Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft vysvětluje "E3 2012" efekty ukryté ve finální verzi Watch Dogs
20.6.2014 | Adam Homola
128 příspěvků
-
každej tvůj post bolí u srdce, a taky to nikoho neštve.
-
ano, představ si, že i flappy bird je špatný příklad, je to v podstatě ukradený koncept, kterému se podařilo dostat ve statistikách nahoru, tedy byl vidět a lidé tu hru stahovali. představ si, že naprosto stejné hry, co vyšly předtím a potom, úspěšné nejsou. u případu flappy bird nejde rozhodně o kvalitu hry.
-
protože chci dělat věci dobře a ne na půl plynu? Protože dneska většina dobrejch firem hraje na nějakej merit?
-
Pokud někdo uvěřil, že hra je primárně pro PC, tak je to jeho chyba. A proč to neomlouvá? PCčkáři platí méně, takže proč vylepšovat nějakou verzi, když jim to o tolik prachů navíc nepřinese?
-
50 kilo to ma preto, ze je to konfig subor, ktory iba zapina graficke nastavenia, ktore uz boli v hre ale neboli inak spristupnene (menu v GUI,...). Technicky sa jedna o tweak a nie mod.
-
Ehm, fotorealistickou (foto grafická se neříká co vím) a ano asi tak aby obhájily sami sebe, tak si vymysleli tenhle nesmysl. Samozřejmně jen bláboly. *3* Nevím ale Ubisoft dá se číct tyto kecy tak nějak zavedl ne (warch dogzema). *7*
-
UCHO: Minecraft je spatny priklad? Tak treba flappy bird, to je taky spatny priklad? Predpokladam, ze jakakoli mala uspesna hra bude spatny priklad.
" a potom se dopouštíš nesmyslného tvrzení s COD, kdy se snažíš naznačit, že všichni ti lidé, kteří si tu hru kupují, to hrát nechtějí." Nic takoveho jsem nerekl, precti si znova co jsem napsal. Rekl jsem, ze lidem, kteri rozhodujou o dalsich dile CoD (tim myslim manazery ci jinou sortu lidi), je jedno jestli to lidi budou hrat, hlavne ze si to koupi. -
Lynchi: pozor, za příklad sis zvolil ten nejhorší příklad a to Minecraft. to je velmi unikátní věc, která se jen tak někomu nepovede zopakovat. nelze ho tedy brát jako normální příklad hry. je spousta menších kvalitních her, které mají mizerné prodeje... a potom se dopouštíš nesmyslného tvrzení s COD, kdy se snažíš naznačit, že všichni ti lidé, kteří si tu hru kupují, to hrát nechtějí. COD je oblíbená série, kterou si prostě řada lidí ráda zahraje. pokud někdo hraje hru, kterou nezaplatil, je to prostě vyžírka (mírně řečeno). a pokud někdo kydá hnůj na hru, kterou hraje a dokonce dohraje (stejně tak na firmu, která ji vydala), je to hlupák a pokrytec.
-
"Proč tu hru nekupovat a nehrát."
Nekupovat je to důležité, protože to je signál těmhle společnostem, aby s těmi co platí nevymetali kanály (metaforicky). *3*
Pirátům je to jedno prostě to smažou z disku, když to nestojí za nic a ani nemají žádné slovo v této záležitosti.
Ale když za hru poctivě zaplatím tisíc korun a pak se sliby nenaplní, tak to docela zamrzí . *9* -
Takže v Ubi prostě nemohli zmíněné efekty ponechat v nastavení grafiky jako "ultra", protože by to bylo příliš náročné?!
Jinými slovy a jak to chápu já, je to špatně optimalizované, jestli to padá při vysokých detailech. Kdyby by to bylo prostě náročné s fotografickou grafikou malo-kdo by si asi stěžoval.
Trochu mi to zní jako staré známé PR "kecy" dnes již tradiční od veškerých velkých vydavatelů her. -
UCHO: Tady pozor, ty se snazis spojovat v dnesni dobe jiz 2 zcela nesouvisejici pojmy: hrat a koupit. Studio, ktere bude delat hru tak, aby ji lidi chteli hrat, tak si ji i koupi (viz uspechy mnoha "malych" her typu Minecraft atd...), ale myslis ze lidi, kteri rozhodujou, ze tento rok opet vyjde CoD 47: Futuru War in Future chteji, aby lidi jejich hru hrali? Je jim to uplne jedno, jen chteji, aby si to koupili a pak to muzou hodit treba do kose.
-
Ta hra na Xbox One stále vypadá hůř, o poznání. Technické problémy má jak na PS4, tak na Xbox One, ale na Xbox One je vyloženě silně odfláknutá. Jak už jsem omílal dříve - stíny z minulé generace na nové konzoli nebo "tearing" jsou prostě nepřijatelné.
-
Jasně, že tam byl tlak po celé té trapné "resolutiongate". Ale ne ve smyslu "proč to vypadá na PC lépe", ale "proč to vypadá na PS4 lépe". V podstatě každá hra na PC vypadá lépe než na konzoli.
-
Já nic nedostal, protože jsem si WD nekoupil. To je ale vedlejší.
Hráči mají právo kritizovat a ptát se a dobře dělají. Souhlasím, že bych nehovořil o klamavé reklamě. -
Néé maxi, a už prosím netrol tady nejde o to že ta hra se nepovedla na pc ona se nepovedla nikde. Jenže to bys věděl kdybys někde zkoukl videa, nebo bys měl přehled trochu. Ta hra je prostě zkurvená a nic jí nepomůže je to tak. *4*
-
Fruko za vizuálním očesáním stojí Mrkvosoft.
Hra totiž na Xbox One vypadala opravdu hůř než na PS4. Ne že by neměla dostatečný výkon ale podle všeho si nerozuměla s enginem.
A proto Mrkvosoft pohrozil že pokud nebude vypadat Xbox verze srovnatelně s konkurencí tak hru nebudu podporovat.
je zajímavý že se tahle aféra v cizině řeší a tady jsem o tom nečel ani ň -
vzdyt jsi dostal to stejné co konzole. tvoje "právo" je nekoupit si produkt který se ti nelíbí. a jelikož je e3 2012 video 2 roky stare neda se hovorit ani o klamlive reklame, protože odvtedy vyšla kopa videí ktera ukazovala grafiku v realne podobe
-
Já myslím, že moc dobře ví o čem mluví *15* *15* *15*
-
Pardon, ale je to prostě pravda. Propast mezi PC a konzolami se nezměnila. Evidentně jsou zde efekty, které NEXT GEN konzole nedokáží utáhnout, ale PC v pohodě ano. To je ale selhání výrobců konzolí.
Já ani nevím, proč se do této debaty pouštíš. Konzole vždycky byly, jsou a budou prostě hardwarově horší než PC, to je fakt.
@Fruko
Ty jsi těžce mimo. -
No, jestli je něco trapné, tak je to tvá neznalost. Watch Dogs, dle slov Ubi, se dělala primárně na PC, kde PC bylo hlavní platformou. A i kdyby nebyla, tak to stejně neomlouvá špatnou kvalitu hry. PC hráči platí stejnými penězi jako konzolisté, takže mají právo na stejnou kvalitu hry.