Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smutné je, že netrolíš ale myslíš to vážne a pri tom meleš blbosti. ani ti to nebudu vysvetlovat protože to je jako bych mluvil do parezu
  • Keyz
    Ušetřilo to nutnou často pauzovat a klikat. Když jsi nastavil co kdo má přesně dělat a fungovalo to. Tak to byla radost sledovat.
  • To jsi asi hodně mladý, že jsi nehrál Baldurs Gate nebo IcewindDale.
  • jedina hra kde mělo velky smysl nastavovat Ai spolubojovniku je Final Fantasy 12, jinde jsem to nikdy nedelal a nebylo to potřeba..stejne oproti FF12 je ve všech hrach to nastavovani takova detska hricka:)
  • TheGGG
    zíív, když chci hodně textu a propracovaný story, šáhnu radši po nějaký pořádný knižní fantasy sérii. Třeba takový Erikson, Martin, Cook, atd. Tomu se stejně žádná hra nevyrovná.
    To že tu náhodou vybereš nějaký bůh neví odkud text a propaguješ ho za náplň celé hry je tak maximálně k pousmání. Já si radši zahraji nádherné, propracované RPG, s fantastickými lokacemi, než nějakou strnulou rozmazanou 16bitovou slátaninu, kde mají postavy tři pohyby a tři pixely. Díky nechci. Nejsem retrofil.
    PS: vím že jsem tu DAI předtím trochu hatoval, ale musím uznat že po skouknutí nějakých gameplay videí se na to dost těším. Čas vzpomenout si na rozhodnutí z DA 1 a 2, projít Keep a připravit se na pořádnou pařbu.
  • Ano. Rýsovací prkno je metafora.

A jakožto historik a lingvista mám k tomuto možná i dál, než ty.
    Ale metafory očividně ovládám lépe. Škoda.
  • Je zajímavé sledovat tyhle diskuze. Skoro vždycky se to tu strhne v hádku, nadávky lítají sem a tam. Když už se musíte hádat, nemůže to dělat nějak s důstojností? :D Jsou přítomny dámy, milí pánové! :)

K DAI :) já mám hru předobjednanou užžžž... asi od chvíle, kdy se objevila na xzone :D stejně tak ME4. Jsem zarytý fanda a ani to, že neumím příliš anglicky mě nezastaví. :P Někdo prostě tyhle hry miluje, někdo nesnáší, někdo něco mezi tím. Podle mě by si tu hru měli lidi vyzkoušet a až pak hodnotit. Jak můžete říct, že se vám hra nelíbí, když ji nezkusíte? Je to hrozně omezené a třeba se tak sami připravujete o skvělý zážitek. Netvrdím, že se vám bude líbit všechno, ale řekla bych že tady si každý najde to svoje. :)
  • Zátahy jsou na topsite, které jsou, to máš pravdu, umístěné v EU. Nepamatuju, že by byl někdy zátah na nějakou grupu. Teď se bavím o scene, p2p nevím, tam je chaos.

S tou ochranou máš pravdu. Grupy s tím mají problémy. The Sims sice prolomili, ale FIFU nikdo necracknul (když nepočítám pochybné ruské p2p skupiny).
  • Chapu, ze trpis mozkovou nedostatecnosti a tudiz i Tvoji nenavist k BG. Jak jinak si vysvetlit, ze za jedno z nejlepsich RPG povazujes mlaticku s duchaplnymi dialogy, ktere nemaji vic nez 200 normostran. BG ma prilis hodne textu na Tebe chlapecku a pouziva vety rozvite. To neni jako nasledujici duchaplny dialog:
    7051,1100=[...] 7051,5000=[Hah hah hah...]
    7051,5010=[Hah hah hah...] 7051,5020=[Heh heh...]
    7051,5030=[Heh heh heh heh...] 7051,5040=[Heh heh...]
    7051,5060=[Hah hah hah hah hah hah...] 7051,6000=[Hah hah hah...]
    7052,1000=[Hah hah hah...] 7052,1100=[...]
    7052,5000=[Hah hah hah...] 7052,5010=[Hah hah hah...]
    7052,5020=[Heh heh...] 7052,5030=[Heh heh...]
    7052,5040=[Heh heh...] 7052,5060=[Hah hah hah...]
    7052,6000=[Hah hah hah...] Takze nic pro Tebe.
  • Promin Serzo to měla bejt reakce na Krescze
  • Prosimtě ty fanatiku.. jedná se o hru roku 2014 ... a Zaklínač co já vím vychází roku 2015?
  • Krescz
    nechapu to rysovaci prkno, to je nejaka metafora pro dělníky? sorry k tomu mam daleko
  • TheGGG
    a jsem na to hrdý. Pizza, monster, kuřecí křidýlka a bude se pařit
    ale Dorian gay do týmu nepujde
  • Ani Zaklínač, ani Dragon Age zatím nevyšlo.

Zpět k rýsovacímu prknu. Alespoň na další tři měsíce.
  • Keyz
    a) není pravda. Povívej se na ty velké zátahy a uvidíš, že většina byla v severských státech / Evropa. Většinou jsou z Evropy.
    Důvod?

Evropa měla výrazně volnější zákony postihující pirátství a Evropa neměla takové možnosti jak legálně někoho jen tak špehovat. Tedy je to pro ně lepší prostředí. A stále to platí vzhledem k tomu, že v USA mohou špehovat koho chtějí a jak chtějí podle zákona. Přesněji je mnohem více jednoduché získat pro to povolení. Taky Evropa je více PC zaměřená a tam lze věci měnit atd. Proto se zde máš lidi, kteří to dělají. V USA jsou zaměřeni na omezené stroje. Konzole a Mac.

A proč mají hry většinou v s prvním datem vydání? Protože přes digitální distribuci lze koupit hru v USA i když jsi z Evropy a pak i hrát.

- Jinak jestli to má to tu ochranu jako Lords Of the Fallen tak, crack jen tak nebude. Jestli vůbec bude.
  • a ty jsi mainstream konzument
  • Keyz
    Já jsem zvědav v praxi na ten taktický mód a nastavení AI. Taktický mód jsem již viděl a rozhled je bohužel velice malý na to aby šlo pohodlně zadat příkazy. I když takto to bylo tuším i v 1 díle.

A to nastavení AI. vypadalo dost chabě. Navíc to mělo posunovací sloupce (asi pro gamepad) a to je teda na PC otřesný.

Btw k čemu je tam v taktickém módu ten blbej křížek? Ten se pořád posouvá společně s kamerou a pouze to mate. To se nedá vypnout nebo co? Je to na nic, když to ovládal myší.
  • asi se spletl a myslel origin :)
  • Klíče nejsou na region vázané v tom smyslu, že by nešly aktivovat v jiném.

Zakázáno je pomocí VPN měnit svůj region (země trvalého pobytu v nastavení Originu) za účelem levnějšího nákupu - o což se snaží třeba Australani, kteří mají (nejspíš kvůli nesmyslným daním) šíleně vysoké ceny her.
    Není ale zakázáno pomocí VPN aktivovat svou již koupenou hru v jiném regionu .. podpora samozřejmě tuto akci nedoporučuje a jakákoliv pomoc, když se objeví ve hře problémy, je pro takového člověka nedostupná - alespoň do dne oficiálního vydání v jeho regionu.
    Postih ale nehrozí.

Ověřil jsem si to zatím asi u 3 her (co se EA/Originu týče) .. konkrétně i třeba u Dragon Age 2, aktivoval jsem ji o 1 nebo 2 dny dříve (hned jak dorazila od xzone).
    Nemusí správně fungovat třeba multiplayer, ale to už je vedlejší :)
  • Krescz
    to se dozvis na konci roku 2014 nebo na zacatku 2015....a kdyz uz tak na Zaklinace to nema *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit