Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    helomítkohe prosím ťa pre tvoje dobro a dobro ostatných daj sa liečiť a začni s tým čím skorej.
  • Mato1987
    To mal byť pokus o fundovanú odpoveď, či si len náhodne stláčal písmenka na klávesnici?
  • Zaplatím za hru, která je kvalitní a zábavná. Zaplatím svými pěnezi a se zcela čistým a promyšleně usazeným svědomí, s inteligencí nabitou hlavou a překypujícím rozumem. Já v tom nevidím problém. Co bych se z toho nějakým nevyzrálým vygumovaným buzerantům chtějícím diktovat správnej směr tohodle chytrýho lidama a umělcama (lidami?, lidmi?...) nabitýho prejmyslu, zpovídal, no ne?
  • Dival sem se na to nekolikrat, a ten pocit ze strelby to je neco *1* Jak kdyby strilel z nejakyho flusbroku *1*
  • Ano, jeden se tady tim dokonce chlubi, nejaky he/he *1*
  • Hlupáci se nenajdou. Ale já zaplatím určitě.
  • Stále stejně hnusná, stále stejně tupá "hra". Opravdu se tu opět najdou hlupáci, kteří za to zaplatí?
  • Úžasná a poučně gumová reakce, ty vole...

Poučen.
  • Pochybuju, že bezmozka jako ty by vůbec něco mohlo poučit.
  • Toho se jen tak nedočkáš.
  • po skuknutí sa normalne teším na tento Crysis 4 :)
  • Úžasná a poučná story, ty vole...
  • C-BEAM
    prečo si myslíš že som Virtua Cop nedohral ? to že ma od polovice začal nudiť neznamená, že som ho nedohral. Vtedy som to bral ako výzvu a povinnosť, keďže to hral každý spolužiak ktorý mal počítač.
  • Jack1947
    Nechám se "překvapit" do plné verze hry, než abych si "zkazil" už tak rychle expirační kampan přiblbým videem. *4*
  • NIkdy si nedohrál Virtua Cop? Tak nejen, že táhneš přes hranice, ty jsi ještě k tomu herní amatér.

Ale, hlavní je, aby to bylo o zábavě. A to hry dneska stále splňují.
  • C-BEAM
    cod mi začína viac a viac pripomínať staré on-rails shootery, ktoré ma nudili po 15 minútach už v dobe svojho vzniku ... a to bola pritom doba keď ma ako decko bavilo skoro všetko čo som spustil.
  • C-BEAM
    doba sa mení a ľudia dnes v princípe nechcú rozhodovať oničom, typický mainstreamový hráč si chce sadnú do kresla a byť vodený za ručičku od začiatku do konca s minimom námahy fyzickej i mentálnej. To je smer kam sa hry momentálne uberajú, to je dôvod prečo je o hry typu cod taký záujem.
  • Tak zkusím použít ty kouel, který nelžou, jo? Takže: Ty jsi na přelomu milénia měl starosti jedině o to, zda tě fotr hodí do kopřiv nebo do díry, takže jako tak jsem ti to nandal.

Nech mě srkat sunar a stavět do plenek a nemel hovadiny. Ale jinak, viz výše jmenovaný hry, u kterých se CoD zcela jasně inspiruje a dělá tedy dobře to, co dělá. Žádná věda.
  • Oblíbená ipsace na analýzu druhých tady na plácku nevyzrálých leštičů, východních cizáků a jiné podřadné pryže, nechám stranou jako typičnost místní generační gumovosti. Je ale třeba poznamenat, že v případě CoD platím hlavně za kupující skupinu. Což je v mém případě stahovače jiných kok*tin (bacha, mozková smeč volové, využijte ji), jistý bod navíc, ne? To by si jako spravedlivý a chytrý kupující měl ocenit přecen.
  • ja se taky nebavim o star citizen kde maji velkej prd a jen spoustu kecu, nekltere hry v early accesu uz jsou docela hratelne a maji slušný obsah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit