Přejít na výpis diskuzí
Úklid otravných démonů na záběrech z Dragon Age: Inquisition
14.11.2014 | Adam Homola
83 příspěvků
-
Souhlasím nevím proč poslední dobou pořád někdo na strých hrách, že byli těžke dobré atd... Jsem rád za to, že se to dá hrát a nebýt u toho frustrován... Opravdu nevím co na BG vidí je to pí***
-
nesnáším ty otravný ubrečený retro HC gamery
-
Me by zajimalo, proc musis vsechny neustale presvedcovat, ze jsi tuplovany_kokot.
-
To se uvidí, až se dostane do rukou hráčům a ne jen recenzentům :) . Klidně je možné, že to RPG roku 2014 bude (a pokud opravdu bude, tak se to samozřejmě bude některým lidem nelíbit - ale tak to je vždycky, každý má své oblíbence a naopak), ale teď je ještě na takové dohady brzy :)
-
Přeci to asi jen koupím, nevypadá to zas na takový omalovánky.
+doufám, že budou velké prodeje a všichni ti rádoby HC hráči konečně utřou a nikdy se dalšího BG nedočkaj. -
A co tedy bude RPG roku? :)
-
Presne jak rikas, taky enchapu celou tuhle situaci kolem tyhle hry. Recenze venku, gameplaye venku, informace venku, všechno uz probehlo ale nikdo ji ještě nemůže hrat. Jsem z toho uz krapet nassranej, a ačkoliv mam hru predobjednanou, udelam presne co rikas, az 17-18 bude nekde v pirátských vodach tak to stahnu, protože do 21 cekat proste nebudu..a nedej boze aby se mi to pak nelíbilo, to by ta předobjednávka asi neprosla..jsou sami proto sobe..nevim kdo tuhle kravovinu vymyslel. bejt to uz v prodeji tak takzvane bezmyslenkovite kupuju:)
-
To nedává absolutně žádný smysl.
Za a) Scene groupy jsou z 90% američani, takže hru budou mít 17. a cracklý hádám 18.
za b) To, že to v evropě vydají o tři dny později jen podpoří piráty, kteří si stáhnou cracklou verzi.
za c) Beztak jsi trol -
protože v EU sa víc krade
-
"Navíc, kdy naposledy vyšlo AAA fantasy RPG"
preco mas pocit, ze RPG potrebuje AAA? AAA su z 90% strielacky
preco Bioware vedelo za iny peniaz pred rokmi robit skvele RPG a nemuseli to byt AAA?
a teraz robi soap opery a recykluje -
ona ta hra je na Steamu *8* asi tezko...
-
No, jenže já je podezřívám, že aktivace je určena z jakého regionu to koupíš. Tzn, že když koupíš z ČR, UK, GER dostanes EU klíč, když z US, CAN, MEX dostaneš US klíč.
-
Neoficialně myslí že to neřeknou na plnou hubu, ale je to potvrzeno přimo od EA. jen pak nemáš otravovat technickou podporu, ale banovat atd za to nebudou takže pokud si to steam neudělá na svoje triko tak si v pohodě platí to ale jenom pro hraní ne pro koupi protože v USA jsou jiné ceny
-
Ehm neoficialně je povoleno od EA použit VPN aby sis to mohl preloadnout a hrát už od 18 ale POZOR Platí to pouze pro hrání, NÉ PRO KOUPI, a EA nebude mít zodpovědnost pokud se ti kvuli tomu něco pokazí.
-
Proč to v EU vychází až tři dny po US? Chápu krabice, ale digitální verze? Preloadne se to stejně už 17, tak o co jim jde? To si US honí ego? *1*
-
hahahaha....ne
-
Mě se líbil včerejší GamesPlay možnost se zvedla na 75%, že si to koupím. Obsahu to bude mít spousty, teď jen jestli to nebude třeba po 30h nuda. Osobně mi to pořád kazí zkušenost s dvojkou, které se to v některých věcech podobá.
Každopádně první stejně plánuju vyzkoušet v zátoce, hlavně kvůli náročnosti na HW a jestli to bude vůbec bavit a pak koupím. -
Pokud vím tak Day 1 DLC se nekonají kromě Deluxe edice, která v podstatě dostane věci, které jsou více méně kosmetické.
Zbroj, kůň a arzenál Inkvizice (což je jeden z deluxe, a u zbroje myslím dokonce pre-order bonus) byly řečeny, jako dostupné hned na začátku, ale mající podle toho statistiky. V podstatě to znamená, že by zbraně a zbroj měly mít statistiky podobné k jinému vybavení stejného typu z počátku hry.
Dále je jakožto "DLC" jeden vzhled trůnu navíc - i bez něj je ve hře prý na dvanáct různých možností.
Několikero možných osedlaných zvířat - ty jsou pokud chápu správně také pouze kosmetické změny, a ve hře by i bez nich měla být hromada možností.
Co dostane člověk za Deluxe edici dále. Soundtrack. To je věc, která v podstatě nemá na hru samotnou ani kosmetický účinek.
Jako poslední, na co si vzpomenu, je bedna do multiplayeru. No co, tak dostanou jednu bednu a budou mít o zbraň víc. Předpokládám, že její výhody půjdou "anulovat" hráčem, který si Deluxe edici nekoupil během několika minut. -
Já nevím, proč je tady pořád takovej hate k této hře. Já se na ni samozřejmě těším, sice mě mrzí, že celý svět to bude hrát už od 18. a v ČR to bude až 21., ale alespoň bude sranda o víkendu. Jasně, že Day 1 DLC nejsou moc pozitivní věc, ale nikdo vás nenutí to kupovat. Co se týče porovnávání s předchozími díly tak čekám (a podle gameplay) to bude Origin s prvky 2 (kterou jsem si svým způsobem taky užil). Navíc, kdy naposledy vyšlo AAA fantasy RPG?
-
Tak jako jdou na to dobře, hráči přece nemají rádi nutnost mít +1 meč místo základního pro pokročení dál, a na bosse +5. *4* Lepší staty sou zlo a EA je dala pryč pokud tě dobřé chápu :)
Takže to je jako Skyrim, kde můžeš umlátit pěstmi final bosse když si dáš na čas, ale bez toho času? *4*