Přejít na výpis diskuzí
Úklid otravných démonů na záběrech z Dragon Age: Inquisition
14.11.2014 | Adam Homola
83 příspěvků
-
Na rozdil od Tebe blbanku, jsem nevidel ani jeden dil Hunger games. A co se lore tyce, tak si vzdy, kdyz se chci zasmat, tak si pustim nejake to lore videjko z DS, jak jsou lide dementni, kdyz 20 minut rozebiraji celych 8 vet.
https://www.youtube.com/watch?v=06syMhy_Mxk -
Nejen, ze jsi proste idiot, ale mas i slabou pamet. Ja jsem DS 1 a DS 2 hral a dohral na NG + a to presto debilni ovladani na M+K. Takze narozdil od Tebe muzu hodnotit. Protoze Ty jsi se nedostal v BG2 ani za Shadow Amnu. Debilku. Takze si jdi mackat tech svych par tlacitek na ovladaci v DA 2, protoze na vic nemas.
-
Tady není nic složitýho na pochopení. Všechny tydle 16bitový ch*vana už jsou mrtvý a díky bohu už nikdy nic podobnýho nevznikne. KONEC retrofilové. Přestaňte pořár zas*rat diskuze. Nikoho vaše brečení nad starýma dobrýma hrama NEZAJÍMÁ. Tečka a konec.
PS: Vyšlo ti nový hunger games, tak upaluj do kina, lore asi stejně kvalitní jako FR. -
oh jistě fakulta *1* *1*
-
Tys nikdy ani žádnou konzolovu hru v běhu neviděl. By ti vypadly voči, to máš něco úplně jinýho než těch tvejch rozmázlejch 16bitů. PC RET*RD RACE opět mimo.
BTW: DS má atmošku o jaký si mohou nechat nějaký BG nebo PT jen zdát. *1* *1* -
raději běž do svých dětských fantasy a nebreč tu jako dítě kvůli nějakým čisilkám... Kolik ti je 15?
-
Tebe, kdybych nazval konzolistou, tak by to bylo vyznamenání. Svou hloupost prokazuješ každým svým dalším postem, když používáš terminy, kterým zjevně nerozumíš. Nejdříve si najdi, co slovo pixel znamená a kolik má pixelů rozlišení 1024*768 a zkus si spočítat kolik slov je v mém minulém postu. Pak někoho popros, ať tě kopne do koulí, protože i když je nepravděpodobné, že bys mohl ještě více zblbnout po pár fackách, které si zasloužíš, tak bych to v Tvém beznadějném případě neriskoval. Navíc by ten dotyčný mohl prokázat světu ohromnou službu, protože by zde existovala šance, že své geny nebudeš šířit dále. A potom si strč celé své Hunger games a Narnii do ( )!( ) a vymáčni si jebáka, který se Ti při tom všem rozčilování udělal.
-
jasně, těch svých 20 IP adres z různých proxy serverů, odkud si sám sobě lajkuješ komenty *3*
-
to už Malus temná čepel z Warhammeru je zajímavější čtení než cokoliv z Forgotten Realms...
-
Konečně nadupanej trailer :-)
-
ty debílku, nejsem žádný pošahaný GGG, klidně nechám dobrovolně ukázat IP.. Forgotten Realm je průmerný svět, Drizzt je průměrná postava a Salvatore je stěží průměrný spisovatel, takže se laskavě probuď z tohoto dětského snu, že hraješ nebo čteš něco kvalitního opak je pravdou...
-
TheGGG, nemusíš si měnit nick, stejně tě poznáme *2*
Takže nelži žes hrál všechna izometrická RPG, jinak bys netvrdil, že příběh Baldurs Gate je průměrný. Takový pocit epičnosti jako u této RPG je těžké najít jinde - vypracuješ se z Gorionova chráněnce až na nového boha smrti v průběhu možná 200 hodin hraní (BG1+BG2). Svět je obrovský a různorodý, jsou tam spousty měst, questů, ras, možností, schopností - Mind flayeři, upíři, démoni. Vždyt jen svět Forgotten Realms má asi 20 různých říší, každá má svou lore (pekelné říše jako Abyss, Baatezu, chaoticky neutrální říše Githyanki atd). Planescape Torment se odehrává v Sigilu, což je jakýsi nexus mezi těmi říšemi.
Grafika je pouze jeden faktor, co dělá dobrou hru. Naopak u těch starších her bez grafiky víc funguje fantazie. -
Ja jsem velice rad, ze port byl jedna ku jedne na PC. Aspon je dobre videt, cemu se na konzolim dava 10-tka. Graficky vypada DS 1 bez patche, ktery tvurci nebyli schopni sami udelat, jak by hodil nekdo savli na monitor. A ty velice duchaplne dialogy :0
7540,5020=[Cruel, cruel world, this is... Keh heh heh...] 7540,5030=[Keh heh heh...]
7540,5040=[Keh heh heh...] 7540,5060=[That's not very nice, is it?]
7540,6000=[Keh heh heh...] 7540,7000=[Take these, if you want them. Keh heh heh...]
7540,7010=[Keh heh heh...] -
na tohle snad jen lol
-
Obávám se, že na většině fakult pro nadávky není místo.
Kdepak. Pouze konstatuji holý fakt. -
měl jsem možnost hrát všechny izometrické RPG a docela se směji tady té vlně nostalgie, co se zvedla, ty hry byly krásně klišoidní, a že by to mělo nějakou obří hratelnost a atmosféru jako Demon Souls či Dark Souls. Ani náhodou, snad možná Planetscape Torment, ale Baldury a Icewind Dale - -jsou klišoidní hry s velice průměrným příběhem. Jestli si myslíte, že jste něco více, že jste hráli 15 let staré hry, tak to se pletete, jste velká hovnaa jako ostatní, možná větší, ti ostatní nemají potřebu dělat ze sebe dělat experty, že hráli 15 let staré hry, navíc to vycházi v Enhaced edition, takže možnost zahrát si to má každý a v této době už to rozhodě nevypadá tak dobře, jako před 15 lety...
-
BG i ID jsem hral, ale ty jsi nehral FF12, v tom je ten problém:)
-
ale prosímtě, to už se ve školce lepší nadávky neříkají?
-
LoL, že jsi tydýt, co neumí s gamepadem ale není vůbec můj problém. Pro důchodce jsou asi lepší tyto statické 16bitové sra*y, kde se postava pohne jednou za minutu. Jinak se může stát že nestíhají a pak to svádí na kameru. Ta fungovala perfektně. Ostatně ty kecy některých ubrečenců o tom, jak má každá druhá TPS, nebo RPG z pohledu třetí osoby špatnou kameru či ovládání jsem nikdy nechápak. Tak to asi dopadá, když člověk zdege*eruje s M+K, nebo starých olezlých "RPG".
Grafiku má DS skvělou, chyba bude asi někde v tvém PC
nebo samo PC -
jo, já jsem zase vydržel minutu hrát Dark Souls. Stál jsem tam v nějaké temné chodbě, grafika byla příšerná, ovládání ultradebilní, kamera nefunkční. No tak jsem to zase smazal a raději se vrátím k tomu Planescapu