Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vydírá kouskem nového videa z Assassin's Creed III
8.5.2012 | Petr Poláček
97 příspěvků
-
čekal jsem že bude "vydírat" trochu déle .. *1*
-
No ja sem si vsiml, ze zadne graficke "orgie" se nekonaji. Porad stejny engin, zadne zlepseni. Osobne mi to nevadi, ale ocekaval sem trochu vice polygonu. Snad dalsi Assassin bude Xbox 720 only... snad i konzolista musi uznat, ze kdyby to takhle bylo porad nadale, tak by jsme nikdy nemusely menit Atari. (no offense) Idealnim prikladem je Skyrim, kde moderi dokazali vytahnout z enginu poradny potencial. Skoda, ze to hraci konzol co hraji skyrim, nikdy nepoznaji. (peace)
-
-
Nechci ti brát iluze, ale pokud si dobře vzpomínám, tak žádný další řadový Assassin´s Creed nebude. Jasně totiž řekli, že to bude trilogie, čili tři díly.
-
-
Trilogie je to vzhledem k soucasne zapletce (Desmond s Assassiny se snazi prekazit Templarum plan na zachranu lidstva, ktery spociva ve zbaveni lidi svobodne vule). Pak je jeste trilogie o zivote Ezia, jejiz dva vedlejsi dily + DLC obsahuji imho dost zasadni pribehovy vyvoj Desmodovy linie. Takze pokud AC3 nebude po prodejni strance propadak, nejspis dalsi Assassin's Creed bude.
-
-
-
Je jasný že to bude to samý v jiným balení, ale stádo ovcí půjde za psem jako vždy je mí to líto :(
-
-
souhlas s Dexterem, má úplnou pravdu
-
Taky zcela souhlasím s Dextrem.
Dexter -
-
Nesouhlasím s dexterem blbecek malej
-
borec napsal 3 komenty akorat vzdycky zmenil nick :D
-
-
Teď jsi mě pobavil, tohle vážně nemám zapotřebí :D Napsal jsem pouze a jenom ten první komentář.
-
Nebud tak paranoidní příteli, někteří lidé mají lepší věci na práci než takhle šaškovat v diskuzích, já jsem pouze zveřejnil svůj názor. To že moje názory mají váhu a zastání lidu je věc jiná a ty to buď přijmi nebo mlč.
-
-
jen uz mam plne zuby toho jak nekdo nekoho prirovnava ke stadu ovci. jestli se ti zda ze je to porad to same, tak si udelej vlastnu hru, nebo nam aspon rekni nejake tvoje vychytavky, ktere povazujes za smysluplne(stejne se jich asi nedockame). to ze nas tato serie bavi jeste neznamena, ze sme nejake ovce ci co, toto prirovnani naprosto nechapu. nejsem zadni zfanatizovani ubozaci, kteri jdou za svym fanatizatorem. prijde mi to stejne jak kdyby si prirovnaval ke stadu ovci fanousky harryho pottera
-
-
Dexter: někoho baví hra, tím pádem je ovce? To snad ani nemůžeš myslet vážně. A že si hru koupí - co je na tom divného?
-
Lol, Diablo 3, to je příklad jak prase. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tak fanousci harryho pottera jsou stado tupych ovci bez debat. Jste zaslepení do svých model i když vám nedají nic nového po dlouhá léta. Pořád to samé dokola. Když mě baví assassin tak mi stačí si ho zahrát jednou začas znova. Originální první díl a ne mi cpat každou chvíli prachy za starou hru v jiném kabátě.
Ať jdou do háje celý slavný herní společnosti, 5-10 pokračování během 10ti let je hnus a kapitalistickej vykořisťovací mechanismus jak se napakovat.
To už je férovější hrát předplacené MMO. Ale taky je to svinstvo.
Co jiného jste, než sfanatizovaní ubožáci, když jim pravidelně cpete do chřtánu své těžce vydělané peníze a oni se vím pak smějí do ksichtu když vám předhodí takový odpad, recyklaci bez nápadu, ždímanej první díl. fuj.
Pokračování má být originální, nové, lepší, větší.
Každý bude souhlasit když takovým příkladem uvedu nové Diablo III!!!
-
-
-
-
-
taky plnej souhlas s Dexterem
-
-
nesouhlas s dextrem fuj dextere
-
-
Souhlasím s Dexterem.
-
-
Nesouhlasím s Dexterem
-
-
Hezky, jsem ovce a to jenom proto, že mě zatím každý díl bavil. Možná, že každý jednotlivý díl se od sebe moc neliší, jak v grafickém zpracování, tak i v hratelnosti (s každým dílem přijdou akorát nějaký nový udělátka atd.), ale proč bych to měl řešit, když zábava je vždy maximální? Pochybuju, že mě třetí díl jakkoli zklame.
-
-
CoD se za posledních pár let nepohnulo z místa. Skok mezi AC1 a AC2 byl obrovskej, co šlo se tam zlepšilo, to se s CoD srovnávat nedá.
Na co si člověk může stěžovat je cena Brotherhood a Relevations, který v SP části působili jen jako datadisky oproti AC2 a cena mi tam přišla trochu přemrštěná.
Ale chápu, že je teď moderní na všechno nadávat, cokoliv u čeho vyjdou jak 3 díly je automaticky přirovnáno k CoD.... -
Takhle se ovšem dá obhajovat i třebas CoD. *15*
-
-
Taky že jo. (:
-
-
Však to samé je i u CoD prostě člověk kterého to baví dostane další rok zase tu stejně vypadající hru + nějaké zase další vychytávky navíc.
-
-
cod je stejna sra*ka jako AC proc o tom vubec mluvite jako by melo bej CoD neco lepsiho, vzdyt CoD je trikrat horsi paskvil
-
Já furt nechápu, proč se AC provnává s CoD. Ano, AC vychází často, ano, je to prakticky furt stejné, ale to je naprosto logický, když to má určitý příběh, který na sebe v každym díle navazuje, tak proč nadávat na to, že to je furt to stejný? Za to CoD na sebe nenavazuje a je to fuuurt to samý.
-
-
-
-
To si spíš počkám, až celý video hodí někdo na YT. *5*
-
Páni... 3. díl, 5 let vývoje a grafika furt stejná. Jak já ty konzole miluju...
-
-
moje řeč, nebejt těch strašných konzolí, tak sme určitě už osídlili Mars, zničili veškerý zbraně hromadnýho ničení a na nebi se objevila double rainbow! achjo... *7*
-
Aha no, viděl jsi jen úryvek videa, ne gameplay ze samotné hry.
-
Já je také miluju a nemám tu potřebu to vykřikovat celému Tiscali
-
Alterpsyche - teď si akorát ukázal, že si vypatlaný hlupák...
-
-
Není ten Pocahontas, nebo jak se ten týpek v AC3 bude jmenovat, nějak moc velkej sadista? Protivníka znehybnit a pak si v klidu vykračovat s tomahawkem a nožem...že by následovalo pár sadistických hrátek s červenokabátníkem, než ho pošle na pravdu boží? *1*
-
-
v tomhle případě u mě bodoval trailer na Dishonored.. žádný sadiismus (zakázané slovo, what?) a pocit moci nad kořistí, rychle, čistě a čau..
-
Jeho jméno je (John) Connor.
Ohledně traileru a sadismu - hra je cílená pro U.S. publikum, takže takovýho okamžiků vychutnání si absolutní moci asi ještě uvidíme více. Než se na mne sesype někdo s tezí o "dalším antiamerikanistovi", poprosil bych shlédnout nejrůznejší trailery na běžnou U.S. filmovou a herní produkci, nahlédnout na jejich běžné komiksy a podívat se na běžnou animovanou tvorbu. Od mala jsou z médií učení, že takto vypadá správný idol - silný, neporazitelný, vždy správný, tvrdý, nejlepší ze všech. -
podle me se jen proste poradne netrefil ;]
-
-
mně to přišlo, že se chtěl trefit do nohy pokud sa za někoho mstí proč né :)
-
-
a tak jo, vsak vsichni zname Vinetoua, mucednicke kuly, skalpovani, pomale ustrileni sipama atd... ;]
-
-
-
ono už bylo zminěno že on je chladný zabiják bojujě za to co věří ale niják se s věcma nepaře
-
-
Chladný? Takhle to vypadá spíš na psychopata.
-
-
-
hm. to samé jen v zimě.
-
-
Což je změna za kterou mají tvůrci velké plus.
-
-
Hm...AnvilNEXT.
Vůbec by mi nevadilo si s tím trošku pohrát. Jenže Ubisoft úpravy moc v lásce nemá. Kdo se má prodírat zkompilovanou DLL knihovnou? ^_^. -
Ten šíp do nohy, to má být nějaká podprahová reklama na Skyrim?! *16* *16* *16*
-
-
A jeje.Je to tu zas *15* Skyrim,Skyrim,Skyrim.Člověče ty jsi fakt jak rozbitá deska! Divím se že má tvůj koment tak pozitivní ohlas.
-
To je dneska všude.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Crippling_Shot -
-
Game of Thrones "Arrow in the knee" http://bit.ly/KHSD53
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JumfqhgkTSk
Obecně o tomto:
http://www.youtube.com/watch?v=2LmjiTduSe0
-
-
-
Ne, to je reklama na Crysis 3. *2*
-
No nevím. Mě to prostě jen přijde, že Connor má v ruce luk se šípem vystřelí a trefí vojáka do nohy. To se prostě stává když je někdo lovec a žene lovnou zvěř. Občas se trefí do nohy, občas zase do hrudníku. Normálka
Děláte z komára velblouda. -
-
once i have been assasin like you but then... :D :D
-
-
I used to fail at grammar like some, but then I took a dictionary in the face. ;)
-
-
To není Ezio, ale Connor. (:
-
Já bych naopak řekl že je to záměr se tam trefit. Protože v zákoleních jamkách stejne jako v jamce loktu vedou hlavní tepny a žíly pro prokrvení končetiny.
Tzn šikovný zásah do kolene zezadu může způsobit slušné krvácení a paralízu končetiny. -
-
Ono, i kdyby k tomu slušnému krvácení a paralýze nedošlo, tak je docela těžký utíkat s šípem v těle. *3*
-
-
To je fakt, není to moc aerodynamicke.
-
-
-
-
*1*
-
-
-
ok, slovo vydírá, i když ho dáte do uvozovek, nemá dobrý smysl...takže víte co, nepoužívejte ho když to neumíte
-
-
Panic promluvil *4*
-
-
Někdo další by mohl reagovat, že homosexuál si to vyložil po svém *4*
-
-
teĎ už zbejvá snad jen trans....
-
-
-