Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vydá survival dobrodružství I Am Alive i na PC
23.8.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
tak to byl asi jen brek, aby na sebe upozornili no, kdyz byli tak silene spokojeni :)
http://games.tiscali.cz/tema/stahnete-si-zaklinace-2-a-pujdete-k-soudu-54271
to jsem nevedel, ze existuje jen pet studii, tak to muzeme byt jeste radi, ze vychazi tolik her -
CD Projetk niekolkokrat vyhlasil, ze su predajmi oboch Zaklinacov spokojni.
Valve (aj napriek Steamu) stale pridava novy obsah pre hracov a hlavne ZADARMO. Taka EA by si to nelajzla, aj keby ich Origin zivil dvojnasobne...
Blizzard svoje hry vyvija a piluje tak, aby bolo co najviac hracov spokojnych a ich podpora po vydani hry je naozaj prikladna (patche, balancovanie atd...)
Co z toho robi Ubisoft? NIC. -
CD Projekt si nestezuje? vsak se chtel jednu dobu se vsema co stahli zaklinace soudit ne? :D:D:D
Valve nema duvod si stezovat, ti i kdyby uz nikdy nic nevydali, tak je uzivi steam
Blizzard zase zivi jeho pandy a podobna zverstva -
alespon usetris *4*
-
A netvrdil Ubisoft nedavno, ze miera piratstva na PC je neuveritelne vysoka? Tak naco si davaju namahu nieco vobec portovat?
Alebo to boli len kecy a PC platforma im zarobi viac, ako su ochotni priznat?
Tato firma mi je velmi nesympaticka co sa pristupu k PC platforme tyka.
Kazia legendarne znacky, vydavaju hrozne porty (castokrat az mesiace po konzolovych verziach), s debilnou ochranou a este sa budu cudovat, ze sa im to nepredava a budu vinit vsetkych, len nie seba...
Priznavam, ze piratstvo na PC je problem, ale zaujimave je, ze Valve, Blizzard, CD Projekt a im podobne firmy sa nestazuju a snazia sa vyjst v ustrety hracom, ako sa len da. Ubisoft robi presny opak... -
presne tak, nevim proc vsichni porad slintaji nad Valve
-
jim staci, ze vidi slovo "UBISOFT" - obsah clanku je pak bezpredmetny *5*
-
Takze ted se budou konzolove hry pro pc hrace zjednodusovat? No, at si to uziji. Na PSN je momentalne za dve stovky a presto nemam zajem.
-
Že se na ty PC piráty už nevykašlou. To snad jen to zlaté ubisoftí srdce jim káže hodit svou perlu mezi sv*ně a nastavit tak znovu druhou tvář. Pokolikáté už z neskonalé dobroty stoicky kráčí vstříc té vlčí smečce? Můžu to potvrdit vlastním příkladem - hrát to určitě nebudu, ale asi si to stáhnu. Kvůli statistikám*3*
-
Jó, na to má UBISOFT vážně vliv...
-
Škoda, už jsem nepočítal s tím, že se to na PC dostane a shlídnul jsem to celý na Let's play :-/
-
No a není to geniální marketing? Hráči jsou spokojený a Valve taky.
-
A také se pokusí o nějaké to využití quad core procesorů,ale končí to jak jinak FAILem alá Ghost recon *11*
-
No jestli to bude port z konzolí na PC tak se mají PCčkaři na co těšit Source Engine z half life vypadá podle mě lépe *1*
-
Kdyby radši udělali Gears of War na PC *4*
-
Nic si z toho nedělej. Patříš mezi ten vzácný druh lidí, kteří vidí věci v širším měřítku. Martin ne.
-
Kvůli vám dvoum jsem málem spadl ze židle. *15* *15*
-
Nojo! Co jinyho pro PCckare, nez easy mod?? Jeste ze to na konzole uz vyslo, aspon tentokrat tou PC-debilizaci neutrpely!
Hihihi chichichi
/Funster.mode=0
Hra je to fajn - na tom PCcku to treba vy hardkor madrfakeri docenite vic.
Nez si clovek zvykl, zdala se vazne dost tezka, ale je to asi trochu podobnej pripad jako Dark Souls - vetsinou jsem umiral z neopatrnosti. -
Horší je že nemají žádnou klávesnici a myš aby to zkusili, takže výsledek je čistě náhodný.
-
Úplně vidim to oddělení PC portů v Ubi. V komoře na košťata vedle hajzlů seděj zavřený tři ztroskotanci, co si slintaj na klávesnici a metodou pokus/omyl se pokoušej zprovoznit ovládání hry myší.