Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na konzole jsou hry dražší, protože část z toho jde Sony/MS. To jen k tomu, když konzolista řekne, že ho ta škatule vyšla na 10k, ale kolik peněz dá časem navíc, to už nevidí.
    • Na co to rozpatlavas omackou okolo, konzole su proste dotovany HW. Ale aj PC moze byt, ak ho kupia rodicia alebo ina blizka osoba :D
      • Ina k teme, to TXAA uz nejak poladili? Pretoze co si pamatam tak v hrach to robilo mazanicu ako FXAA, az na to ze FXAA ma mensi dopad na vykon.
  • Generalmagor
    UŽ TO VYDEJTE! Mě tyhle videa ohledně toho, co a jak a jak je úúúúžasný a blabla už fakt lezou na nervy!! Poznáme sami, až si to zahrajeme přece! Když je nový AC tak ÚŽASNÝ, jak říkáte Ubisoft, tak proč tolik videí okolo toho? Si nepotřebujete nic dokazovat ne? *15*
  • V pohodicke :), Cakanie na GTA V si skratime cakanim na AC :), aspon ze vysiel Batman
  • Eště že je PC verze ke stažení zadarmo...
    • A verze z páčkovačů ne? Třeba BF4 bylo o 2 dny dřív než na pc. A takový GTA5 je tam dřív o cca půl roku :)
      • No jo, konzolisti jsou sice mnohem větší piráti než my, PCčkári, ale oni se tváří jak svatí a jsou často hrozně agresivní, když je na to někdo upozorní... *9*

My z nich už máme trochu strach, je to jak když jde kapsář proti Krejčířovi...
        • Radioaktivni_surikata
          Prosím o zdroj, ze kterýho čerpáš, že konzolisti kradou víc než PCčkáři. A prosím o konkrétní čísla, ne slohovou práci na téma "úvaha".
          • Zdroj je někde na konci jeho mozku. Navíc dost PCčkářů si hru sosne, aby zkusili jestli to stojí za koupi a jestli jim to třeba pojede jak chtějí, když už se nedělají ani ty blbé dema.
            • Ano Stevie, na konzolich se to hemzi samymi svatousky, zatimco na PC je jen ta luza, zlodeji, idioti, maji lepru, schizu, jsou plesati, skaredi a smrdi vid?
              Ach ta dmnc tady na tiscali obcas nezna meze. *1*
            • Zapomněl jsem zmínit. Naivkové jako Surikata. Děs, běs.
            • Radioaktivni_surikata
              Tak ještě jednou. Na zvracení je kýbl, případně záchodový mísa. Ne online diskuze.
            • Tak není se co divit. Pc komunita je ze všech herních komunit ta nejzkaženější. Zlodějíčkové, mudrlanti, přechytralí Veskoslavové, zamindrákovaní Joeové nebo jedinci jako Predator a toho nevím jak nazvat :D
            • Radioaktivni_surikata
              Na to taky žádný čísla bohužel nejsou a zas tolik bych tomu nevěřil. Lidi jsou svině, většinou za co nemusej, nezaplatěj. Jak jsem tu posledně chtěl měnit kupon na Batmana, tak jsem se domluvil s nějakým maníkem přes Steam. Výměna za Borderlands 2 GOTY. Jenže já neměl Steam klíč. Tucet pozitivních recenzí měl ten člověk jak na svým profilu, tak v profilu na fóru, že je to férovej obchodník. No a svůj kód na Borderlands jsem nikdy neviděl a Batman je samozřejmě už aktivovanej :)
        • Já navrhuju stahovat, stahovat a stahovat, co to dá. Jinak prvenství ztratíme. Kdyby se takto choval každej pirát, byla by naše komunita bez čeho? No byla by bez pirátů. Tím by se ovšem oslabila naše výjimečnost. Musíme si uvědomit, že za konzolema číhají páčkovači, kteří očekávají naše zakolísání, a každej pcčkář, kterej si nic nestáhne, jim žene vodu na mlejn.
          • Zatím vede s obrovským náskokem, není důvod si dělat starosti o naše prvenství.
        • Haha.. podívej se na Bioshock:Infinite na poměr pc a xbox verze. Ty stažená čísla pc verze jsou neskutečná a to nemáme staty z Warez, kde se jede 90% jen na PC.
  • Radioaktivni_surikata
    To mě zaráží, jak vždycky ukazujou grafický rozdíly na snímcích s miniaturním rozlišením, případně 720p videu komprimovaným jako sviňa. Nemluvě o nemožným výběru scén, viz HBAO. Jediný, co opravdu praštilo do očí, byly ty stíny.

Jinak TXAA je totální blbost. MSAA sice sem tam nějakej ten zubatej okraj textury zapomene vyhladit, ale TXAA "vyhladí" celej obraz. FXAA to člověk odpustil. Sice to trochu mázlo obraz, ale kdo nemá rád zubatý okraje dostal vyhlazenej obraz výměnou za pár fps. TXAA rozmaže obraz totálně, že se doslova vytrácej detaily ze scény, a navíc žere výkon jako blázen.
    • mondzi
      V originalnom videu to je aj v 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=-6YUVwGQvzM
    • s TXAA máš naprostou pravdu .. ale zrovna u AC což byla trojka to až tak strašně nerozmazávalo jako třeba u crysis 3. Přinde mě že záleží na enginu a na tvůrcích jak to implentujou.
      • Radioaktivni_surikata
        AC3 jsem nehrál, ale tady to vidím docela dost už z videa. A to je co říct, vzhledem k jeho kvalitě.
  • Celkově ta hra je dost škaredá a pokračuje v trendu AC3, kde mi bylo nabliti z americké divočiny.
    • Záleží asi na vkusu mě zase bylo nablití z tý Itálie...
  • asi som slepy ale ja tam nevidim ziaden rozdiel namiesto tychto blbosti tam mohli pridat nake physx efekty ked uz nic
    • To vis, zapnout jednu volbu v konfiguraci dx nic nestoji, pridat fyziku = neco udelat. Navic tyhle vsemozny kravoviny jsou v 99% zcela nanic, a velmi casto gameska vypada daleko lip bez nich.
  • N7N7
    Jsem asi slepý, ale žádný zásadní rozdíl mezi verzí ON a OFF nevidím.
    OK, ještě zkusím mikroskop. *2*
  • "Dokážu si ale představit, že když člověk utratí spoustu tisíc peněz za nejnovější grafickou kartu, tak chce mít všechno zapnuté, plynulé a nejhezčí, jak to jenom jde."

Jak představit? Redaktor herního webu snad tyhle věci zná ne?

Vážně by mě zajímalo na jakých šmejdech tam v redakci hrajete, nevidil bych se kdyby na těch sociálních ntb co máte ve fight clubu.
    • Inquisitor
      Přečti si tu větu víckrát a pořádně. Ta věta vůbec neznamená, že si představuje jak hra vypadá na kartě za spoustu peněz. Ale že si dokáže představit to, že když dá někdo takový peníze za grafiku, tak chce taky něco pořádnýho vidět. Já tam nevidim nic o tom, že si o pořádný grafice může nechat zdát.
      • Cože? Jak, že si představuje, že hra vypadá nebo že si o pořádný grafice může nechat zdát? O tom se nikdo nebaví.

Pořádně si to přečti ty :) ten kontext je naprosto jasný, kdyby nebyl, nezačíná to slovi "dokážu si představit".
        • Inquisitor
          Já tu větu teda chápu úplně jinak, ale to je jedno nebudu se o to hádat.
          • Hele tak o games se povídá, že hry hrají na nějakých zgarbech, těch indicií už tu bylo víc a samozřejmě to ovlivňuje výsledný dojem ze hry apod.

Tohle je herní web, chodí sem hráči, co doma mají herní pc, tak bych čekal adekvátní odezvu v této věci.
            • A proč bych to jako měl dělat, to je snad jejich problém, už tak se tu snaží tahat z lidí peníze, protože jsou sami neschopni je získat.
            • walltar
              Tak jim pát takových herních PC pošli jako sponzorský dar ... oni určitě neodmítnou. *7*
        • slovy* už píšu jak nějaký Jack
          • Lawliet
            You son of a Jack *15*
  • Jack1947
    Doparim na Xboxu, jenze bych uz kvuli tem efektum tu PC verzi proste zkusit mel abych videl o co vsechno jsem byl ochuzen... pockat a jak mi to pojede a pojede vubec ? *15* *7*
    • N7N7
      Utrácet za PC verzi jen kvůli pár sotva znatelným efektům? Pche. To si raději zajdi s kámošema na pivo. *3*
      • Jack1947
        Nepiju, a o koupi jsem nic nepsal a ani ze to budu zkouset (slovo do pranice). *15* *3*
        • N7N7
          Aha chápu, asi jsi jen chtěl mít první příspěvek.
      • Chytrý člověk si koupí pc verzi samozřejmě. Je levnější a má lepší grafiku a ovládání.
        • Myslíš ovládaní, když si k pc verzi připojíš xbox gamepad? Jelikož hrát to na myši je očistec
          • Ale to nie je chyba PC ze sa to lepsie hraje s gamepadom ako s mysku ale to je chyba ubisoftu ze si dal na tomto "zalezat" *2* . Ale u AC je to jedno tam staci furt drzat tlacitko a on sam to uz nejak odskaka...
            • Teď neobhajuji Ubisoft, ale neznám moc TPS, která by se lépe ovládala na myši...
          • ?? Vsetky AC mam odohrane na mysli, gamepad som skusil - vygrcal sa a vratil sa na mys.
            • Jazz
              Absolutní souhlas.
            • cista konzolovka ale urcite sa hra lepsie na mysi este ked ubi odflakol ako vzdy ovladanie:D to je ako ked niekto zadre ze fps sa hra lepsie na gamepade...
            • Jestli to myslíš vážně, tak je mi tě líto. Musíš mít opravdu smutný život
            • ty si dobra ocas covece. bez grcat do hajzlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit