Přejít na výpis diskuzí
Ukázka z kampaně Call of Duty: Advanced Warfare připomíná skákačku na kolejích
6.10.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Presne duvod, proc pouziva adblock vzdy a vsude - rozbitej web, rvouci reklama, neuveritelne pomalej load ...
-
..naposledy som sa takto citil pri sledovani: "Nicky Minaj - Anakonda"
co do .... je toto? -
Mě tak napadlo proč na tom nezaloží obchodní model? Plná hra za 999,- a video z celý hry za 199,-
A jinak je škoda že redakce nemyslí na nás majitele monitorů s rozlišením 1280x1024 a jejich postraní reklama na nový LEVEL se mi zaboha nevejde na obrazovku a ani to nejde i s posuvem přečíst. I ten adblock jsem na vasí žádost u vás vypnul. Myslím že si minimálně tohle zasloužíte. Ale ten úlet s hlasitou reklamou před každým obrázkem byl šílený. Nevím ani jestli to tam ještě je, tak nějak se už bojím do galerií chodit. -
No, ale Contru ani SoF neprojdeš s jednou rukou zaraženou až po loket v libovolném tělním otvoru.
-
koho niečo také vôbec napadlo a kto to potom mohol schváliť veď už len programátorom to muselo byť smiešne keď to robili :D
-
press button to win.
-
vyzerá to absolútne tragicky ....hry už snáď ani nemôžu viac viesť za ručičku ...a to spomalenie pri QTE momentoch, len aby ste náhodou nepremeškali zdaný okamih ....proste hrôza
-
určitě si ho nepochopil...
-
bohužel to není vtipný ale smutný
-
vyližprde...lovina ....z autobusu na autobus :D
-
Jé vtipný jak se o tento výkal zajímá tolik lidí...
-
No predsa cool animaciou a vzuum zvukovym efektom.
-
Tak určitě, ty hysterický splašku. Jsem odhalen a zpytuju svědomí.
A platí to i obráceně? -
Čo to táraš aké psychologické dobrozdanie, veď je úplne evidentné, asi pre každého v tejto diskusii, to musí fakt aj slepý vidieť, že trpíš hneď niekoľkými komplexami, či už je to komplex menejcennosti, mocenský komplex alebo ikarov komplex, či mierny osobnostný narcizmus a pravdepodobne budeš aj cholerik, nemusím byť psychológ, aby som vyčítal z tých tvojích chaotických a agresívnych reakcií ako zle na tom si.
-
Hezká omáčka a taktika, ale ta věta i celá ta stavba toho mnou tak negumově vypoceného textu (jen tak mimochodem), jsou naprosto v pořádku. Je mi líto, větný mistře. O gumovosti zatím uvažuju.
Mato
Psychologické internetové dobrozdání od jednoho uherskýho vola? A ku*va, mám zavařeno. -
Aby se nepřipojila už zaregistrovaný prrdel a jeho buzerantská ikonka z honitbové hry pro dementy, to nebylo kompletním sletem. A mozková podpásovka reálem a věšteckou koulí.
Co ti na to mám říct, vydlabaný teplomete. Prostě než si dopiju to večerní mlíko s medvídkem na hrníčku, tak si ještě tady zablbnu, no. Zvlášť, když mluvím s cizinou. A nemusím mistrně a prozíravě snad připomínat, že by si v reálu skončil v hlavou ve zdi a modifikovaným ksichtem. Tak bacha na mě jako jo... -
Koukám, že he/he si fakt nevidí do huby. By mě zajímalo, jestli se takhle chová i v reálu, chcípáček. *15*
-
Nejde mi o to tu někoho urážet, maďarský příteli. To bychom se špatně pochopili. Píšu jen svůj názor (je ti to povědomé, čobole?) na vaši moudrost a velkolepost, kolegové.
-
To si vážne myslíš, že týmito inkoherentnými žvástami niekoho aj urazíš? Sa už konečne spamätaj a prestaň si tu liečiť svoje komplexy.
-
Ta vaše hungaristická špína je vskutku humorná. Co žblebt, to gumový eso. Ať už jseš to ty nebo ten guláš Mato nebo jinej uherák. Ten váš podřadnej způsob myšlení se prostě nezapře.