Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kedaro
    https://www.youtube.com/watch?v=-PkzIGSyjLQ Herní byznys v roce 2014 po n-tém díle série
    • Krescz
      uz by mel nekdo zakazat vydavani takovych nedodelku...tohle kdyby se mi stalo tak to jdu reklamovat *11*
    • Magister_Peditum
      Dobrej je v čase 4:20, kdy se propadne do země a objeví se OBJECTIVE COMPLETE - Follow de Molay. *15*
  • Mato1987
    Neviem si ani predstaviť ako by som bol nasratý, keby som za niečo podobné mal dať svoje peniaze, mal som si radšej vybrať crew namiesto tohto...ale aj tak je to jedno, to je ako z blata do kaluže.
  • to je hrozne kazdy den clanok o AC a FC4 este mate o com pisat ?
  • Mno hlavene ze je to ua zasi dvoustej clanek ... uber uzasna vec ten AC ... takza upalujte si to koupit, mozna vam to pude i nainstalovat ...
    • vzhledem k tomu že jsem nehrál ani jeden díl této série, tak asi nemá cenu začínat tímto. Myslím že AC sérii vynechám, nemám na nic čas. Já si tu jen prokrastinuju v diskuzi :-)
  • Morraw
    Můžu se utěšovat tím, že mám Nvidii a Watch Dogs mi taky jely plynule a bez chyb. Ale optimalizace je strašná už od AC3. Respektive tam žádná není a patche takové věcí vůbec neopravují.
  • CrocoRay
    Zatím jsem hrál všecky hlavní Asasíny, ale po přečtení článku a když se dívám na ty videa plná bugů nebo čtu vzteklé příspěvky, jak to na ničem neběží, tak mě to dost odrazuje. Já bych do hry teď sice ani tak nešel, ale až si to za takové 2 roky koupím, tak doufám, že to bude nějaká hratelná verze už. Zvlášť, když už tak nejsem náročný hráč, který potřebuje nějakých 60 fps a pokud se nejedná o multiplayer, tak překousnu i framerate padající lehce pod 30. Jen vážně nestojím o to, že vrazím do počítače 20 000 a pojede mi to 15 fps.
  • Ako niekto pisal...Ubi ma stastie ze ma HQ v Kanade inak by mal miesto za najhorsiu firmu namiesto EA iste...
    • oni chteli počkat ale tlačili na nich sony s microsoftem, aby meli majitele konzoli co hrát, tak proto (jedna AAA hra za pul roku)
  • Já už se jen modlím, aby si v lednu z Ubisoftu nevzal příklad Rockstar.
    • Kdyby jim to bylo jedno,tak už by dávno GTA V na PC bylo v den vydání na Next-Gen konzole. Rockstar se narozdíl od jiných z chyb poučuje jako například hrůzná optimalizace GTA IV a následná úžasná optimalizace Max Payne 3.
      • CrocoRay
        Jsem kliknul jednou a double post? Asi blbne myš nebo co :-)
      • CrocoRay
        Ta optimalizace u GTA IV asi nebyla zase tak hrůzná, jak to lidi popisují u AC Unity :-)
        Sice tehdy člověk musel mít aspoň čtyřjádrou od intelu, což v té době nebylo běžné, ale na silné sestavě to běželo dobře. Zatímco u Unity čtu, že problémy mají high-end karty. Jako já s propady pod 30 fps problémy nemám, ale když už si koupím pořádnou grafickou kartu, tak očekávám, že to pojede naprosto plynule. Zvlášť, když to není nejhezčí hra ze všech.

Ale s tím, že GTA V bude už lépe optimalizované souhlasím. Přece jen i GTA 3 bylo na svou dobu docela hodně náročné a s Vice City už problémy neměl snad nikdo s průměrnou sestavou. Navíc to vydávají později a tvrdí, že se snaží hru ještě doladit a optimalizovat. Tahle série je snad rekordman ve výdělcích a nemyslím, že Rockstar si bude chtít své jméno nějak ničit.
  • Ted sem zjistil ze tam sou mikrotransakce *1* *1*
    Ubisoft to je vzdycky zaruka kvalitni zabavy, ovsem jen pro nas bavicich se na ucet tech co to kupuji.
    ggg uz si urcite poslintal koberec v obyvaku *1*
    • nový level mikrotransakcí: připlaťte 10 Euro a FPS se zvýší o 5 bodů :-)
    • Veskoslav
      No podobné jako v DS III.
  • CrocoRay
    Jsem si vzpomněl na tu jednu starou reklamu :-)

"Od malička jsem vždy chtěl být lemplem. Když jsem se pak rozhodoval, co chci v životě dělat, programátor u Ubisoftu pro mě byla jasná volba. Pokud děláte svou práci na kok*t, lidé to ocení." *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit