Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    vykašli sa na neho, on je len smutný troll, ktorého nikto nemá rád, tak si lieči komplexy aspoň takouto písomnou formou na internete.
  • Hanzales
    Tak hlavně že v tom máš jasno. *8* *1* I když jsi se do té komplexní mluvy zamotal tak, že druhé větě chybí smysl a na tu první navazuje jen pochybným uzlem (a ještě emobuznokony) *8* *9* *8* *9* *1* Ale možná ti tam chybí jen slovo, jako např. "pochopení". Ale chápu, že člověk bez pochopení takové slovo ve slovníku nemá. Maximálně tak "pochopitelně". Když to tedy přeložím do češtiny, pro některé zdejší diskutující je nesnadná a většinou i nesprávná věc to, že se má nějaký důležitý a zajímavý pojmem podchytit (odpovídajícím a komplexním myšlením). Jaký pojem mi uniklo, protože jsem taky vygumovaný? Sakra, to já bych nechtěl být...
  • nasserrte siii *10*
  • Bych blil když vidím ty videa ze hry na konzolích. To míření na úrovni botů :D
  • del0
    Ano. Je to smutné a paradoxní.
  • C-BEAM
    " s inteligencí nabitou hlavou a překypujícím rozumem"

to by si tú hlavu musel niekomu utrhnúť
  • C-BEAM
    Rating nemal vplyv nikdy a na nič *1*
  • K věci. To je samozřejmě v metodě odpovídajícího a komplexního myšlení o podchycení jinak zajímavého a důležitého pojmu. Což je ve výsledku pro kok*ty (synonyma pro gumy a jiné bezmozkové a neznalé přátelé) pochopitelně věc nesnadná a většinou nesprávná. /bez buzo-emotikonů.

S pozdravem, he/he, expert na gumy.
  • Hanzales
    Mně tahle série už nějakou dobu nezajímá, nicméně nikomu nezazlívám, pokud to má někdo naopak. To poslední co si o někom myslím, že je "hloupý" pokud si takovou hru koupí. Všichni máme jiné záliby, priority, nebo spoustu či málo času atp. Toliko asi celkově z mého pohledu k diskuzi :) Možná jsme jen většinou alergičtí na to, že moorhuhn s kulomety ve 3D vykazuje takové prodeje, což mimo jiné může ovlivňovat jiné "kravaťáky" ke směřování her do podobné nenáročnosti a "divadelnosti".
    Nicméně od věci. S tou gumou se ti člověče povedlo akorát to, že když někde zaslechnu "guma", okamžitě mi tam automaticky doskočí "he/he". Nemyslím si nutně že jsi vyloženě guma, ale efekt synonyma se chtě nechtě dostavil. Bravo ;o)
  • Mato1987
    Tak to je skôr smutné ako vtipné, nemyslíš?
  • del0
    A přesto to hrajou hlavně děcka. *15* Rating už dneska nemá na nic vliv, nebuď naivní.
  • Mato1987
    Neviem ako to je v čechách ale na slovensku sa hra predáva až od 16 rokov a vyššie.
  • del0
    Souhlas. CoD je třeba brát jako hru pro malý děcka.
  • Varování: Nevhodné pro děti od 4 let.
  • az komicky trapné
  • spook.y
    Jo a takhle se pojede celá hra: Střílej...zpomaleni...zmáčkni čudlík....skript....zpomalení na zaměření...střílej....Střílej...zpomaleni...zmáčkni čudlík....skript....zpomalení na zaměření...střílej *2*. Štěstí, že se hra bude zpomalovat v každé situaci aby člověk v tom fofru stíhal zmáčknout jeden čudlík a to ještě většinou pořád ten stejný. Tak COD prostě takové je no.
  • Kozy
    Baví mě lidi co od CoD očekávají něco lepšího/ dospělejšího. Když jste si jako malí hráli na vojáky taky jste pořád nadávali jak je to nerealistický a tupý? Protože CoD neni nic jinýho než právě to "vojákování" ve virtuální podobě.
  • Mato1987
    Pištol má stabilizačné trysky, ktoré jej umožnujú levitovať a prebiť sa vie taktiež sama. To je jednoducho pokročilá budúcnosť,
  • Jak přebiju pistoli, když jednou rukou visím na jedoucím autobusu? Chtěl bych to umět, protože v ranních zácpách člověk nikdy neví.
  • divím se jestli je takový zásah v civilním provozu legální, logiku tam asi moc nereší. si predstavte že by u nás policie začala na dalnici palit po zločinci v hustem provozu z kulometu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit