Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Uplay je můj druhý nejvyužívanější herní klient a můžu říct, že se s každým updatem zlepšuje. A byť ke komfortu Steamu to má ještě hodně daleko, tak jsem s ním neměl nikdy žádný problém.
    Galaxy mám třeba jen kvůli Zaklínači a na Originu toho taky moc nemám. Přesto mi jedna dvě aplikace navíc opravdu nevadí.
  • Jack1947
    Akorát tam asi bude cybět profesionální česká lokalizace a hlavně dabing.

Jinak dobrý tah, i když by tohle mohl dělat nezávisle na ničem aby se nějak vykoupilo to používání Uplay Steam/ORigin už to tak dávno maj.
  • CRYPT
    Hru jsem si chtel uz predevcirem stahnout, preci jen je ZADARMO. Bohuzel jak jsem zjistil ze musim mit doinstalovany uplay, tak jsem to vzdal. Ne ze bych nejak moc pindal primo na uplay, ale to ze mam origin a steam mi bohate staci, takze at si tu hru nechaji.
  • Ty zas nejsi vhodný pro formát této diskuse
  • Ubisoft potěšil, že uvolnil Anno (až po 1404) a Settlers (po 6) na GoGu. Takže si je konečně můžu koupit a nemusím se strachovat, že přešvihnu max. počet instalací a dalších výmyslů jejich slavných ochran. Jen nechápu, že časem nevydají patch, který tu ochranu zruší, jako např. Civ 4 s posledním patchem pro BS
  • Steam, Uplay, Origin a jiné kraviny jsou otravné DRM klienty, nevím v čem hledáte rozdíl, všechny jsou na ****, zlaté GOG bez DRM s*aček. *1*
  • solomon.short
    Epic games maji taky vlastni launcher :)
  • Na nějakej Uplay jim kašlu.. za to mi ta stará kravina nestojí.. počkat.. je na Uplay něco co není blbost? :D
  • TheGGG
    no jo, další PoP už asi nebude... to není hra vhodná pro formát nudných open worldů a online blbin, jaké žabisoft produkuje dnes...
  • Ale GOG, na rozdil od vsech tech ostatnich otravnych systemu, nepotrebuje nic. Mas to jenom jako knihovnu odkud si hru muzes stahnout (abys nemusel zalohovat). Pro lidi line si to stahnout, nainstalovat a pripadne updatovat, maji galaxy. Nas ostatni neotravuje ;-)
  • Budou také nějaké hry pro Xbox One?
  • mě to taky štve. mám steam, ale abych rozjel hru od ubi, tak se mi přes steam ještě zapne jejich vlastní program. do toho pár her z origin, tuna z gogu a ještě battle.net, guildwars2 a swtor spouštím přes vlastní programy. je to otrava mít toho tolik
  • Pěkný, akorát jestli to chce Uplay, tak fakt dík nechci.
  • MalyZeli
    Zprava stara uz asi tyden, a stejne sem o tom nevedel... takze diky tiscali
  • Ale prosim te, ty bojovnicku za prava hracu. To me vzdycky pobavi takovyhle nesmyslny vykriky.
  • Děkuji redakci za info.
  • zprava stara uz asi tyden ..snad se z toho tady nestava novej gamepark
  • Nutnost Uplay? Ne díky, za to mně to fakt nestojí... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit