Přejít na výpis diskuzí
Ukázky z raných verzí Assassin's Creed a Indiana Jones
6.5.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
smazano*
-
Co je zač ta poslední hra?
-
-
Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure *3* je to hodne dobra hra ;))
-
Jak dole píše BoB.2, tak i mě to připadá jak Prototype
-
-
Mam ráda starou grafiku... A ten assassin vypadal luxusně :D
-
To ranné štádium AC mi prišlo lepšie ako konečná hra :D
-
-
proc to rikas chlapce proc ?... vzdyt je uplne zretelny ze to neni pravda, placnes tady naprostou hovadinu a jeste ti tleskaj... jestli se takhle formuje herni komunita tak to potezpanbuh *16*
-
To nějak upřímně nechápu... v čem přesně ti přišlo lepší? v čem ti vlastně přišlo jiné? odmysli si grafiku a je to úplně to samé, boje s protiútoky, jízda na koni s mečem, bodání stráží hidden bladem.... Jestli jsi chtěl nějak chytře kritizovat, tak jsi narazil....
-
To uz tak byva, od hernich vyvojaru vetsinou vzejde dobra hra, ale ti co rozhoduji to potom na pul rozcupuji, navymysleji si svoje nesmysly a uz to jede. :/
Nejvetsi vtip je ale informace, ze AC mela byt jen odbocka Prince. Ubisoft proste jede. -
-
co je na tomhle vtipny? predpokladam, ze te s*re fakt, ze neco, co melo puvodne vzniknout jako segment jiste slavne znacky se rozvinulo a bylo natolik zanrove silne a rozlicne, ze se vydalo vlastni cestou a vznikla jedna z objektivne nejlepsich hernich znacek ?? tohle te stve ?
-
-
Jn vypadalo to dost zajímavě i kdyby jako koncept
-
-
Pride mi, ze tie suboje z ukazky Assassina vyzeraju rozumnejsie, ako to co sa nakoniec dostalo do finalnej hry.
-
-
Podle me to nebyla hratelna ukazka ale jen obycejnej video render jak by to asi mohlo vypadat, takže je jedno jak v tom ty souboje vypadaj protoze se to vlastne nehrálo.
-
-
Moze byt, ale to nic nemeni na tom co som napisal
-
-
-
Indiana *14*
-
"I used to be alive like he, then I took a blade in the knee."
-
-
No jasně, krk, koleno... stejně chcípne, sem ráž že to z finální verze Assassina odstranili *2*
-
-
Chtěl bych vidět ranný koncept cs 1.5 *1*
-
-
Se podívej na CS 1.5?
-
-
ten konec mě přišel jako PROTOTYPE