Přejít na výpis diskuzí
Ukázka z kampaně Call of Duty: Advanced Warfare připomíná skákačku na kolejích
6.10.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Mňa osobne to neprekvapuje, že to ľudia neustále kupujú, je to z toho hľadiska, že spoločnosť sa stala natoľko konzumnou a tie stáda tupých ovečiek to budú kupovať aj o 10 rokov, čo ma ale takmer permanentne priam fascinuje je fakt, že oni majú stále potrebu tú ich milovanú tuctovú modlu vyzdvihovať do nebies len preto, že sa dobre predáva.
-
Tak hlavně, že se našel plac na erudovaný názor uherskýho zvířatovpicha.
Každopádně, mně stačí zmínit Soldier of fortune a Contra. Nejlepší střílečky. A v jejich mechanikama hratelnostním a zábavným odkazu CoD prostě neselhává, ale úspěšně se jich drží už od prvního dílu. Není co řešit. -
Jsu rad ze se ti ze me zvedl tlak *1* Me totiz tvoje nadavky nechavaji totalne chladnym. Prej z prelomu milenia, vzdyt to jeste nebyls na svete *1* Tak jmenuj aspon nejakou, z principy COD:AW z prelomu milenia, su fakt zvedave *1* Ja narozdil od tebe, na prelomu milenia hry hral, takze skutecne vim jak se hrali a jaky meli principy.
-
Opravdu vas tu nekoho prekvapuje ze zrovna arcitrotl he/he je fanousek CoD? Sak takovi brain-dead zombie jsou presne cilova skupina.
-
Nie, nie je. Vzhľadom na možnosti a technológie, ktoré boli vtedy a ktoré máme dnes, by si normálne uvažujúci človek myslel, že hry budú o niekoľko tried vyššie, či už je to z hľadiska grafických orgií alebo či s nimi súvisiacimi rôznymi technologickými prostriedkami a vymoženosťami a v neposlednom rade aj pokročilejšou umelou inteligenciou a niekedy aj omnoho kvalitnejšou hrateľnosťou s podstatne hlbšími hernými zážitkami. Pokus o trollovanie ti opäť nevyšiel.
-
Jsi takový de*il ty vydlabaná lopato? Proč by se mělo něco jmenovat? Říkám, že momentální CoD je stejná věc, která hratelností a přístupem k látce staví na stejných proncipech jako střílečky na přelomu milénia. To je prostě fakt. Tudíž není důvod, proč by si nostalgií zechcaný bukvice měly hulákat něco o tom, že dřív to bylo lepší. Je to pořád stejný (zábavou hlavně, což je nejdůležitější).
-
A prvni dite je tu:-). Muzes jmenovat ty tuny strilecek.
-
Normální obyčejná zábavná střílečka, kterých se dělalo kdysi tuny podobných, gumo. Tak co meleš!
-
Co se tyce filmu tak sou serie co si udrzi latku vysoko, Kmotr , Batman od Nolana, Kmotr je dokonce dvojkla lepsi nez jednicka, aspon dle me. Ale herni serie sou posledni dobou odpad. Battlefiedl 3 me jeste bavi ale ctyrka to uz je zbytecna hra. AC me nikdy nechytlo ta serie jde mimo me takze to moc hodnotit nemuzu, nemam rad konzolovy porty. Medal of Honor 1 a 2 skvely. Vylodeni na plazi je dotedka zapsany v me pameti.
-
Vypadá to pěkně. Zkusím "demo" a když mě to chytne, tak koupě jistá.
-
Není to jediná značka, která takhle dopadla hele. A ani nebude poslední. Je to jako s filmy. První díl je prostě ten nejlepší a ty další už jsou prostě takové odfláknutější a stále dokola až je z toho absolutní blbost. Málokdy se stane, že 2. díl je lepší než první, ale stává se. COD2 byl rozhodně lepší než 1. díl. No ale vidíme to. Stejně dopadl BATTLEFIELD, MEDAL OF HONOR, Assassin's Creed a spousty dalších. A je to škoda, protože to předtím byly boží hry.
-
jeee novy COD? to uz je zas utery? *6*
-
A mezitím se už plánuje další CoD... *1* http://www.youtube.com/watch?v=NVJNqAhFgJY
-
Jenomže těch fucktardů" je tak nějak nejvíce ze všech... Tak se nemůžeme divit kam to všechno spěje. Já už osobně se na to mohu vys*at. Už jsem si tak nějak zvykl a hraji všechno. A lidi... Jiné to už nebude, takže bych vám to doporučil taky. Nespoléhejte, že se to zlepší. Možná že to bude ještě horší a to si už teď stěžujeme.
-
Ty hlupáku, toto je ukázka z mise z hotové hry. Nikoho nezajímají nějaké alpha verze, kdy je ta hra dokončena ze 4 procent a maximálně tam můžeš pozorovat, jak je obloha červená a auto kulaté. Poslední reakce na tebe, protože nehodlám svůj čas věnovat nějakému děcku, které permanentně plácá kraviny.
-
vsak se to nejlepe prodava na konzolich *1*
-
Samozřejmě typicky pro CoD na konci někde spadneme. Vůbec mám pocit, že v sérii furt někde padáme. Hned v prvním Gameplay videu jsme na začátku padali z helikoptéry. Bojím se, že tato věc může dobře odrážet celkovou kampaň.
-
A jeste si stezuji ze jim klesaji prodeje, tohle nestoji ani za odplivnuti. Nikdo by to nemel kupovat, pak by se treba neco stalo, ale takhle. Kolik tem lidem je co to vymysli? Tohle prece neni normalni
-
Podle mě velmi dobrá myšlenka s honičkou na dálnici. Je super, že si ve Sledgehammer řekli, že něco takového provedou, ale ta realizace... Odpusťte mi, prosím, to sprosté slovo, ale do prdele, kdo jim na tohle dal peníze. To si vážně kontrolor kvality nevšiml, že tam hráč prakticky mačká dva čudlíky a tím konstantně přeskakuje mezi dvěma totožnými autobusy? Já osobně jsem velkým zastáncem Call of Duty jako značky kterou semlelo videoherní pseudointelektuální hnutí, ale proč mi to do pytle tahle značka tak příšerně stěžuje...
-
koho zajímají ješte nehotové hry? (abych parafrazoval nekoho kdo mne tady zvozil když jsem chtel preview hry v pre alpha fazi)