypadá jako Žvejkal ze Star Wars
  • nulova optimalizace, buttony z konzolovejch ovladacu misto nabindovanejch klaves v tutorialech, ze to zpusobilo obtize v AC2 prejit uvodni tutorial, obrovskej svet a nula moznosti v nem, stereotyp, nuda - to AAA hry od ubisoftu doprovazi uz leta, kor v serii AC. kdyz k tomu pripoctu vtip jmenem Uplay, tak Ubisoft uz nejakou dobu spatnou povest ma, nevim, jestli si ji jeste muze znicit. Jestli nekdo cekal optimalizovanou hru bez problemu, tak byl naivni :) Jen se snad vic lidem oteviraj oci a prestanou to kupovat jinak, nez ve sleve (i kdyz prodeje na Steamu tomu zatim neodpovidaj, bohuzel)
    • A že prečo sa piráti, za takúto kvalitu aby niekto platil..
      • no uz je to o level dál, proste takovyhle shity ani lidi nepirátí, hodne lidi si to rozmyslí a ani zadarmo to nechtej!
      • lol warez maxtard waste si kradnutie ospravedlni tak ci onak
        • Ne, on se de jen presvedcit, jestli ta vyhypovana gameska, ktera v recenzich klidne dostane i 9/10, jde aspon spustit. Jako kazdej normalni clovek.
      • tak ja mam od ubisoftu vetsinu tech jejich her, vzdycky z nejakejch slevovejch akci za par supu, proc ne :) ten AC2 treba uplne spatnej nebyl, ale imo to jsou strasne precenovany hry, na kterejch je hezky jen prostredi a atmosfera mesta, ve kterym se ale neda poradne nic delat, nez splhat a skakat po strechach

far cry 3 blood dragon pak byla absolutni bomba (optimalizace ale taky na prd) - ale to delala nejaka ubisofti filialka a ne primo main studio :)
  • buď hra potřebuje deset patchů, nebo není kompletní a musím čekat na dlc. Rome 2 jsem si troufnl pustit až po téměř roce, kdy vyšla Emperor edice. Shadow of Mordor a Alien Isolation se mi nechce ještě rozjíždět, protože je čeká spousta obsahovýho rozšíření a já vím, že kdybych hru jednou dohrál, tak už to kvůli dlc znovu nezapnu. Takže vlastně dneska když vyjde AAA hra, tak si k datu vydání člověk musí přidat půl roku. Takže letošními hity podzimu jsou pro mě Metro Redux a Bioshock Infinite. PS: jak je to s podporou monitorů s 16:10 u Unity? Bude? Nebude?
    • 16:10 asi jako dycinky... nebude... fck na takovydle firmy, absolut BS...

a sry hosi, ale DS2 stejnej shit, 16:10 nefacha > NEZAJEM
    • To zjistíš za půl roku.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit