Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vydá survival dobrodružství I Am Alive i na PC
23.8.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
Neboj tentokrát to bude dělat půlmozek, čtvrtmozek a bezmozek .... máš se na co těšit.
-
Tak doufám, že práci na portu zadají tentokrát někomu jinýmu, než triu Chromej, Blbej a Slepej, který měli na starosti GR:FS.
-
Já chci všechny hry na PC
Burn le consoles! -
Ano, ale dělají to pro to, aby jim u hráčů vzrostla popularita-aby je lidi měli rádi, důsledkem čehož si lidi budou kupovat jejich výrobky radši, než např. výrobky EA - pro peníze.
-
valve obcas robi nieco aj pre hracov resp pre komunitu a nie len pre peniaze :P...vid DLC zadarmo ;)
-
Tak to je to nové free to play? *5*
-
"PC verze I Am Alive vás na Ubi Shopu, Steamu a jiných digitálních portálech přijde na 12 liber"
Ctete aspon ty clanky nez je komentujete -
A ja si chut zajit necham, Nebot PS3 nevlastnim a tahle hra bude uz je dosti rozporuplna aby to nedopadlo treba nejak tak podobne... Verim ze ne (but who knows?)
-
Skoda jen tech 5hodin a 2gb necelejch (puvodne to totiz mnel byt AA Titul nakonec sli stredni cestou nevynim tvurce proste to nevyslo a ted dokonce port na pc.
A to jsem tem recenzim moc neveril, nez sem se presvedcil sam, rozhodne to spatna hra nebyla jen ji jeste par veci chybelo, + aspon za pokus ktery nevysel a tak zustane, na dobrou v propadlisti hernich dejin... bohuzel... -
Ty jsi chuj, to svět neviděl. Tak jinak - vydat hru prostřednictvím XBLA a PSN je dle mého špatný tah, spousta lidí by i byla ochotna si I am alive pořídit, ale kua nemají jak, páč tyto služby třeba nepoužívají, což znamená ztrátu investice. Netuším, co si tvůrci slibovali od tohoto kroku hru spíchnout narychlo a šířit ji jen tímto způsobem, takže si z toho logicky zdůvoďňuju, že zisky této hry nebyly prostřednictvím těchto služeb naplněny dle představ, tudíž se pokusí hru zpropagovat na PC. Logický, pohoda.
A kdyby tvé ego nebylo spokojeno dostatečně, tak doplním, že proti konzolím nic nemám, sám na nich mám možnost hrát a hraju, a v hlubosklonu se omlouvám, že jsem ti svou jednoduchou větou tvou palici zavařil do otáček a doufám že jsi se z toho vzteky nepodělal, jen proto, že si ne tak s rozmyslem pochopil neofenzivní domněnku. -
Určitě stojí, zrovna před týdnem jsem postahoval z PSN a má to hodně silnou atmosféru, stylovou (i když techniky zdaleka ne dokonalou) grafiku, člověk má pořád pocit, že se dusí všudypřítomným prachem... Ale srabácky se přiznávám, že jsem ještě nedohrál - je to těžký jak blázen... Jasný, je to survival, a pro fanšmejkry to může bejt i klad, ale moc nemusim, když se mě hra snaží víc frustrovat, než bavit... Asi po dvou hodinách jsem se totálně zasekl, protože se mi stalo, že mi systém výdrže postupně sežral veškerou "staminu" (bez léků neobnovitelnou) a asi po deseti metrech běhu v oblacích prachu se hrdina udušenej skácí k zemi... Prostě záleží na tom, jestli ti nevaděj větší výzvy a realismus spojenej i s trochou tý frustrace...
-
já jsem rád, určitě pořídím, až to bude za rozumný peníz
-
Aha, takže za to, že se hra neprodávala, je může PSN a XBL? Ale prosím tě...
Není náhodou neúspěch té hry zapřičiněný spíš tím, že je prostě špatná? Je, že? Jenže pak tvoje narážka na PSN a XBL není nic jiného než hloupé kydání na konzole. Chceš po druhých, aby používali hlavu a sám používáš zadek. -
Redemption byla paradni hra , proste Western tak jak ma byt . *3*
-
Hru jsem mnel moznost hrat az pred par mesici, tak muzu rict jedine nenaplneni potencial XBLA verze narychlo spichla nuda to nebyla ale proste slo z tohohle bohuzel_ vyjimecneho zanru vytezit mnohem vic 6/10.
-
k tomu jeste Red Dead Redemption a muzu spokojene zalezt zpet do hrobu *3*
-
Ty začínáš být paranoidní, příteli? Tohle je obyčejná poznámka domnívající se, proč se náhle I am alive dočká PC verze a pochybuju, že je to z jejich štědrosti. Zmiňuju distribuční systém pro tuhle hru, protože se tak jeho prostřednictvím hra exkluzivně získávala. Připadá ti to jako kydání hnoje na konzole? POUŽÍVAT HLAVU kolego.
-
ještě jsi zapomněl připsat zda na tom bude pracovat studio Ubisoft Kiev tak si ani piráti nezahrajou :D
-
Jak je tam "i na PC" tak je zle!!! *10*
-
No a? Pokud se jim ten port povede, tak nevidím nic proti. ... To se ti jako nelíbí, že to dělají kvůli penězům ..... ? Všichni všechno dělají kvůli penězům .